Flyer Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Luzik. W przeciwieństwie do Ciebie, ja mam koleżanki w pracy. Dobre koleżanki ta... do momentu jak zona nie zacznie forum sledzic
PARAF Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Luzik. W przeciwieństwie do Ciebie, ja mam koleżanki w pracy. Dobre koleżanki ta... do momentu jak zona nie zacznie forum sledzic Kiedyś modne było hasło: ZABIERZ BABCI DOWÓD, Teraz jest: ZABIERZ STAREJ LAPTOPA
Buba Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Fajna sprawa PARAF. Ja juz sie nie moge doczekac az odbiore porod swojego wlasnego. ale to w dalekiej przyszlosci
hornet Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 :hi: Ja w październiku przyduszę swoją
Buba Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 :hi: Ja w październiku przyduszę swoją nie wiem czy wiesz ale od duszenia dzieci sie nie robi :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 :hi: Ja w październiku przyduszę swoją nieprzespanych nocy już czas
moskal Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 To Ty po porodzie chyba nie miałeś koleżanek "chętnych do pomocy" młodemu ojcu... Luzik. W przeciwieństwie do Ciebie, ja mam koleżanki w pracy. Dobre koleżanki zdradzacie swoje kobiety ?? :thumbdown: :thumbdown: żenua
Flyer Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 zdradzacie swoje kobiety ?? :thumbdown: :thumbdown: zdradzaja... wirtualnie
hornet Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 :hi: Ja w październiku przyduszę swoją nieprzespanych nocy już czas I tak mało sypiam
_Solar_ Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 nie masz wyjścia , przecież nie oddasz dziecka do schroniska Wpadnę do WGM i poszukam moskalowej niańki :naughty: moja jak byk stała przy trasie to zes nawet nie zauwazył jak jechałeś
moskal Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 zdradzacie swoje kobiety ?? :thumbdown: :thumbdown: zdradzaja... wirtualnie w kiblu :polew: :polew:
soolek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 To Ty po porodzie chyba nie miałeś koleżanek "chętnych do pomocy" młodemu ojcu... Luzik. W przeciwieństwie do Ciebie, ja mam koleżanki w pracy. Dobre koleżanki zdradzacie swoje kobiety ?? :thumbdown: :thumbdown: żenua Mówisz, że Święty jesteś
moskal Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Mówisz, że Święty jesteś jak nabardziej
soolek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Mówisz, że Święty jesteś jak nabardziej Biedny Chłopak. Albo nic innego nie wypada Ci powiedzieć w obawie o ... Zresztą, temat nie na to forum. Może porozmawiamy kiedyś przy alko, to Ci wyjaśnię parę rzeczy i ... nauczę
moskal Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Mówisz, że Święty jesteś jak nabardziej Biedny Chłopak. Albo nic innego nie wypada Ci powiedzieć w obawie o ... niee , poprostu wole być uczciwy pamiętaj ze to działa w dwie strony , chyba nie chciałbyś zeby w tej chwili Twoja kobieta komuś opierd.alała pałke Może porozmawiamy kiedyś przy alko, to Ci wyjaśnię parę rzeczy i ... nauczę wypić jak najbardziej mozemy , ale wyjaśniać i uczyc raczej nie masz czego :naughty:
Lukas Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 To Ty po porodzie chyba nie miałeś koleżanek "chętnych do pomocy" młodemu ojcu... Luzik. W przeciwieństwie do Ciebie, ja mam koleżanki w pracy. Dobre koleżanki zdradzacie swoje kobiety ?? :thumbdown: :thumbdown: żenua ale to jak moskal ten Twoj słynny podpis o tej lasce co ją razem z Poziem stukaliście to ściema :gwizdanie: no chyba że to była żona :blink: :shocked: Pany to kiedy robim Arkadion SPOT, wczoraj było ciepło tylko oniak trochę się telepał bo jak zwykle w strinach przyjechał
Buba Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 mozna zaczac myslec o akradii... w koncu da mc'a pojdziemy a nie tylko ten burger
Flyer Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Dawajta do tej Arkadii... wreszcie bede mial 3 minuty jazdy samochodem z biura
Kolkov Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 aż musiało się dziecko urodzić żeby ten wątek odżył
Rekomendowane odpowiedzi