PIXI Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 A ja kórwa zaspałem bo już po północy :wallbash: TOM77 , Moskal mordy Wy moje najlepszego dzwońce życze Wam z całego starego serducha :drunk: Ooooo i "mafia" zielona ma dziś święto .......... Nosferski, Fly też szczere życzenia i wszystkiego naj,naj,naj.... cyce od starego tatuśka :drunk:
moskal Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Siema bydlęta Moskal mordy Wy moje najlepszego dzwońce życze Wam z całego starego serducha :drunk: dzieki stary kondonie Nosfer , Fly wszystkiego dobrego i powodzenia w modach
Buba Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Jakiś wysyp normalnie Zieloni najlepszego i taniego rezania
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 07:40_________________________________________________ pany krótkie pytanie z branży IT: co mam przenieść (jaki plik, katalog) między kompami, żeby w nowo zainstalowanym FF mieć zakładki i pliki z laptopa ? ZAKŁADKI > ZARZĄDZAJ ZAKŁADKAMI. Potem IMPORTOWANIE I KOPIE ZAPASOWE > EKSPORTUJ DO PLIKU HTML i zapisujesz sobie gdzieś plik bookmarks. Potem to samo tylko IMPORTUJ Z PLIKU HTML i wskazujesz na ten plik. no zrobiłem w sumie wszystko przeniósł, ale nie chce gołąb zakładek z paska skrótów se pozakładam od nowa podziękował
boberek Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 200 lat ty do roboty a nie sie opierniczasz w domu
kokos Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 daj spokoj,mysle ze wystarczy to ze wczesnie wstalem w wolny dzien :gwizdanie:
hornet Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0&feature=player_embedded
moro99 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no i hornecik polecial najlepszego wszystkim yrB
Italiano Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 A byście się nie za dobrze czuli jutro rano
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no pany mało że weekendzik za pasem to widzę i okazji dowalilo na celebrację, jakby pomysłów zabrakło i głód nagle dopadł, taki tam filmik od przyjaciół zza buga
Korzeń Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Im większe piersi, tym trudniej zapamiętać twarz.
Buba Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Pany czy silnik z eSy wejdzie mi w całości do bagażnika tylko tak żebym niczego nie rozwalił
Rekomendowane odpowiedzi