Lukas Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 u mnie nieletni na stanie no co ty Wit oniak by sie zaopiekowal Poziek tez widzialem mial checi na niedzielę albo na sobote na F1 a co jest w sobote ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Witek jak potrzebujecie z żonką chwile to ja zabieram twoją na disco w sobotę na całą noc powiedz, o której odprowadzić do domu?? I czy wogóle odprowadzać czy w niedziele już po śniadaniu przywieźć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Może zrobimy jakieś ognisko nad wisełką w sobote , hmmm ? musze coś wypić bo mnie ssie qwa hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Oniak ale zes strzelil Avatara wnioskuje ze ci sie pogarsza i musisz sie napic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Jestem za - tylko moja chora, ką na lansnie wiem jak z kierowcą - Lukas powoziłes najkoksową bryką na lans w wawie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 No tak wyglądam jak tydzień nic nie walne heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 tylko moja chora no tak nie grzalo sie to teraz masz musisz glaskac No tak wyglądam jak tydzień nic nie walne heheh ja nie wiem jak tak mozna sie zaniedbywac ale ta lysinka to od tych posladkow tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Jestem za - tylko moja chora, ką na lansnie wiem jak z kierowcą - Lukas powoziłes najkoksową bryką na lans w wawie?? Walnie sete to jej przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 sete na porost włosów :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 widocznie ono za malo kujawskim sparowal a powody sa dwa "posladki" lub je z wiaderka ale nie slyszalem zeby w Macu podawali w ten sposob wies maki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 chopaki, odkrecal ktos fotel kierowcy w B5? przydal by sie pomocnik musze to zrobic i zobacze czy czasami slizg nie sa potrzebne do zanabycia w sobote mam niestety work a potem raczej z fotelem bede walczyl w niedzile, planuje na rowerkach na F1 na swietokrzyski podjechac - reflektuje ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 planuje na rowerkach na F1 na swietokrzyski podjechac - reflektuje ktos? nie no Żółw na rowerku F1 nie dogonisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 idźcie spać ja jeszcze w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 zamykaj ten balagan przeciez o tej godzinie nie ma komu juz robic schabowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witek jak potrzebujecie z żonką chwile to ja zabieram twoją na disco w sobotę na całą noc powiedz, o której odprowadzić do domu?? I czy wogóle odprowadzać czy w niedziele już po śniadaniu przywieźć ?? Ty myślisz, ze to tak łatwo przejdzie? Ja od jej urodzenia powtarzam 2 rzeczy: -"wolałbym, żeby była lesbijką" i - "jak już będzie się spotykać z jakimś chłopakiem, będę stosował pełną gamę ojcowskich sposobów na zniechecenie przeciwnika, jak: śledzenie w ciemnym płaszu i kapeluszu, z doklejonymi wąsami, w przypadku jakiegokolwiek action-strzelanie delikwentowi z procy w ucho, "przypadkowe" spotkanie na disco, czyszczenie broni w obecności rzeczonego, czy wreszcie lanie w ciemnej ulicy od "nieznajomego". Relacje ojciec - córka, to sprawa poważniejsza niż wymiana rozrządu w AKNie w sobote mam niestety work a potem raczej z fotelem bede walczyl Ty, Żółw, a weź odcyl fotel do tyłu na max i zaklinuj jakimś drewnem - do czasu konieczności przesunięcia fotela, będziesz miał spokój. Mój ojciec rekomendowałby Ci takie rozwiązanie oniak. Coś Ty chłopie za avatar wstawil. Dalajlama dotarł do Twej duszy??? Peace, love i free Tybet??? Chłopaki! No trza go ratować!!! A jakbyś jednak nie dał się uratować i postanowił się przesiąść na hippisowskiego VW "ogórka" z '65-tego i oddać (bo dalajlamy przeciez nie sprzedają) komuś "pod opiekę" tego swojego paździocha to mogę się zastanowić (ale jak lusterka wrócą do niebieskich) Siema Właśnie wróciłem od Pozia .. ale miałem gnój w IC ja pierdziele ale już na nówka tylko mały jak sam skury syn ... trzeba myśleć nad czymś większym Eeeeeeeeeeee... Hornet. Ja pikole, zrozumiałem tylko, ze wróciłeś od poźka :polew: Jest jakiś tłumacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Horni psika?? Psika psika Jeszcze raz dzięki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Posta zaczałem z gorzką zadumą, a kończę rechocząc na wspomnienie jak tkwiliśmy w autkach pod spożywczym blaszakiem Z fotela spadnołem rormalnie heh[br]Dopisany: 31 Maj 2007, 19:29 _________________________________________________ No ja od wczoraj nie mam turbiny...... Przyjadę niedługo na zlocik pochwalic się nowym nabytkiem.... Mam nadzieje że moge zostać w klubie A4 ?? Morgoth nie wiem jak innych, ale mnie wieziesz na stówe!!! chyba za stówe .... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Poziu wrzuć nowe logi zobaczymy co powiedzą spece od normalnych silników tzn TDI-ków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 chyba za stówe .... to tez daleko nie zajedzie na Siekierkowski raptem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 chyba za stówe .... to tez daleko nie zajedzie na Siekierkowski raptem Jak dobrze pójdzie to i nawet na siekierkowski nie zajedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi