.i.KALI.i. Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Byłem w VTG zapytac orientacyjnie jak u nich wygląda montaż TT i dowiedziałem się, że trzeba coś rzeźbić bo nie ma wiązki dedykowanej do mnie i oni się tego nie podejmną. A taka profesjonalna firma
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Byłem w VTG zapytac orientacyjnie jak u nich wygląda montaż TT i dowiedziałem się, że trzeba coś rzeźbić bo nie ma wiązki dedykowanej do mnie i oni się tego nie podejmną. A taka profesjonalna firma stary...VTG nie jest firmą dla ciebie ani dla mnie to firma dla Wojewódzkich, TDego i innych celebs :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 tak podjechałem z ciekawości się zapytać bo bylem w pobliżu i się tylko mocno zdziwiłem bo spodziewałem się gadanie, że to będzie ciężko i w ogóle ale zrobią za jedyne milion pesos. Poziek a gdzie, kto i za ile mi to założy? Jesteś w stanie to ogarnąć? Bo jak już mam to chciałbym, żeby już działało na aucie a nie jeździło w schowku
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 mogę założyć ale mi się nie chce przekonaj mnie :naughty:
Buba Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1668827,0,,pijany__poszukiwany__bez_prawa_jazdy_lecial_nad_tirem_i_dachowal,wiadomosc.html kumpel opowiadal ze kierowca TIRa mowil ze zobaczyl ufo. Kolesie lecieli i dachem zawadzili o jego dach
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Dam Ci polizać wydech Albo dostaniesz kilo używanych skarpet i 0.5 kilo pieluchomajtek żeby CI nie ciekło jak się bawisz na salsie
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Dam Ci polizać wydech Albo dostaniesz kilo używanych skarpet i 0.5 kilo pieluchomajtek żeby CI nie ciekło jak się bawisz na salsie nie przekonałeś mnie ale staraj się dalej :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Przekonam Cie jak będziesz błagał o litość będąc przyczepionym jajami do wydechu. :gwizdanie: Kiedy masz czas? Wpadne z buteleczką dobrą, Jack Daniel's pasuje?
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Przekonam Cie jak będziesz błagał o litość będąc przyczepionym jajami do wydechu. :gwizdanie: Kiedy masz czas? Wpadne z buteleczką dobrą, Jack Daniel's pasuje? ooo widzisz powoli chwytasz :naughty: JD jest w najlepszym porządku sobota, po 12 ?
Reggi Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Kiedy masz czas? Wpadne z buteleczką dobrą, Jack Daniel's pasuje? Chcesz go przekonać marnym łyskaczem dla pospólstwa ?
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Chciałem być bardziej oryginalny, niż tylko alko ale widze, że Twoja prostota jest przeogromna. A już myślałem, że skarpety i pieluchomajty Cie przekonają Ragga jak widać to na niego działa, tak zbudowany jest ale nie ma co się dziwić kolesiowi, który zakłada skrzydło do nexii :gwizdanie: Ok. Bede po 12 w sobote ale wcześniej zadzwonie zanim wyjade z domu, żebyś napewno był na chodzie, zebym nie miał nagle 6 biegów do tyłu i jeden Rakietu do przodu
AndyN Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Kiedy masz czas? Wpadne z buteleczką dobrą, Jack Daniel's pasuje? Chcesz go przekonać marnym łyskaczem dla pospólstwa ? Przekonam Cie jak będziesz błagał o litość będąc przyczepionym jajami do wydechu. :gwizdanie: Kiedy masz czas? Wpadne z buteleczką dobrą, Jack Daniel's pasuje? ooo widzisz powoli chwytasz :naughty: JD jest w najlepszym porządku sobota, po 12 ? :decayed: :decayed:
Reggi Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Kiedy masz czas? Wpadne z buteleczką dobrą, Jack Daniel's pasuje? Chcesz go przekonać marnym łyskaczem dla pospólstwa ? Przekonam Cie jak będziesz błagał o litość będąc przyczepionym jajami do wydechu. :gwizdanie: Kiedy masz czas? Wpadne z buteleczką dobrą, Jack Daniel's pasuje? ooo widzisz powoli chwytasz :naughty: JD jest w najlepszym porządku sobota, po 12 ? :decayed: :decayed:
AndyN Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 dzwoń już od piątku wieczór :bla: I tak nie przykryjesz faktu, że jesteś tani i łatwy
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 dzwoń już od piątku wieczór :bla: I tak nie przykryjesz faktu, że jesteś tani i łatwy taki lajf moskalowi rezałem free of charge :kox: :kox: :kox:
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 I tak nie przykryjesz faktu, że jesteś tani i łatwy A to jakaś nowość :polew:
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 I tak nie przykryjesz faktu, że jesteś tani i łatwy A to jakaś nowość :polew: lepszym słowem byłoby: UCZYNNY :kox:
AndyN Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 IE8 -> "Ulubione" -> "Dodaj do ulubionych" -> "Dodaj": http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=45.msg1757578#msg1757578
Reggi Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 dzwoń już od piątku wieczór Najlepiej to waruj na wycieraczce
Rekomendowane odpowiedzi