Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chyba nie ja mam jakis problem, sorry... ale "korbi mi calkiem" ?

no Prosze Cie... skoro juz z takimi dzialami wyjezdzasz na mnie, to chociaz napisz co masz na mysli.

To juz nie mozna nic napisac niezgodnego ze zdaniem tlumu ? :kox:

Smiech Cie ogarnia z tekstow innych osob? Masz w d*pie skad ma kase i czy ja ma?

Ja widze, ze sam chetnie wsiadasz na Kaliego razem z innymi i calkiem niezle sie przy tym bawisz, wiec chyba nie masz tego w d*pie :wink4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No dobra , skoro nie od starych to napewno ukradł. Hyhyhy

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Kali chłopie swoją siłą spokoju możesz zaj...ebać :blink:

Kupiłeś spoko dupowoza, a dostałeś na plecy jakbyś kupił ADR-a z wioski pod Grójcem.

Ja pier...dole o co kaman??

Nie chce mi się odpowiadać na wyssane z palca głupoty.

A wiesz, że jestem oazą spokoju, szczególnie jak ktoś najeżdża na mnie przez neta a na żywo jest milutki wesolutki.

No dobra , skoro nie od starych to napewno ukradł. Hyhyhy

a sprawdzałeś czy mustang stoi? :P

Opublikowano

To chyba nie ja mam jakis problem, sorry... ale "korbi mi calkiem" ?

Ja nie mam żadnego problemu.. a to czy Ci korbi to fakt .. troszkę głowa leci wyżej.. sam nie wiem dlaczego..taki fajny chłopak byłeś :good:

To juz nie mozna nic napisac niezgodnego ze zdaniem tlumu ? :kox:

Smiech Cie ogarnia z tekstow innych osob? Masz w pupie skad ma kase i czy ja ma?

Ja widze, ze sam chetnie wsiadasz na Kaliego razem z innymi i calkiem niezle sie przy tym bawisz, wiec chyba nie masz tego w pupie :wink4:

Ja na nikogo nie wsiadam..swego miałem z tego dobry ubaw ( Kali tego nie pamięta :decayed: ) ale nikomu do portfela zaglądał nie będę bo nie jestem starą zbereciałą z kółka gospodyń wiejskich. Ma nie ma ..dali mu rodzice czy sam nazbierał z kieszonkowego..na poważnie jebie mnie to..

w mojej podśmiewce nie było nuty zazdrości, a lekki przekąs ..tyle. Jak chcesz się bawic w obrońcę uciśnionych to możesz śmiało.

Nie wiem po co grzebac patykiem w gównie..nagle wszyscy tacy się poważni zrobili.

Opublikowano

Ja nie mam żadnego problemu.. a to czy Ci korbi to fakt .. troszkę głowa leci wyżej.. sam nie wiem dlaczego..taki fajny chłopak byłeś :good:

Stary... jakim prawem Ty smiesz mnie oceniac? po paru postach z forum? Gratulacje :good:

Opublikowano

I widzisz Kali coś narobił, musisz sprzedać wp***u paździocha i kupić spowrotem ese, to przywróci spokój na forum :decayed:

Apropos, fura :kox::good:

Opublikowano

oj dzieci, dzieci ...

:>

Opublikowano
  • Autor

oł dżyzas, co się tu wyprawia :blink:

Opublikowano

KALI DAJ MU!! :evil:

Mam nadzieje ze dobrze odczytasz moj post i intencje - no offence ;)

Opublikowano

A wiesz, że jestem oazą spokoju, szczególnie jak ktoś najeżdża na mnie przez neta a na żywo jest milutki wesolutki.

OOOooo to było do mnie :kox: Traktowałem Cie jak dziecko specjalnej troski i nadal tak będzie :polew:

Opublikowano

oglądanie auta przez lakiernika po sąsiedzku.

No ci obok to naprawdę specjaliści. Jak widziałem co stoi u nich na placu to szacun. Z przystanku zrobią sportową furę. :decayed:

zapomniałeś dodać że dla tych z Powstańców Śląskich....

Kali sprawdzałeś czy d*pa jest od tego auta czy od innego? Nie widać było spawów pod nadwoziem? Coś tanio jak na sprowadzonego :mysli:

A jeżeli wsio było ok to tylko pogratulować fury bo milutka

Opublikowano

zagladanie komus do portfela i wpitalanie sie w rodzine, to lekka żenua.

Nie pier**l :decayed:

Opublikowano

Stary... jakim prawem Ty smiesz mnie oceniac? po paru postach z forum? Gratulacje :good:

Stary..jakoś pamiętam na spotach Twoje zachowanie ( luźna guma w podejściu do różnych tematów ) ..a porównuje z tym co piszesz od pewnego czasu na forum i jestem w dzikim szoku..

Jeśli chodzi o mnie to powiedziałem Ci ostatnim razem co miałem na wątrobie i temat zakończyłem.. Jak nie pamiętasz ( a masz do tego prawo ) to mogę Ci przypomniec nie mam z tym żadnego problemu :)

I na c**j tak spinac poslady k**wa go w dupe mac :decayed:

Opublikowano
  • Autor

zagladanie komus do portfela i wpitalanie sie w rodzine, to lekka żenua.

Nie pier**l :decayed:

:laghing2:

Opublikowano

Kali sprawdzałeś czy pupa jest od tego auta czy od innego? Nie widać było spawów pod nadwoziem? Coś tanio jak na sprowadzonego :mysli:

A jeżeli wsio było ok to tylko pogratulować fury bo milutka

sprawdzałem dokładnie. Jak patrzyłeś cene na stronie best cars to dolicz sobie jeszcze vat bo to sa ceny netto i weź pod uwage, że niby młody rocznik ale za to nie ma jakiegoś wypas wyposażenia. jak dla mnie cena normalna i napewno warto dać tyle za auto w takim stanie i tak młode. No i najważniejsze w koncu mam szyber :kox:

Opublikowano

Kali.

Gratuluje wozu

no i wytrwalosci w uzeraniu sie z banda kolesi ktorzy w kazdy mozliwy sposob chca cie wyprowadzic z rownowagi.

w sumie to ja tez pewnie bym bronil nowego nabytku jak niepodleglosci :)

jeszcze raz graty

Opublikowano

Teraz wszyscy kochają Kaliego :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Gratuluje wozu

no i wytrwalosci w uzeraniu sie z banda kolesi ktorzy w kazdy mozliwy sposob chca cie wyprowadzic z rownowagi.

w sumie to ja tez pewnie bym bronil nowego nabytku jak niepodleglosci :)

Kali i jego "oszczedzanie"

kto bogatemu zabroni ...

...

Teraz wszyscy kochają Kaliego :kox: :kox: :kox: :kox:

Korzeń.. ku***a przy przypływie pozytywnego uczucia to nawet na moto bym się z Tobą wybrał :polew: :polew:[br]Dopisany: Styczeń 26' date=' 2011, 11:14:05 [/size']_________________________________________________Dobra nie szaleje..nie mam moto :bag: