Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze nie wiem, czytalem opinie o blue i sa podzielone, jedni zachwycaja inni ze wala w c**ja, musze poszukac

Chodzi Ci o zakład blue lpg z legionowa? Czy o jakiś inny?

Tak o Blue LPG..ja u nich robiłem Civica :wink4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

p1040989d.jpg

p1040994e.jpg

Obniżona bardziej niż moja :cool1:

Na osiedle do mnie tym już nie wjedziesz :kox:

I na Promce przy zjeździe z II Piętra zawsze będziesz przycierał :tongue4::polew: :polew:

Opublikowano

trzyma za***iście ale chyba pojdzie na sprzedaz bo w zime nigdzie nie wyjade a nie chce urwac zderzkow :disgust:

Opublikowano

Zostały mi oryginalne sprężyny z mojej eSy. :gwizdanie:

I jestem otwarty na rozmaite propozycje :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:58_________________________________________________Ma się rozumieć - te finansowe :polew:

Opublikowano

Zostały mi oryginalne sprężyny z mojej eSy. :gwizdanie:

na ori zawieszeniu stoi jak koza :thumbdown:

ja po zimie zaraz wstawiam gwint , bo teraz to nie wygląda jak auto 250KM tylko jak dorożka :thumbdown:

Opublikowano

Ponieważ w tą zime ostro sie wieszałem przez zawias -35 , koleś organizuje mi pneumatyczne zawieszenie , regulacja twardości ,wysokości +/- 7 cm , całkiem sporo , zobaczymy ile siana bo temat kox.

Opublikowano

Ponieważ w tą zime ostro sie wieszałem przez zawias -35 , koleś organizuje mi pneumatyczne zawieszenie , regulacja twardości ,wysokości +/- 7 cm , całkiem sporo , zobaczymy ile siana bo temat kox.

No to zapodaj jak się zorientujesz i wycyganisz zniżkę dla klubu :naughty:

Opublikowano

trzyma za***iście ale chyba pojdzie na sprzedaz bo w zime nigdzie nie wyjade a nie chce urwac zderzkow :disgust:

Wyjściem jest gwint, albo jakieś wyższe springi na podmiankę w sezonie zimowy :wink4:

Ja jeszcze z dwa tygodnie i ładuje seryjne springi :gwizdanie:

Opublikowano

jeszcze nie wiem, czytalem opinie o blue i sa podzielone, jedni zachwycaja inni ze wala w c**ja, musze poszukac

Jęsli chodzi o ten zakład to polecam jak najbardziej cenowo.

Jeżeli chodzi o słownosc to najpierw wstawili mi reduktor zavoli n mimo, że umawiałem sie na zavoli s (z zewnątrz są identyczne i bardzo trudno rozróżnić je - praktycznie niemożliwe).

Późmniej mi wymienili na scorpiona i ogólnie po wstępnej regulacji auto przerywało i oczywiście kazali wymienić świece, ten zabieg nic nie pomógł.

Ogólnie auto śmiga nieźle jakby nie problemy z reduktorem to powiem, że było by idealnie.

Piotrek zatrudnia 2 gości jeden w miare ogarnia całe instalacje a drugi to raczej tylko cybanty dokręca i tyle, ale może sie wyrobił do tej pory gwizdanie

Ogólnie powiem, że w tej cenie jestem super zadowolony z ich roboty oczywiście można by było to zrobić troche lepiej no ale.... zawsze można pobawić sie samemu w domu z dopieszczeniem.

Jęsli chodzi o ten zakład to polecam jak najbardziej cenowo.

Jeżeli chodzi o słownosc to najpierw wstawili mi reduktor zavoli n mimo, że umawiałem sie na zavoli s (z zewnątrz są identyczne i bardzo trudno rozróżnić je - praktycznie niemożliwe).

Późmniej mi wymienili na scorpiona i ogólnie po wstępnej regulacji auto przerywało i oczywiście kazali wymienić świece, ten zabieg nic nie pomógł.

Ogólnie auto śmiga nieźle jakby nie problemy z reduktorem to powiem, że było by idealnie.

Piotrek zatrudnia 2 gości jeden w miare ogarnia całe instalacje a drugi to raczej tylko cybanty dokręca i tyle, ale może sie wyrobił do tej pory gwizdanie

Ogólnie powiem, że w tej cenie jestem super zadowolony z ich roboty oczywiście można by było to zrobić troche lepiej no ale.... zawsze można pobawić sie samemu w domu z dopieszczeniem.

Opublikowano

Mława Mława tylko Mława :good:

Opublikowano

w mlawie 5tysi krzyknal za to samo :thumbdown:

Wyjściem jest gwint, albo jakieś wyższe springi na podmiankę w sezonie zimowy :wink4:

a myslisz ze co jest? KW siedzi tylko narazie nie rozpracowalem ktory

Opublikowano

Ostro :blink:

Jak gwint to masz jeden zakup z głowy :naughty:

Opublikowano

Ostro :blink:

Jak gwint to masz jeden zakup z głowy :naughty:

koles nawet nie wiedzial ze ma wsadzony gwint :polew:

Opublikowano

A jakie graty do lpg wkładasz?

Opublikowano

jeszcze dokladnie nie wiem, w blue chyba powiedzieli 2x magic i wtryski tez magic ale ja nie ogarniam tego ustrojstwa. powiedzieli ze do 320KM wystarczy

Opublikowano

jeszcze dokladnie nie wiem, w blue chyba powiedzieli 2x magic i wtryski tez magic ale ja nie ogarniam tego ustrojstwa. powiedzieli ze do 320KM wystarczy

Spokojnie 2xmagic III (reduktor) wystarczy są to najbardziej popularne reduktory i maja technologię tłokową.

A co do wtryskiwaczy to też mam magic jet i wytrzymały jak narazie 30kkm bez ruszania więc też mogą być choć nie sa za bardzo polecane.

Zapytaj czy mają wtryski hana lub med. Jak masz kasę to kehiny.

http://moto.allegro.pl/hana-wtryskiwacz-gazu-h2000-i1258750545.html

Podobno za***iste i mega trwałe, niewymagające czyszczenia.

Można wiedzieć ile chcą za taką instalkę?

Swoją drogą to jak chciałem sie umówić na regulację to wiecznie mają zajęte więc się rozwijają :good:

Opublikowano

a czemu nie gadasz z nosbem ????

Opublikowano

rozmawialem, olał mnie :decayed:

Opublikowano

rozmawialem, olał mnie :decayed:

dziwisz się ? :decayed:

Opublikowano

Mława się obsrała.. Chyba im się już popierdoliło w głowkach od tego rozgłosu.. :thumbdown: :thumbdown:

Łaskę robią, że hajs zarobią - kilka razy z nimi gadałem - dziękuję, wolę znaleźć kogoś bliżej z lepszym podejściem do klienta.. :hi: