mgtan Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 chyba = prawddopodobnie... ale pewny nigdy nie będziesz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 :hi: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=5572 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 To był klubowicz hunter82. Nie znam..ale trzeba miec ostro podeptaną psychikę, żeby tak za***rdalac i to jeszcze z autostopowiczką Pozer[/b] do Bukowiny lecim RS-em pali w trasie 5 litry mniej niż to Twoje śmierdzące słabe evo Jak ty mnie czasami potrafisz podnieść ciśnienie to masakra :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=5572 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 chooyki akcja się wyklarowała, Kwiatek wszystko opowiedział... Milicjant wcześniej wyhaczył wyjebaną szybę, a ja jako prawy obywatel musiałem go o tym powiadomić (w razie gdyby zapomniał) :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=5572 Ty się siurku tak nie ciesz, tylko miałeś gdzieś zadzwonić w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Mundry Grześ Kurfa ten nick jest za***isty :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Mundry Grześ Kurfa ten nick jest za***isty :polew: :polew: eeeee tam, MUZ się nie postarał za bardzo, a wiem że stać go na więcej _________________________________________________ Pociąg. W przedziale siedziała matka z córką, a na przeciwko pewien facet. Podczas jazdy córka pierdnęła sobie, a że nie uczyniła tego po cichu, matka chcąc się wytłumaczyć mówi do faceta: - Ale piorun gdzieś mocno uderzył. Facet na to: - To musiał chyba trafić w gówno, bo jebie okrutnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Mundry - dzwoniłeś do mnie wczoraj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 :hi: 21.30 Janki. Zapraszam. Ostatnie podrygi zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 :hi: 21.30 Janki. Zapraszam. Ostatnie podrygi zimy Będziesz nowe auto upalał ??? :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 bede. po to mam Q żeby korzystać. piatek, sobota 240 km robiłem po roznych trasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Będziesz nowe auto upalał ??? :gwizdanie: :gwizdanie: Nie bedzie upalał tylko oszczędzał - tak to sie teraz nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 :hi: 21.30 Janki. Zapraszam. Ostatnie podrygi zimy Lipa ze śniegiem jest na parkingu, chyba solą sypnęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 mała zmiana planów. 21.30 M1 parking IKEA zobaczymy co i jak, może bedzie się jeszcze na czym poślizgać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 mała zmiana planów. 21.30 M1 parking IKEA zobaczymy co i jak, może bedzie się jeszcze na czym poślizgać. ale Ty jesteś organizer :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adolfo Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Panowie, czy jest możliwe aby ktoś we wtorek podpiął mnie pod VAGa? Mam już dość niekumatych mechaników/gazowników.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Panowie, czy jest możliwe aby ktoś we wtorek podpiął mnie pod VAGa? Mam już dość niekumatych mechaników/gazowników.... A co to zmieni? Benzyna? 1.8 ARG. Jak masz problem z gazem to pozostaje Ci tylko Mława, Pan Jarek Nowotczyński. Adres znajdziesz w temacie o polecanych zakładach LPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adolfo Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Tak benzyna z gazem, dosłownie, bo pali gaz równocześnie z paliwem... Gazownik sprawdzał listwę,komputer,wtryski i wina niby leży po stronie auta a nie instalacji. Do tego dochodzi kilka innych "ale" jakie mam do auta Dlatego pytam o VAGa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Tak benzyna z gazem, dosłownie, bo pali gaz równocześnie z paliwem... Gazownik sprawdzał listwę,komputer,wtryski i wina niby leży po stronie auta a nie instalacji. Do tego dochodzi kilka innych "ale" jakie mam do auta Dlatego pytam o VAGa znam dobrego gazownika zapytam czy z czymś takim się spotkał a co do Vaga to tylko błędy mogę Ci odczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi