Kolkov Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 eeee no i rozjebaaeś _________________________________________________ znacie zasady gry w rugby? http://video.eurosport.pl/rugby/zasady-gry-w-rugby_vid197456/
poziek Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 indywidualista, w pis-du Żwirek, to znaczy Piasek...ech pomyliłem się, Kamyk słuchaj, bardzo liczyłem na Twój komentarz do mojego wpisu o Dzordzu Majkelu :gwizdanie: Dokładnie chodzi o rozszyfrowanie skrótu ATM :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Ale ma bobra :sick3: Ty... to nie lody algida
ono Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Coś sie biednego Piotrka czepił . My tu gadu/gadu , a gdzie ziom AndyN ? Jakoś tak nudno
hornet Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Z lotu ptaka Pewnie jest nieświadoma, że trafiła na forum
Kamyk Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 indywidualista, w pis-du Żwirek, to znaczy Piasek...ech pomyliłem się, Kamyk słuchaj, bardzo liczyłem na Twój komentarz do mojego wpisu o Dzordzu Majkelu :gwizdanie: Dokładnie chodzi o rozszyfrowanie skrótu ATM :kox: :kox: Poziu muszę rozczarować - jak wiesz daleko mi do twojego chorego perwersyjnego umysłu zakładam, że zasłyszane lata temu tłumaczenie tego skrótu od jueskoligs nie będzie cię satysfakcjonować więc sorry - oświeć mnie
mgtan Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 bajk .. dobre dobre... sobota rano wpisuje blachy a tu jestem... i zaczyna się myślenie ale że co? kiedy? itp :-)
Wandej Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 http://zaszybko.pl/ dobrze ze nie swoje wpisalem
Rekomendowane odpowiedzi