Nosfer Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dzisiaj w lomiankach gosciu Yarisem we mnie uderzyl w tyl Wychodze a tu kurfa nawet zadrapania jak to mozliwe?? a u niego tablica pogieta i pekniety zderzak Obadalem fure swoja i pojechalem dalej... W takim wypadku chyba nie ma co szukac kasy jakiejs co?? Nawet rysy ? - nie możliwe - źle obejrzałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Nie chcę się wcinać w toczącą sie już głębszą rozmowę, ale nie ukrywam, że potrzebuję pomocy w wykonaniu logów i zdiagnozowaniu kilku spraw za kilka piwek. Gdyby sie znalazł jakiś dobry człowiek, to chętnie sie stawię na spocie w Arkadii. Pozdr Wojtek podjezdzaj , ktoś sie na bank znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dzisiaj w lomiankach gosciu Yarisem we mnie uderzyl w tyl Wychodze a tu kurfa nawet zadrapania jak to mozliwe?? a u niego tablica pogieta i pekniety zderzak Obadalem fure swoja i pojechalem dalej... W takim wypadku chyba nie ma co szukac kasy jakiejs co?? Nawet rysy ? - nie możliwe - źle obejrzałeś. no tez sie dziwilem Auto troche brudne to by bylo lepiej widac a tu nic Uderzyl tak w srodek na wysokosci belki wiec mysle ze zderzak sie wgiął i z powrotem odkształcil Twarda d*pa Ale jak widzialem w lusterku lecacego na mnie Yarisa to bylem troche w szoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 *) jak któreś półpiździe zielone, czerwone czy pomarańczowe mi to skasuje to kultura osobista nakazuje poinformowanie mnie jako kogoś kto siedzi na tym forum od 2006 roku, że mój post został skasowany. hm, o ile sie nie myle, to zostaje wyslane powiadomienie o usunieciu posta zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 *) jak któreś półpiździe zielone, czerwone czy pomarańczowe mi to skasuje to kultura osobista nakazuje poinformowanie mnie jako kogoś kto siedzi na tym forum od 2006 roku, że mój post został skasowany. hm, o ile sie nie myle, to zostaje wyslane powiadomienie o usunieciu posta zawsze wali mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 *) jak któreś półpiździe zielone, czerwone czy pomarańczowe mi to skasuje to kultura osobista nakazuje poinformowanie mnie jako kogoś kto siedzi na tym forum od 2006 roku, że mój post został skasowany. hm, o ile sie nie myle, to zostaje wyslane powiadomienie o usunieciu posta zawsze Nie, nie ma powiadomień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 *) jak któreś półpiździe zielone, czerwone czy pomarańczowe mi to skasuje to kultura osobista nakazuje poinformowanie mnie jako kogoś kto siedzi na tym forum od 2006 roku, że mój post został skasowany. hm, o ile sie nie myle, to zostaje wyslane powiadomienie o usunieciu posta zawsze Nie, nie ma powiadomień. Ja dostalem jak mi watek przeniesli :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Poziek ma okres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Ja dostalem jak mi watek przeniesli :gwizdanie: te sa, bo sami je wysylamy w momencie przenosin watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Fly co z autem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huggy Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 No to jak wszyscy tacy pomocni to postaram się i ja wpaść na spota, nie po diagnostykę lecz info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Fly co z autem? jezdzi odpialem przeplywke i latam, zastanawiam sie w sumie jaki ecu kupic, na allegro wisi jakis od A6 2002 - ale nie wiem, czy przeplywka jest taka sama - musze usiasc do etki ktoregos wieczora najciekawsze, ze na Przasnyskiej (nie wiem co oni dokladnie maja, ale wielkie toto) wywala blad G235 (EGT), a na zwyklym Vagu go nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dobra siury. Żeby nie było, że nie ostrzegałem. Starym zwyczajem spotykamy sie w najbliższy piątek w Bierhalle w Arkadii. Start 19:00. Ja zarezerwuję stolik. Moskal i Fleja stawiają browar z racji urodzin Deklarować się kto będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Ostatnio spotkałem Pozera w monopolu i radził się mnie, czy wypada na przeprosiny dla elity forum, kupić dobre czerwone wino, czy raczej dobrą wódkę... Chłopaki co mu doradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 przeprosiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 przeprosiny? On taki jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 przeprosiny? On taki jest. :doh1: zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 przeprosiny? On taki jest. :polew: :polew: :polew: JEBLEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Nie chcę się wcinać w toczącą sie już głębszą rozmowę, ale nie ukrywam, że potrzebuję pomocy w wykonaniu logów i zdiagnozowaniu kilku spraw za kilka piwek. Gdyby sie znalazł jakiś dobry człowiek, to chętnie sie stawię na spocie w Arkadii. Pozdr Wojtek podjezdzaj , ktoś sie na bank znajdzie nie wkrecaj chlopaka,ostatnio na spocie ciezko znalezc kogokolwiek o vagu nie wspominajac,ostatnio spoty sa malo popularne,przewaznie ok.piecioosobowe,na szczescie zawsze spotykam tych ktorych sie spodziewam[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 18:25_________________________________________________ Buba chyba łyknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi