hornet Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 twoje?? Przeca ja już po "ścięciu głowy" i do tego we Wrocku rządzę.
Buba Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 przecie wiem ale moze teraz sie chwalisz :gwizdanie:
hornet Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 przecie wiem ale moze teraz sie chwalisz :gwizdanie: :polew: :polew: a to jest czym ?
Flyer Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 to o ktorej spotykamy sie dzis na modularnej? moze jakos wczesniej? jest tam jakis wiekszy parking?
Kolkov Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 parking jest dość duży, więc zróbmy tam normalnego spota, a jak będzie zimno to możemy posiedzieć w środku i poczekamy na naszą kolej
huggy Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Więc o której zgromadzenie? :gwizdanie:
huggy Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Skoro gokarty to może inaczej A na którą tor? Może uda mi się wpaść przywitać bynajmniej.
huggy Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Ok koledzy postaram się was nawiedzić Jak na razie o dziwo nic się nie dzieje z OOOO
huggy Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 I objechać Poźka o ile się zjawi, w końcu Evo to ..........
Flyer Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 To teraz przyznawac sie, ktory juz zna dobrze tor i bedzie klepal lepsze czasy
Nosfer Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Możecie mi podrzucić rysunek z Etki - Czujnika temperatury cieczy - G2 :?: Nie wiem gdzie on siedzi..
lukaszr Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Nie wiem gdzie on siedzi.. W komorze silnika i pewnie gdzieś przy silniku ... to Ty nie wiesz takich rzeczy ?
Reggi Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Możecie mi podrzucić rysunek z Etki - Czujnika temperatury cieczy - G2 :?: Nie wiem gdzie on siedzi.. Jeszcze walczysz z grzaniem ?
Nosfer Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Nie wiem gdzie on siedzi.. W komorze silnika i pewnie gdzieś przy silniku ... to Ty nie wiesz takich rzeczy ? Czukundur widzę, że za to Ty wiesz "gdzieś przy silniku" :polew:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 10:45_________________________________________________ Możecie mi podrzucić rysunek z Etki - Czujnika temperatury cieczy - G2 :?: Nie wiem gdzie on siedzi.. Jeszcze walczysz z grzaniem ?
huggy Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Właśnie Nosfer poruszył temat, idzie zima i ciekawy jestem bo jak odpalam grzani w kabinie wskaźnik temp pokazuje niedogrzany silnik, termostat do zmiany co bardziej prawdopodobne? Czy jakiś innych bajer w postaci czujników? Fis nic nie krzyczał :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi