Buba Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 ja wczoraj jechalem z janek do warszawy 3.5h :gwizdanie:
bajk Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 dzisiaj jest totalny luz - wróciłem z pracy szybciej niż normalnie
Buba Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no to nie wiem, ogarniajcie sie bo nie wiem jak mam wracac[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 18:08_________________________________________________???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Flyer Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no Janki, mam nadzieje ,ze sie wyrobie z robota [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 19:03_________________________________________________chlopaki w Jankach [podobno niezle pizga - az PIXIemu glos drzal przez telefon ], a ja utknalem w biurze
kokos Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 warunki byly super,tylko cos ci chetni z wczoraj na slizgawke maja auta tylko na sezon letni i przypomnieli sobie dzisiaj ze slizgawka jest w warnkach zimowych
adamooo Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 a tak na poważnie jakie warunki pod m1 ?
Nosfer Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Warunki za***iste.. koparki jeździły i zbierały nadmiar śniegu, tylko po to, żebyśmy mogli polatać po równym :naughty: Koks - ale mogłoby zacząć już padać, bo jeszcze jeden dzień i będzie sam lód. [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:15_________________________________________________ ci chetni z wczoraj na slizgawke maja auta tylko na sezon letni :polew:
Flyer Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Koks - ale mogłoby zacząć już padać, bo jeszcze jeden dzień i będzie sam lód. wracalem niedawno do domu, zahaczylem o parking przy sggw... ale juz sie nie da jezdzic, wszystko zmrozone, nie ma to jak swiezy puszek... mam nadzieje, ze do soboty popada, bo bedzie grany Wrobel na Bemowie
PIXI Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 no Janki, mam nadzieje ,ze sie wyrobie z robota [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 19:03_________________________________________________chlopaki w Jankach [podobno niezle pizga - az PIXIemu glos drzal przez telefon ], a ja utknalem w biurze Bo jak z Tobą gadałem przez fona to latałem bokami Dzięki za mini spota ( wiecie dla Kogo ) ................
boberek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Koks - ale mogłoby zacząć już padać, bo jeszcze jeden dzień i będzie sam lód. wracalem niedawno do domu, zahaczylem o parking przy sggw... ale juz sie nie da jezdzic, wszystko zmrozone, nie ma to jak swiezy puszek... mam nadzieje, ze do soboty popada, bo bedzie grany Wrobel na Bemowie każda wymówka jest dobra i znowu do końca zimy Fly będzie siedział w pracy mając 2.7 biT Q Bry panowie
lukaszr Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Słuchajcie, jakiej marki jest tam z tyłu telewizor ? :naughty:
Buba Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 warunki byly super,tylko cos ci chetni z wczoraj na slizgawke maja auta tylko na sezon letni i przypomnieli sobie dzisiaj ze slizgawka jest w warnkach zimowych czekalem az ktos cos napisze i sie nie doczekalem wiec pojechalem na chate :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 lukaszr, lovely boobies mając 2.7 biT Q na snieg to i 1.8 wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi