Norbi Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Nosferowski jakie te fele kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wszystko zalezy od felgi, niestety trzeba przymierzac BTW GDZIE W WAWIE SPAWAJĄ/KLEJĄ ZDERZAKI 696611459 Gdzie to?? Mam nadzieje ze to nie numer do jakiejś Helgi z lasu przy katowickiej :gwizdanie: wazne ze pospawac mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wszystko zalezy od felgi, niestety trzeba przymierzac BTW GDZIE W WAWIE SPAWAJĄ/KLEJĄ ZDERZAKI 696611459 Gdzie to?? Mam nadzieje ze to nie numer do jakiejś Helgi z lasu przy katowickiej :gwizdanie: http://www.spawanie-klejenie.pl/ eeee u mnie ET 20 u Ciebie to jest nawet prywatne rondo pod domem Ale Ty masz nadkola od traktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 eeee u mnie ET 20 u Ciebie to jest nawet prywatne rondo pod domem Myślałem,że kurwwwa już nigdy tego nikt nie doceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Nosferowski jakie te fele kupiłeś? No właśnie nie kupiłem jeszcze - na szczeście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 eeee u mnie ET 20 u Ciebie to jest nawet prywatne rondo pod domem Myślałem,że kurwwwa już nigdy tego nikt nie doceni jak to nie? przeciez inaczej to sie stamtad nie wyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Nosferowski jakie te fele kupiłeś? No właśnie nie kupiłem jeszcze - na szczeście Szukaj 18-tek, 17 zginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Nosferowski jakie te fele kupiłeś? No właśnie nie kupiłem jeszcze - na szczeście Szukaj 18-tek, 17 zginie :kox: Okej :kox: A Ty jaką masz felę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Podziękował Ciekawe czy da rade coś z nim zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 to ile lat miałeś jak zaczynałeś ???? połówka to dobrze na dwóch jak jeden nie pije Ja pierwszego fajka wypaliłem jak miałem 5 lat, to był ekstra mocny po którym 2 dni orbitowałem W tym samym czasie wypiłem tez sam cały browar, jak stara wróciła to chodziłem po ścianach. Później paliłem fajki w 8 klasie i 3 technikum po czym przestałem Panienki: siostra poszukuje auta do ok. 30k w Warszawie lub okolicy, podobają jej się A3, Civiki i Corollki chodź inne ciekawe propozycje z tego segmentu też rozważy. Jakbyście coś słyszeli to dajcie znać. SPRAWA PILNA bo jak nie kupi czegoś nowego to moja żona będzie jeździć komunikacją do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Nosferowski jakie te fele kupiłeś? No właśnie nie kupiłem jeszcze - na szczeście Szukaj 18-tek, 17 zginie :kox: Okej :kox: A Ty jaką masz felę ? 18 lato i 18 zima 255/35, myślałem,że nie da się jeździć a jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jaki wzór misio-pysio Bo jak coś to będę mógł przymierzyć twoją felgę - jeśli nie jest przypałowa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Makaron uderzasz na arkadię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 NO dobra..jak już będzie ciekła Ci ślina po brodzie to pozwolę potrzymać Ci za lewego cycka jakąś fajną czarnulę :naughty: zdecydowanie mężuś, bajkopisarz Zaciął się najnormalniej - coś idzie.. Zatrzymał się poziomie intelektualnym kiwi :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jaki wzór misio-pysio Bo jak coś to będę mógł przymierzyć twoją felgę - jeśli nie jest przypałowa :gwizdanie: ori RS4, takie mysiu pysiu http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://tapety.tja.pl/obrazki/tja_normalne/9504.jpg&imgrefurl=http://tapety.tja.pl/tapeta_9504.html&usg=__mULR3afzMbo75PrWY4otrLH60eI=&h=768&w=1024&sz=315&hl=pl&start=33&zoom=1&tbnid=tM_8rMZdyPtHxM:&tbnh=111&tbnw=151&ei=QhlkTZbKJ42ssAOm0NWOBg&prev=/images%3Fq%3Dtapety%2Baudi%2Brs4%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rlz%3D1R1GZAZ_pl___SK418%26biw%3D1366%26bih%3D527%26tbs%3Disch:10%2C798&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=632&vpy=247&dur=1136&hovh=194&hovw=259&tx=151&ty=103&oei=OxlkTbvrLJLegQeD8pXJAQ&page=3&ndsp=22&ved=1t:429,r:10,s:33&biw=1366&bih=527 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ale chu*em wieje w Arkadii.. Dojechalem o 20 a tam tylko furki Kokosa(brudna jak chooj - Sory Kokos - mam nadzieję że zmobilizowałem Cię choć trochę do jej umycia), Boberka i jeszcze jakiś avant(na WT) ale nie oznakowany.. Poczekałem z 10 min i heja do domu ( chłopaki chyba na szamę poszli). Przez chwilę chyba widziałem Malika(niejestem pewny bo się nie przyjrzałem) u Filipa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 na spoty to się jeździ na Torwar :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 na spoty to się jeździ na Torwar :gwizdanie: Tak, tak Poziu.. Wiem.. Następnym razem specjalnie dla Ciebie przybędę na Torwar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 na spoty to się jeździ na Torwar :gwizdanie: Też byłem i był wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi