Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary..jakoś pamiętam na spotach Twoje zachowanie ( luźna guma w podejściu do różnych tematów ) ..a porównuje z tym co piszesz od pewnego czasu na forum i jestem w dzikim szoku..

Hm... i po jakichs moich postach sadzisz, ze cos sie w temacie luznej gumy zmienilo ? :kox:

Wpadnij na spota, zlot, czy do bierhalle (pewnie niedlugo znowu idziemy), to sie przekonasz.

A swoje wnioski zachowaj dla siebie, nie musisz mi tu jakichs łatek przypinac.

Napisalem swoje zdanie w temacie, a Ty wjechales na mnie... wrzuc lepiej na luz.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

korzen

ragga

to ze gratuluje kalemu fury wcale nie zmienia faktu ze nadal bede twierdzil ze ta fura z oszczednosciami nie ma nic wspolnego

i nie lapcie mnie za slowka :):cool1:

Opublikowano

korzen

ragga

Po tych słowach to Pan Korzeń i Pan Ragga :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
a sprawdzałeś czy mustang stoi?

Hyhy , leżąc przed tv widzę bryki , a jak Ide spać to trzymam je za wydechy :P

Opublikowano

a jak Ide spać to trzymam je za wydechy :P

MISZCZ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
a sprawdzałeś czy mustang stoi?

Hyhy , leżąc przed tv widzę bryki , a jak Ide spać to trzymam je za wydechy :P

ja jak idę spać to trzymam co najwyżej za cycunia :gwizdanie: :wink4::naughty:

Opublikowano

Wpadnij na spota, zlot, czy do bierhalle (pewnie niedlugo znowu idziemy), to sie przekonasz.

Mam nadzieję.

A swoje wnioski zachowaj dla siebie, nie musisz mi tu jakichs łatek przypinac.

Łatkę to bym Ci przypiął jak bym napisał, że jesteś pedałem..albo innym potworem.. zluzuj stary :wink4:

Napisalem swoje zdanie w temacie, a Ty wjechales na mnie... wrzuc lepiej na luz.

Tak.. przez 4 strony każdy ślizgał się po Kalim, a Ty wjebałeś mi palec w oko bo zarzuciłem standardowy żart z Kaliego. Ja się nie muszę luzowac, nie czuję napięcia :decayed:

Opublikowano

Przeciez on jest pedalem :mysli::buziak::polew: Raga wez igle i przypierdol mu latke skorzana w stylu bmcustoms :D

BTW kali a cos ty kupil i za ile ? :) Juz wszyscy majaczyli jak dalem 17 kafli za moje b6 w niezlym wypasie i Q ze pewnie dzwon c**je muje bo za tanio , i co zarejestrowane i oplacone ? :shocked: niemozliwe... A tymczasem rozbieram , ogladam z kazdej strony i mowie ze nie mialo zadnej grubszej przygody ( jakies obcierki itp tylko ) :hi:

To dasz mu czy nie oazo spokoju ? :) Przypierdol radze na zimno do odcinki po c**j sie czepia? :polew: :polew:

Opublikowano

nadal bede twierdzil ze ta fura z oszczednosciami nie ma nic wspolnego

wszystko zależy do czego porównujesz. ja odnosze to do eSki i dla mnie to bedzie spora oszczedność (czyli możliwość rezania w aucie a nie tylko lania paliwa) i jednocześnie mega fajna sprawa czyli przesiadka na zdecydowanie młodsze auto (8 lat to bardzo duża różnica). :>

NOSB cofnij się tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=45.66495 połączenie cabrio i przystanku pomalowane smołą wałkiem ;)

EDIT:

Przypierdol radze na zimno do odcinki po ch***j sie czepia

tylko na zimnym, lepiej się wkręca wtedy :decayed:

Opublikowano
ja jak idę spać to trzymam co najwyżej za cycunia

Tylko ? Początek związku cz poprostu wystarcza ? :D

Opublikowano
ja jak idę spać to trzymam co najwyżej za cycunia

Tylko ? Początek związku cz poprostu wystarcza ? :D

Początek gry :tongue4:

Opublikowano

A potem ostry , zwariowany peting przez spodnie , hyhy

Opublikowano

Łatkę to bym Ci przypiął jak bym napisał, że jesteś pedałem..albo innym potworem.. zluzuj stary :wink4:

Dla mnie pisanie o kims, ze chodzi z glowa mocno podniesiona do gory to tez przypinanie latki :wink4:

Mase czasu sie nie widzielismy, bo wyemigrowales w sina dal, a Ty wyjechales ze swoimi wnioskami na moj temat... trudno nie reagowac :wink4:

Tak.. przez 4 strony każdy ślizgał się po Kalim, a Ty wjebałeś mi palec w oko bo zarzuciłem standardowy żart z Kaliego. Ja się nie muszę luzowac, nie czuję napięcia :decayed:

cofnij sie do poczatku tego "watku", podpisalem sie pod tym co napisal Norbi, do nikogo personalnie sie nie przyczepilem, przyleciales Ty i napisales, ze mi "korbi"...

Przeciez on jest pedalem :mysli::buziak::polew:

paczcie no... zrobil 2 swapy na biturbo i juz z podniosiona glowa na warszawskie sie pakuje :decayed:

Opublikowano

haha i wszystko jasne :) Po przesiadce z b5 pewnie szok nie ? :) Komfort , wnetrze itp :gwizdanie:

Fly glowa w dol !! Co to ma znaczyc ? Prosze sie nie wywzszac miejszczuchu :)

Opublikowano
:dziura:
Opublikowano

:hi:

fajnie tu u Was :decayed:

Opublikowano

haha i wszystko jasne :) Po przesiadce z b5 pewnie szok nie ? :) Komfort , wnetrze itp :gwizdanie:

wiadomo, że różnica jest aczkolwiek jeszcze sie nie najeździłem swoim bo czeka na mnie we wrocławiu na twardy dowód rejestracyjny. Do 2 tyg to ma potrwać dlatego staram się być cierpliwy i czekam na info od kolesia, że dokumenty już są.

Opublikowano

Ja juz sie nie moge doczekac az padaczke poskladam :) Po przesiadce z astry to bede sie czul jak kurfa szejk w odrzutowcu :kox: :kox: :polew: