Kamyk Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 panowie, uwaga na zakrętach Urinating Guy Almost Killed
f16mysliwiec Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Czy ktoś z wawy może mi podłączyć manometr żeby sprawdzić ciśnienie oleju??
adamooo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 napisz do ono ma taki sprzęt zawsze przy sobie..
Korzeń Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=91zXQ0MUpbQ&feature=autofb
ono Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 napisz do ono ma taki sprzęt zawsze przy sobie.. Nie , to był Wicia
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ono ogarnia bardzo dobrze, bym powiedzial PROFI ostatnio zvagowal mi tak fure, ze pali 5/100 w miescie
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ostatnio zvagowal mi tak fure, ze pali 25/100 w miescie :evil: :evil: :bicz3:
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ragga, a dzieki twojemu liftingowi mojej kiery... wreszcie mam gladka skore na dloniach, delikatna, zero k*rwa podraznien...
kokos Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ragga, a dzieki twojemu liftingowi mojej kiery... wreszcie mam gladka skore na dloniach, delikatna, zero k*rwa podraznien... :shocked: :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ragga, a dzieki twojemu liftingowi mojej kiery... wreszcie mam gladka skore na dloniach, delikatna, zero k*rwa podraznien... :shocked: :gwizdanie: o ja pier**le - Raguś może zacznij produkować kondony ..... "fiut bez podrażnień" to będzie mocne hasło reklamowe
.i.KALI.i. Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Siema Dacie rade coś powiedzieć o nim ze zdjęć? Wiem, że ma korby z tyłu (jaki koszt montażu elektryki), dokładki przód i tył trzeba z s-line założyć, fotele przód z elektryką i navi. To na początek. Ale da rade coś wiecej o nim tak po zdjęciach? Jesteście w stanie ocenić czy zawias też ma s-line czy tylko wnętrze? http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=136443890&pageNumber=3&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.modelDescription=quattro&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=PETROL&transmissions=MANUAL_GEAR&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2002&maxConstructionYear=2004&tabNumber=1
poziek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Siema Dacie rade coś powiedzieć o nim ze zdjęć? Wiem, że ma korby z tyłu (jaki koszt montażu elektryki), dokładki przód i tył trzeba z s-line założyć, fotele przód z elektryką i navi. To na początek. Ale da rade coś wiecej o nim tak po zdjęciach? Jesteście w stanie ocenić czy zawias też ma s-line czy tylko wnętrze? http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=136443890&pageNumber=3&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.modelDescription=quattro&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=PETROL&transmissions=MANUAL_GEAR&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2002&maxConstructionYear=2004&tabNumber=1 ale padła wstawiasz, kup STI a jak tata nie dołoży $ to zwykłego GTka na złotej feli i tez będzie lansik
.i.KALI.i. Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale padła wstawiasz, kup STI a jak tata nie dołoży $ to zwykłego GTka na złotej feli i tez będzie lansik Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie potrzebuje fury do lansu, nie musze sobie przedłużać pewnych części ciała. Po za tym widac jak bardzo się starzejesz, bo stałeś sie monotematyczny i o ile to jeszcze było śmieszne jakiś czas temu to teraz już sie rzygać chce tak jak moskalowi po wódce Musisz się bardziej postarać miszczu.
.i.KALI.i. Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Oj przepraszam miszczu nieomylny
Rekomendowane odpowiedzi