Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Kolkov

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie nieletni na stanie

no co ty Wit oniak by sie zaopiekowal :grin: Poziek tez widzialem mial checi :tongue:

na niedzielę albo na sobote na F1

a co jest w sobote ??

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Witek jak potrzebujecie z żonką chwile to ja zabieram twoją na disco w sobotę na całą noc :wink: powiedz, o której odprowadzić do domu?? I czy wogóle odprowadzać czy w niedziele już po śniadaniu przywieźć ?? :tongue::polew:

Może zrobimy jakieś ognisko nad wisełką w sobote , hmmm ? musze coś wypić bo mnie ssie qwa hyhyhy

Oniak ale zes strzelil Avatara wnioskuje ze ci sie pogarsza i musisz sie napic :grin:

Jestem za - tylko moja chora, ką na lansnie wiem jak z kierowcą - Lukas powoziłes najkoksową bryką na lans w wawie?? :polew:

tylko moja chora

no tak nie grzalo sie to teraz masz musisz glaskac

No tak wyglądam jak tydzień nic nie walne heheh

ja nie wiem jak tak mozna sie zaniedbywac

ale ta lysinka to od tych posladkow tak :polew:

Jestem za - tylko moja chora, ką na lansnie wiem jak z kierowcą - Lukas powoziłes najkoksową bryką na lans w wawie?? :polew:

Walnie sete to jej przejdzie :D

widocznie ono za malo kujawskim sparowal :afro: a powody sa dwa "posladki" lub je z wiaderka ale nie slyszalem zeby w Macu podawali w ten sposob wies maki :polew:

chopaki, odkrecal ktos fotel kierowcy w B5? przydal by sie pomocnik :wink:

musze to zrobic i zobacze czy czasami slizg nie sa potrzebne do zanabycia :evil:

w sobote mam niestety work a potem raczej z fotelem bede walczyl :evil:

w niedzile, planuje na rowerkach na F1 na swietokrzyski podjechac - reflektuje ktos?

planuje na rowerkach na F1 na swietokrzyski podjechac - reflektuje ktos?

nie no Żółw na rowerku F1 nie dogonisz :grin:

Witek jak potrzebujecie z żonką chwile to ja zabieram twoją na disco w sobotę na całą noc :wink: powiedz, o której odprowadzić do domu?? I czy wogóle odprowadzać czy w niedziele już po śniadaniu przywieźć ?? :tongue::polew:

Ty myślisz, ze to tak łatwo przejdzie? Ja od jej urodzenia powtarzam 2 rzeczy:

-"wolałbym, żeby była lesbijką" i

- "jak już będzie się spotykać z jakimś chłopakiem, będę stosował pełną gamę ojcowskich sposobów na zniechecenie przeciwnika, jak: śledzenie w ciemnym płaszu i kapeluszu, z doklejonymi wąsami, w przypadku jakiegokolwiek action-strzelanie delikwentowi z procy w ucho, "przypadkowe" spotkanie na disco, czyszczenie broni w obecności rzeczonego, czy wreszcie lanie w ciemnej ulicy od "nieznajomego".

Relacje ojciec - córka, to sprawa poważniejsza niż wymiana rozrządu w AKNie :polew:

w sobote mam niestety work a potem raczej z fotelem bede walczyl

Ty, Żółw, a weź odcyl fotel do tyłu na max i zaklinuj jakimś drewnem - do czasu konieczności przesunięcia fotela, będziesz miał spokój. Mój ojciec rekomendowałby Ci takie rozwiązanie :grin:

oniak. Coś Ty chłopie za avatar wstawil. Dalajlama dotarł do Twej duszy??? Peace, love i free Tybet??? Chłopaki! No trza go ratować!!! A jakbyś jednak nie dał się uratować i postanowił się przesiąść na hippisowskiego VW "ogórka" z '65-tego i oddać (bo dalajlamy przeciez nie sprzedają) komuś "pod opiekę" tego swojego paździocha to mogę się zastanowić (ale jak lusterka wrócą do niebieskich)

Siema

Właśnie wróciłem od Pozia .. ale miałem gnój w IC ja pierdziele ale już na nówka tylko mały jak sam skury syn ... trzeba myśleć nad czymś większym

Eeeeeeeeeeee... Hornet. Ja pikole, zrozumiałem tylko, ze wróciłeś od poźka :polew: :polew: :polew: Jest jakiś tłumacz :polew:

Posta zaczałem z gorzką zadumą, a kończę rechocząc na wspomnienie jak tkwiliśmy w autkach pod spożywczym blaszakiem

:polew: Z fotela spadnołem rormalnie heh[br]Dopisany: 31 Maj 2007, 19:29 _________________________________________________

No ja od wczoraj nie mam turbiny...... :tongue:

Przyjadę niedługo na zlocik pochwalic się nowym nabytkiem....

Mam nadzieje że moge zostać w klubie A4 ?? :grin:

Morgoth nie wiem jak innych, ale mnie wieziesz na stówe!!! :afro::quattro:

chyba za stówe .... :polew: :polew: :polew:

chyba za stówe ....

to tez daleko nie zajedzie na Siekierkowski raptem :grin:

Jak dobrze pójdzie to i nawet na siekierkowski nie zajedzie :polew: