Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie bylo pomaranczowych kierunkow od 2007

no to moze była lekko np. w korku puknieta i wymienili zderzak i lampy. napewni na zadnym elemencie nie ma szpachli ani drugiej warstwy lakieru. a ze byl czy nie byl zmieniany zderzak to mi to ryba, to sa tylko kosmetyczne sprawy w aucie, wazne dla mnie przy kupnie auta jest czy nie owinal sie kiedys o drzewo itp.. wytne sobie ten pomaranczowy plastik i bedzie ladnie. od razu jak bede mial lampe rozklejoną to pomaluje w czarny mat.

a ta czarna s-line ladna ale było porzadnie w dope walona. po vinie wyszlo mi ze zmieniana klapa, zderzak, belka, swiatla, szyba i naprawiane oba blotniki tylne dlatego ją odpuściłem.

lepiej jak bita dupala niż z przodu :decayed:

też wolę lać w dupala niż z przodu :kox: :kox: :kox: :kox:

a jeszcze lepiej jak nie bita. przerazilo mnie w tamtej to jak mocno dostała. gdyby to byl sam zderzak i klapa to bym ją wziął ale tak to bylo juz dla mnie za duzo. Poczekalem troche, pojawila sie moja i co prawda nie mam s-line ale mam bezwypadek. :good:

[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 16:22_________________________________________________

a skad chcesz wziac MTM Bimoto ? nie ma tego na rynku wtornym

są tylko trzeba cierpliwie szukać. znalazłem na allegro 2 szt. 21 cali za 700 zł.

także coś tam się pojawia. spokojnie znajde takie jak chce. a podoba mi sie w nich to, że mało kto je ma (na żywo nigdy nie widziałem) i moim zdaniem ładnie pasują do b7 avant.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Łooo matko.... Kali i diesel :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

no to moze była lekko np. w korku puknieta

Powiem CI tak, przód napewno nie był bity bo sprawdzał to lakiernik/blacharz (dobry)

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Poziek ynteligencie a jak ma ktokolwiek sprawdzić czy zderzak zakładała fabryka czy nie. zdejmujesz stary, kupujesz i malujesz nowy, zakładasz i śladu po tym nie ma.

Opublikowano

Ja zobaczysz że podłużnice schodzą się do środka to tak ma być :decayed::kox:

Opublikowano

Kali i jego "oszczedzanie"

kto bogatemu zabroni ...

Opublikowano

ale ciśniecie chłopaka :polew:

kupił cieszy się niech się cieszy.

teraz przynajmniej będzie wiedział że jazda dieslem nie ma nic do długości życia :decayed: :decayed:

Opublikowano

Kali i jego "oszczedzanie"

kto bogatemu zabroni ...

Kaly dużo jeździ kilometrów :decayed: To co zaoszczędzi na paliwie włoży w mody :gwizdanie: Lista na jakieś 10k już jest :decayed:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 16:43_________________________________________________

Poziek ynteligencie a jak ma ktokolwiek sprawdzić czy zderzak zakładała fabryka czy nie. zdejmujesz stary, kupujesz i malujesz nowy, zakładasz i śladu po tym nie ma.

Dokładnie, wiec Twoje pisanie, że na 100% nie był bity bo oglądał go lakiernik/blacharz zostało przez Ciebie samego obalone chłopcze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kaly dużo jeździ kilometrów :decayed: To co zaoszczędzi na paliwie włoży w mody :gwizdanie: Lista na jakieś 10k już jest

a żebyś wiedział, że dużo a jeszcze za jakieś 3-4 miesiące zaczną mi się jazdy w Polske także napewno zaoszczedze w porównaniu do eSki.

a z modami chciałbym zamknąć się w 10k ale to chyba nierealne dlatego rozkładam to na tak długi czas.

Poziek jak chcesz mi zrobić prezent to pozakładasz mi wszystko na aucie bo masz takie doświadczenie i referencje, że aż żal by było znowu nie korzystać z Twojej pomocy. :decayed:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 16:53_________________________________________________

teraz przynajmniej będzie wiedział że jazda dieslem nie ma nic do długości życia :decayed: :decayed:

do długości nie ale do jakości niestety tak.

Opublikowano

Poziek jak chcesz mi zrobić prezent to pozakładasz mi wszystko na aucie bo masz takie doświadczenie i referencje, że aż żal by było znowu nie korzystać z Twojej pomocy.

GÓWNA SIĘ NIE TYKAM :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

są tylko trzeba cierpliwie szukać. znalazłem na allegro 2 szt. 21 cali za 700 zł.

to rzeczywiscie sa :polew:

od 3 lat przegladam allegro i chyba raz sie trafily jakies pokrzywione i porysowane...

innym razem byly 2-3 sztuki z rozstawem 5x100 tez mocno pofatygowane...

:kox:

Opublikowano

Fly ale nie tylko allegro istnieje. znajde w końcu gdzieś. jestem dobrej myśli :)

Opublikowano

Kali ja nie wiem co ty z Poziomkiem macie do DIZLI :)

kazdy kupuje co chce / potrzebuje / podoba mu sie (niepotrzebne skreslic)

ja sam mowilem 3 lata temu ze dizel nigdy - a teraz ? sam bym przytulil - moze niekoniecznie 3.0 - ale jakies 1.9 ... hmmm

Opublikowano

niektórzy myślą, że jak mają benę to są lepsi :kox:

Opublikowano

widze ze kali pochwalil sie nowym nabytkiem i odrazu piec stron nabili... co tak lacha z niego drzecie :polew: gratki :notworthy: a co do tego przodu to musialo cos byc jak lampy nie ten rocznik i jeszcze zle ustawione, kali a w aso byles, czy zdales sie na swoje umiejetnosci ? :decayed: grunt zeby nie bylo mocno moze faktyko ktos tylko lekko puknal lampy i zderzak wymienione albo sami jak sciagali to zdjeli i na fakture myk zrobili :mysli:

Opublikowano

a z modami chciałbym zamknąć się w 10k

Boże , jak ja bym teraz w ese wsadził 10000 to bym miał prawie statek kosmiczny :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

a z modami chciałbym zamknąć się w 10k

Boże , jak ja bym teraz w ese wsadził 10000 to bym miał prawie statek kosmiczny :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

to wsadzaj, wsadzaj ale czy wyjałes dla mnie cos?

Opublikowano

wsadzaj, wyjmij co wy robicie Panowie :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

wyjałes dla mnie cos?

zastanawiam sie czy nie zostawić sobie tego zawiasu na zime jako zamiennik gwintu :decayed:

Opublikowano

wyjałes dla mnie cos?

zastanawiam sie czy nie zostawić sobie tego zawiasu na zime jako zamiennik gwintu :decayed:

pier**lisz glupoty, ja cala zime przejezdzilem i jakos zyje :decayed: