Artak Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Miałem chwilę przyjechałem o 19.10 nikogo nie było, pokręciłem się parę minut i zawinąlem się dalej, Pozdrawiam.
kokos Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 chuuujem wialo dzisiaj,nawet dwoma,trzeba pomyslec chyba o zmianie miejscowki Tydzień temu było 15 aut + boberek i lukas na jednośladach. Ale większość zmyła się już o 21:00. narobiliscie bydla i dzisiaj sie juz do nas przyjebali
boberek Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Miałem chwilę przyjechałem o 19.10 nikogo nie było, pokręciłem się parę minut i zawinąlem się dalej, Pozdrawiam. nie kłam bo ja byłem od 18:45
Nosfer Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 chuuujem wialo dzisiaj,nawet dwoma,trzeba pomyslec chyba o zmianie miejscowki Tydzień temu było 15 aut + boberek i lukas na jednośladach. Ale większość zmyła się już o 21:00. narobiliscie bydla i dzisiaj sie juz do nas przyjebali nic dziwnego jak przez 3 godziny maszyna boberka robiła slalomy po parkingu z coraz to nowym kierowcą
moskal Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 chuuujem wialo dzisiaj,nawet dwoma,trzeba pomyslec chyba o zmianie miejscowki Tydzień temu było 15 aut + boberek i lukas na jednośladach. Ale większość zmyła się już o 21:00. narobiliscie bydla i dzisiaj sie juz do nas przyjebali nic dziwnego jak przez 3 godziny maszyna boberka robiła slalomy po parkingu z coraz to nowym kierowcą :polew: :kox:
poziek Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 i tak dobrze, że ja się nie dorwałem do tego przecinaka
malik Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 no i byś się wy***ał i poździerał.. Poźka to nie żal, ale skuterka owszem
hornet Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Jeden taki już kiedyś melexem ochrony chciał jeździć po parkingu arkadii :polew:
poziek Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Jeden taki już kiedyś melexem ochrony chciał jeździć po parkingu arkadii :polew: Faktycznie
hornet Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Jeden taki już kiedyś melexem ochrony chciał jeździć po parkingu arkadii :polew: Faktycznie Gdzieś miałem foto ale nie mogę go odszukać .....
poziek Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Jeden taki już kiedyś melexem ochrony chciał jeździć po parkingu arkadii :polew: Faktycznie Gdzieś miałem foto ale nie mogę go odszukać ..... goń się
hornet Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Jeden taki już kiedyś melexem ochrony chciał jeździć po parkingu arkadii :polew: Faktycznie Gdzieś miałem foto ale nie mogę go odszukać ..... goń się tak tak - krowa to piękny ptak :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Maj 2011, 11:01_________________________________________________Szukacie ciekawej pracy ? Kiedyś bols robił dziwną rekrutację na konesera wódki teraz wedel robi... http://www.pracuj.pl/praca/ambasador-fabryki-przyjemnosci-mazowieckie,oferta,2037060
Nosfer Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Kupowaliście, albo mieliście w rękach zamienniki halogenów do B6 ? Warto je brać, czy lepiej ori ? - w zasadzie to chodzi tylko o to, żeby były, bo tak naprawdę to odpaliłem je może ze dwa razy.. A koszt zamiennika to 55zł W B6 i B7 (S-line nie S-line) są te same czy nie ? Nie mam teraz dostępu do etki.. [br]Dopisany: 18 Maj 2011, 11:46_________________________________________________Dobra już widze, że B6 - B7 są inne..
Wandej Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Kupowaliście, albo mieliście w rękach zamienniki halogenów do B6 ? Warto je brać, czy lepiej ori ? - w zasadzie to chodzi tylko o to, żeby były, bo tak naprawdę to odpaliłem je może ze dwa razy.. A koszt zamiennika to 55zł W B6 i B7 (S-line nie S-line) są te same czy nie ? Nie mam teraz dostępu do etki.. [br]Dopisany: 18 Maj 2011, 11:46_________________________________________________Dobra już widze, że B6 - B7 są inne.. depo wygladaja bardzo dobrze Nie wiem jak swieca i czy spasuja idealnie jak oryginal
Italiano Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 depo wygladaja bardzo dobrze Nie wiem jak swieca i czy spasuja idealnie jak oryginal W B5 pasują idealnie, są dosyć dobrej jakości.[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 12:07_________________________________________________ Jeden taki już kiedyś melexem ochrony chciał jeździć po parkingu arkadii :polew: Faktycznie Gdzieś miałem foto ale nie mogę go odszukać ..... goń się Ja mam gdzieś tą fotkę
Rekomendowane odpowiedzi