Kamyk Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 dzisiaj White Hart Lane, godz 17 15 .... WTF ??? moskal, nie łapiesz ?????? ja głupi ogólnie jestem oj tam oj tam - po prostu cię angielska piłka nie kręci Tottenham Hotspur - Manchester United (po bardzo dobrym spotkaniu) 0/0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 oj tam oj tam - po prostu cię angielska piłka nie kręci Tottenham Hotspur - Manchester United (po bardzo dobrym spotkaniu) 0/0 Ty , no przeleciałem program TV po ważniejszych programach i zwrócilem uwage na ta transmisje ale nie zdecydowałem sie ze moze to być TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 oj tam oj tam - po prostu cię angielska piłka nie kręci Tottenham Hotspur - Manchester United (po bardzo dobrym spotkaniu) 0/0 Ty , no przeleciałem program TV po ważniejszych programach i zwrócilem uwage na ta transmisje ale nie zdecydowałem sie ze moze to być TO gooooooogle it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam Piękne Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 ale mieliśmy wczoraj zbitę z krawatów na spocie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 siema nygusy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 3500km w tydzień. wróciłem do polski i nie mogę już patrzyć na nasze kochane dziury na drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 3500km w tydzień. wróciłem do polski i nie mogę już patrzyć na nasze kochane dziury na drogach gdzieś bywał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 A skąd tak leciałeś kolego Korzeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 wracał na ksiezyc tylko mu wahy nie stykło :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Słoneczna Italia nad samą Gardą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 ale mieliśmy wczoraj zbitę z krawatów na spocie :polew: na spota Cie wpuszczają ? :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 ale mieliśmy wczoraj zbitę z krawatów na spocie :polew: na spota Cie wpuszczają ? :polew: :polew: Pierwsze słyszę, żebym miał jakieś ograniczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Słoneczna Italia nad samą Gardą :> W sam raz na weekendową wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Pierwsze słyszę, żebym miał jakieś ograniczenia :kox: :kox: :polew: :polew: Za facjatę już powinieneś być wypraszany :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi