Nosfer Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 No stara gwardia stawiać się, będziecie mieli okazję wujka w czółko ucałować Przyznaj się, że chcesz zVagować auto
lukaszr Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Przyznaj się, że chcesz zVagować auto Chyba nie myślisz, że przyjedzie tak ot dla towarzystwa ... pewnie, że coś chce
hornet Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 No stara gwardia stawiać się, będziecie mieli okazję wujka w czółko ucałować Ze starej gwardii to kilku pozostało, reszta to sierściuchy :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 No stara gwardia stawiać się, będziecie mieli okazję wujka w czółko ucałować
Aydaho Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Przyznaj się, że chcesz zVagować auto nikt nie ma wtyczki do BejEmWu
lukaszr Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 nikt nie ma wtyczki do BejEmWu Ale do RS4 jest
moskal Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 nikt nie ma wtyczki do BejEmWu Ale do RS4 jest a to wtyczki do A4/S4/RS4 sie czymś różnią , ze tak zaznaczyłeś RS4 ???? :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Do Rsa jest karbonowa a to sory , nie wiedziałem
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Siema piz*eczki bede i ja dzisiaj Dawno mnie nie było i czas w końcu się pokazać.
moskal Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 wycieraczki chodzą ???? sprzedałeś padaczke ???
poziek Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Siema piz*eczki bede i ja dzisiaj Dawno mnie nie było i czas w końcu się pokazać. Jak coś to daj znać, zabiorę narzędzia i podłączymy TT
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 działają pięknie ale pomimo tak zaawansowanego tuningu jeszcze eSa nie sprzedana. Musimy coś więcej porezać Poziek, już go wypiąłem bo zostawie sobie do nastepnej fury. A po za tym MASZ ZAKAZ DOTYKANIA JAKIEGOKOLWIEK MOJEGO SAMOCHODU!!! Małym wyjątkiem jest tylko tankowanie, aczkolwiek to też musze przemyśleć bo jeszcze mi ON wlejesz i bedziesz musiał ssać potem to z baku Z resztą Ciebie i tak nie będzie więc jestem spokojny dzisiaj o eSe
Norbi Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Słuchajcie małolaty RS-a zwagowałem sam wtyczkę karbonową Oniakers mi pożyczył, bo zakup RS-a zaczął włąśnie od niej . Przyjadę Was przekonać,że BeMeWe to jest prawdziwe auto, a nie te c**jnie z pierścionkami na masce [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 14:11_________________________________________________Kali u siebie montowałem TT i podobnie działa jak u Ciebie, tylko mi jeszcze nic nie zjarał
poziek Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 siebie montowałem TT i podobnie działa jak u Ciebie, tylko mi jeszcze nic nie zjarał co się odwlecze
spetsnaz Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Przyjadę Was przekonać,że BeMeWe to jest prawdziwe auto, a nie te c**jnie z pierścionkami na masce nie no... znowu będę tą mordę oglądał
Norbi Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Przyjadę Was przekonać,że BeMeWe to jest prawdziwe auto, a nie te c**jnie z pierścionkami na masce nie no... znowu będę tą mordę oglądał Przyznaj się ,że teskniłeś :>
Flyer Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 specu, co Ty zes uczynil ta zmiana w profilu ?!
Rekomendowane odpowiedzi