soolek Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 ku*** przyjechałbym z kratą browarów ale ni .uja nie dam rady juz nie pieprz, bo nawet jakbnys mógł to i tak byś nie przyjechał :thumbdown: On się przynajmniej pracą tłumaczy, a nie jakimś tam zderzakiem
Buba Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 ku*** przyjechałbym z kratą browarów ale ni .uja nie dam rady juz nie pieprz, bo nawet jakbnys mógł to i tak byś nie przyjechał :thumbdown: byś się zdziwił
Nosfer Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 ku*** przyjechałbym z kratą browarów ale ni .uja nie dam rady juz nie pieprz, bo nawet jakbnys mógł to i tak byś nie przyjechał :thumbdown: byś się zdziwił Ja tam nie wierzę.. A Ty moskal wierzysz ? Akurat tak się składa, że mamy niedaleko
moskal Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 A Ty moskal wierzysz ? Gdybym go nie znał to mógłbym uwierzyc , ale to tylko patrząc na posty - co w nich pisze na forum. Ale tak sie składa ze troszke go znam wiec : ni c**ja - nie wierze
poziek Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Buba najlepszego :gwizdanie: Daj znaka gdzie pracujesz, to podjadę po te kratę browaru dla klubowiczów i zawiozę do Promki
Flyer Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 ale ten temat stal sie pomocny... wszyscy jezdza bez klimy :gwizdanie:
Buba Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 ale ten temat stal sie pomocny... wszyscy jezdza bez klimy :gwizdanie: moja działa bez problemu Buba najlepszego :gwizdanie: Daj znaka gdzie pracujesz, to podjadę po te kratę browaru dla klubowiczów i zawiozę do Promki obawiam sie ze ta krata by nie dojechała do promki :gwizdanie:
moskal Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 On się przynajmniej pracą tłumaczy, a nie jakimś tam zderzakiem dzisiaj jechałem rano do pracy i zastanawiałem sie ile roboty byłoby zwalić zderzak przed wjazdem i wsadzić go w kufer , doszedłem do wniosku ze niedużo , na plus jest to ze nie działaja mi spryski wiec odpada delikatny demontaż węzy
Wandej Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 najlepszego Buba Pany, gdzie nabijacie klime w Wawie/okolicach ? Mam caly uklad do nabicia od zera, a na Przasnyskiej pewnie skasuja jak za zboze, w dodatku mam do nich teraz zupelnie nie po drodze. za***isty gosciu jest w Zakroczymiu tylko troche musialbys podjechac :gwizdanie: Z tego co pamietam to bratu za 180zl wszystko zrobil... Chyb adobra cena A i nie narzeka i lata drugi rok
Buba Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,22540,prognozy-pogody-mowia-ze-czekaja-nas-wyjatkowo-gorace-wakacje-zadbaj-o-komfort-podrozy-autem.html http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,21946,napelnienie-odgrzybienie-i-ozonowanie-auto-klimatyzacji-za-85-zl-zamiast-220-zl.html
Flyer Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 najlepszego Buba Pany, gdzie nabijacie klime w Wawie/okolicach ? Mam caly uklad do nabicia od zera, a na Przasnyskiej pewnie skasuja jak za zboze, w dodatku mam do nich teraz zupelnie nie po drodze. za***isty gosciu jest w Zakroczymiu tylko troche musialbys podjechac :gwizdanie: Z tego co pamietam to bratu za 180zl wszystko zrobil... Chyb adobra cena A i nie narzeka i lata drugi rok dawaj go bede w sobote z rańca w słotwinie kto wpada dzis na spota?
Kolkov Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 ja tu masz jeszcze: http://citeam.pl/oferty/warszawa/140-zl-zamiast-350-zl-za-przeglad-klimatyzacji-z-wymiana-czynnika-oleju-filtra-i-ozonowanie-ukladu tu możesz jeszcze przejrzeć ulepa http://malacenka.pl/product/show?id_product=512
Wandej Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 najlepszego Buba Pany, gdzie nabijacie klime w Wawie/okolicach ? Mam caly uklad do nabicia od zera, a na Przasnyskiej pewnie skasuja jak za zboze, w dodatku mam do nich teraz zupelnie nie po drodze. za***isty gosciu jest w Zakroczymiu tylko troche musialbys podjechac :gwizdanie: Z tego co pamietam to bratu za 180zl wszystko zrobil... Chyb adobra cena A i nie narzeka i lata drugi rok dawaj go bede w sobote z rańca w słotwinie kto wpada dzis na spota? 600 590 600 Przy samej trasie na Plock... tam jakies lawety sa jeszcze :gwizdanie:
MRoger Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Mam kolegę który do 100 robi komplet ozon, chemia, nabicie kontrola szczelności. Tyle że w Lublinie ale przyjeżdża na weekendy lub w niektóre dni do wawy bo ma mobilny sprzęt jak by co to mogę dać namiary na priva.
Flyer Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 dzieki za namiary na klime! spocik dzis bardzo udany, frekwencja koksik
mgtan Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 no Fly ma racje... spocik dziś spoko... nawet upalanie jednośladu było
Kamyk Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 spocik dzis bardzo udany, frekwencja koksik za tydzień też przyjeżdżam
Rekomendowane odpowiedzi