.i.KALI.i. Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Prędzej po raz kolejny walniesz serię ..warszawskim bananowym łbem w domofon i windę :polew: :polew: :polew: on nie pamięta :kox: :kox: To napewno nie byłem ja. a po %%% się nie liczy
Kolkov Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Prędzej po raz kolejny walniesz serię ..warszawskim bananowym łbem w domofon i windę :polew: :polew: :polew: on nie pamięta :kox: :kox: nie pamięta też że napier.dalał chorą nogą w słupki betonowe
musti Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Siema zboki pozdro z nad morza pamietasz o kluczykach jo mam zapas także już teraz nie będzie Moskal musiał mi szyb bic
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 nie pamięta :kox: :kox: nie pamięta też że napier.dalał chorą nogą w słupki betonowe A to pomiętam. Przy jerozolimskich bodajrze. Alko mnie znieczuliło całkiem
Kolkov Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 A to pomiętam. Przy jerozolimskich bodajrze. Alko mnie znieczuliło całkiem :polew: to nie pamiętasz :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 A to pomiętam. Przy jerozolimskich bodajrze. Alko mnie znieczuliło całkiem :polew: to nie pamiętasz :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 A to pomiętam. Przy jerozolimskich bodajrze. Alko mnie znieczuliło całkiem :polew: to nie pamiętasz :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Buba Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Prędzej po raz kolejny walniesz serię ..warszawskim bananowym łbem w domofon i windę :polew: :polew: :polew: on nie pamięta :kox: :kox: To napewno nie byłem ja. a po %%% się nie liczy czyli nie pamietasz przy kruczej jak rzygales w przejsciu?
Reggi Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Prędzej po raz kolejny walniesz serię ..warszawskim bananowym łbem w domofon i windę :polew: :polew: :polew: on nie pamięta :kox: :kox: To napewno nie byłem ja. a po %%% się nie liczy czyli nie pamietasz przy kruczej jak rzygales w przejsciu? a jak twierdziłeś, że twoja dziewczyna nie odbiera telefonu bo aktualnie robi komuś gałę ?
kokos Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Prędzej po raz kolejny walniesz serię ..warszawskim bananowym łbem w domofon i windę :polew: :polew: :polew: on nie pamięta :kox: :kox: To napewno nie byłem ja. a po %%% się nie liczy czyli nie pamietasz przy kruczej jak rzygales w przejsciu? a jak twierdziłeś, że twoja dziewczyna nie odbiera telefonu bo aktualnie robi komuś gałę ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 16:54_________________________________________________ktos ostatnio szukal 1,9Q http://allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-quattro-xenon-navi-bose-recaro-i1222316324.html
lukaszr Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 a jak twierdziłeś, że twoja dziewczyna nie odbiera telefonu bo aktualnie robi komuś gałę ? :polew: :polew:
Buba Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 ja nie pamietam a Kali to nie wiem :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 ja nie pamietam a Kali to nie wiem :polew: :polew: No Ty nie masz prawa pamiętać bo nie jechałeś z nami w taxie gdzie Kali darł bananową japę coś w stylu " odieraj Kur%wo..co za szmata..pewnie się rucha " :D Wstyd był na potęgę..ale Pan taksówkarz twierdził, że woził gorszych pedryli :polew:
Kolkov Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 No Ty nie masz prawa pamiętać bo nie jechałeś z nami w taxie gdzie Kali darł bananową japę coś w stylu " odieraj Kur%wo..co za szmata..pewnie się rucha " :D Wstyd był na potęgę..ale Pan taksówkarz twierdził, że woził gorszych pedryli :polew: massssssakra...
Buba Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 ja nie pamietam a Kali to nie wiem :polew: :polew: No Ty nie masz prawa pamiętać bo nie jechałeś z nami w taxie gdzie Kali darł bananową japę coś w stylu " odieraj Kur%wo..co za szmata..pewnie się rucha " :D Wstyd był na potęgę..ale Pan taksówkarz twierdził, że woził gorszych pedryli :polew: przeciez ja z wami nie jechalem
Kolkov Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 ja nie pamietam a Kali to nie wiem :polew: :polew: No Ty nie masz prawa pamiętać bo nie jechałeś z nami w taxie gdzie Kali darł bananową japę coś w stylu " odieraj Kur%wo..co za szmata..pewnie się rucha " :D Wstyd był na potęgę..ale Pan taksówkarz twierdził, że woził gorszych pedryli :polew: przeciez ja z wami nie jechalem Riczardzie nie pij w pracy
hornet Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: kurva rozlałem piwo przez Was. Kali pojechałeś na maxa Jebłem jak przeczytałem Wasze wywody.
PIXI Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 dzieciaki Grześ .... :polew: Rysiek , a Ty się pilnuj Kali jest Ok , porzyczył mi koszulę ( a że się nie chciała dopiąć /..... ) to inna sprawa
Buba Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 ja nie pamietam a Kali to nie wiem :polew: :polew: No Ty nie masz prawa pamiętać bo nie jechałeś z nami w taxie gdzie Kali darł bananową japę coś w stylu " odieraj Kur%wo..co za szmata..pewnie się rucha " :D Wstyd był na potęgę..ale Pan taksówkarz twierdził, że woził gorszych pedryli :polew: przeciez ja z wami nie jechalem Riczardzie nie pij w pracy a jechalem...?
Rekomendowane odpowiedzi