moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Moskal chyba nie poruchał z rana i ciśnienie buzuje no bo mi tu pier**li o mysleniu jak sam głupi jak but wszędzie sie musi wp***dolić ze swoimi mądrościami [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 08:59_________________________________________________ A Ty nie masz jakiegoś blutacza do włożenia w auto ????
HeresR32 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam dawno mnie tu nie bylo ale widze ze wszytko w normie bluzgi leca
AndyN Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 A Ty nie masz jakiegoś blutacza do włożenia w auto ???? Moski, to miało być poparcie dla Twojej Osoby, na pewno spuściłbyś manto temu typkowi z Wroclov ..... Nie wyczułeś tej subtelnej aluzji ;( Chyba Redżi ma rację, że dzisiaj masz zły humorek?
hornet Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 no bo mi tu pieprzy o mysleniu jak sam głupi jak but wszędzie sie musi wp***dolić ze swoimi mądrościami [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 08:59_________________________________________________ :polew: już wiem jak sobie poprawiać humor... podrażnić CZESIA :polew:
bajk Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ty hornet to w ogóle a4 sobie kup jak chcesz tutaj pisać
Reggi Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ty hornet to w ogóle a4 sobie kup jak chcesz tutaj pisać Ty bujaj się co
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nie wyczułeś tej subtelnej aluzji ;( sory , nie wyczułem na pewno spuściłbyś manto temu typkowi z Wroclov ..... normalne
AndyN Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nie wyczułeś tej subtelnej aluzji ;( sory , nie wyczułem na pewno spuściłbyś manto temu typkowi z Wroclov ..... normalne Peace?
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Peace? No a jak ???? :naughty: [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 13:17_________________________________________________ no bo mi tu pieprzy o mysleniu jak sam głupi jak but wszędzie sie musi wp***dolić ze swoimi mądrościami :polew: już wiem jak sobie poprawiać humor... podrażnić CZESIA :polew: A Ty sie w końcu naucz cytować bo na forum od marca '07 a tak jak mowiłem : głupi jak but
hornet Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 A Ty sie w końcu naucz cytować bo na forum od marca '07 a tak jak mowiłem : głupi jak but Ja to zauważyłem, że już w nie jednym wątku wyzywasz ludzi i starasz się udowodnić jak to inni są tumanami a Ty taki ogarnięty. Przy czym język wymowy mówi sam za siebie....jesteś prosty jak budowa cepa :polew: Lepiej kup flaszkę i dobrze zmroź bo na trzeźwo to się nie dogadamy....
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja to zauważyłem, że już w nie jednym wątku wyzywasz ludzi i starasz się udowodnić jak to inni są tumanami a Ty taki ogarnięty. nigdy nie pisałem o sobie jako strasznie ogarniętym , zbyt skromny jestem zeby tak oczywiste sprawy udowadniać :naughty: :naughty: Lepiej kup flaszkę i dobrze zmroź bo na trzeźwo to się nie dogadamy.... jedną mam zawsze zmrożoną więc wpadaj
Flyer Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ty hornet to w ogóle a4 sobie kup jak chcesz tutaj pisać no wlasnie, hornet - kiedy lecisz po jakas lalke?
hornet Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Na wuj ?? Jest nowy służbowy gejowóz
Buba Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ty hornet to w ogóle a4 sobie kup jak chcesz tutaj pisać no wlasnie, hornet - kiedy lecisz po jakas lalke? to juz kobiet we wrocławiu nie ma??
hornet Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ty hornet to w ogóle a4 sobie kup jak chcesz tutaj pisać no wlasnie, hornet - kiedy lecisz po jakas lalke? to juz kobiet we wrocławiu nie ma?? Jest ich na pęczki "księgowy" może potwierdzić :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi