Flyer Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 a, spoko, to sie odezwe do niego
lukaszr Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Moskal, co Ty tu robisz z Lodówą ?
moskal Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Moskal, co Ty tu robisz z Lodówą ? lize mu ucho od środka :kox:
hornet Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 http://moto.pl/MotoPL/1,88389,8454983,Paryz_2010___Jaguar_C_X75.html
Buba Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 jakby mi zrobil fotke to poswiecilbym zderzak na wyslanie tego pudla w kosmos
moro99 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Panowie moj kuzyn mnie meczy ze cos stuka w jego pazdziochu - wiem ze to nie audi ale moze ktos od dizla powiedziec czy cos stuka ? jesli tak to co to moze byc ?
Buba Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 przeciez to normalny dzwiek, nie wiem co tam dziwnego slychac
moro99 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 no moj kuzyn sie zapiera ze panewka albo jakies inne ustrojstow - ja nic nie slysze ale obiecalem sie zapytac
lukaszr Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 przeciez to normalny dzwiek, nie wiem co tam dziwnego slychac Również mam podobne odczucie no moj kuzyn sie zapiera ze panewka albo jakies inne ustrojstow - ja nic nie slysze ale obiecalem sie zapytac To raczej ciężko będzie wysłuchać przez YouTube.
moro99 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 tutaj jest "dzwiek kontrolny" jakos nie wydaje mnie sie zeby cos bylo ...
boberek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 08:53_________________________________________________ Panowie moj kuzyn mnie meczy ze cos stuka w jego pazdziochu - wiem ze to nie audi ale moze ktos od dizla powiedziec czy cos stuka ? jesli tak to co to moze byc ? panewka wali albo wałek
moro99 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 panewka wali albo wałek Dzieki Piotrku za odp
Flyer Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Sprzedawal ktos kiedys katalizator ? Zostaly mi 2 katy z S4... podobno mozna za to wziac troche zlotowek.
moskal Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Sprzedawal ktos kiedys katalizator ? w teorii wszyscy skupują w praktyce juz gorzej , chcialem kiedyś opchnąć kata z adr-a to sie najeździłem i wielki c**j wyszedł
Buba Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Sprzedawal ktos kiedys katalizator ? w teorii wszyscy skupują w praktyce juz gorzej , chcialem kiedyś opchnąć kata z adr-a to sie najeździłem i wielki c**j wyszedł dokladnie, juz nie te czasy, jak sa flansze to na ellgero wystaw
kokos Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 no i ja stalem sie od wczoraj szczesliwym posiadaczem niepotrzebnego kata ze swojego auta :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi