hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nie ma tragedi ... spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid22 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dzisiaj jeszcze zostaje w Wawie Dziękuje za zaproszenie, pewnie jeszcze skuszę się na spota w tak miłym gronie Jak poziek zrobi swoją niunie, to się odegra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dzisiaj jeszcze zostaje w Wawie Dziękuje za zaproszenie, pewnie jeszcze skuszę się na spota w tak miłym gronie Jak poziek zrobi swoją niunie, to się odegra Znając Pozia nie podaruje :polew: Jak będziesz jechał z Radomia to musisz zabrać Brynie - KONECZNIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Moja A4 nie strzela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid22 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ok jak będe jechał do was, to postaram się zabrać Brynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ok jak będe jechał do was, to postaram się zabrać Brynie Koniecznie - Dzik musi być w swoim naturalnym otoczeniu ( otoczeniu dzików) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid22 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ok będe miał to na uwadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 A jak tam foty panowie ? Dzisiaj to sie działo z aparatami , pełen kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 A jak tam foty panowie ? Dzisiaj to sie działo z aparatami , pełen kox Własnie powychodziły koxowo !!! jeszcze są rezane żeby tablic nie było widać Ono a ty nie zmywasz ??? albo nie odkurzasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 przeciez on jest duzy i sie nie boi A. tyle szczescia ze sie nie spytal o Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 w sumie Luki nie wiem co lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 przeciez on jest duzy i sie nie boi A. tyle szczescia ze sie nie spytal o Wiek Podejrzewam że po tym pytaniu byłby już :foch: i zakaz ale nie neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 to Oniak strzelil bo A powiedziala ze ma male rurki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 A TAK POWIEDZIAŁA ??????????????????????????????????????????????????? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Az moje ogladala bo powiedzialem ze mam prawdziwe rury a nie c*pe..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 A mowia ze przez samochod nie mozna wpasc w kompleksy i depresje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 A mowia ze przez samochod nie mozna wpasc w kompleksy i depresje Może dlatego ma avanta ...ups ja też mam :polew: ale moich rurek nie widac !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Słuchajcie, korzystając z okazji, że czekamy wszyscy na fotki - jest możliwość w sobote zmierzyć moc i moment na hamowni przenośnej DYNO. Robi to Wojtrek ze streetracing. Ja sprawdząłem już 2 razy u niego i pokrywa się z innymi. Koszt to 60zł. Mierzy tez przyspieszenie do 100 i czas na 1/4 mili. Musze wiedzieć ilu z nas miałoby czas w sobote. (wiem, że mazury) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 mnie niestety nie ma :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi