Lukas Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 No Kichol to czekam na zdjecia ale płomienie KOX
angela Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Pytaliśmy, ale była nad wyraz dyskretna. Coś w tym musi być i nie wiem czy na Twoim miejscu bym sie cieszył WItciu.....nic nie mowialam bo nie wiedzialam :grin:dopiero wczoraj sie dowiedzialam ze to gary jak zajechalam pod Jagiellonski :grin [b] Luzik. Angela czasem się zagubi a czasem myśli, że się z niej brechtamy, ale zduśmy te bezprzemiotowe dyskusje o oddawaniu w zarodku. Angela nigdzie się nie wybiera. O to akurat możecie jej zapytać :tongue No narazie nigdzie sie nie wybieram...... No ale gdybyscie mnie jednak nie chcieli to widze ze do Radomia moge zajechac A jakby tak dobrze pogdac z krakowskimi dzikami to czasem moge zajechac na spot do Krakowa jak bede w rodzinnych stronach
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 W wawce sa dziki - w krakowie tylko wariaci zapraszamy serdecznie
angela Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 no jak tylko znow uda mi sie wygrzebac troche czasu to ruszam na poludnie......w odwiedziny do was tez wariaci
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Angela nie wiem czy powinnaś...ja będę już za granicą...będziesz bez opieki...no chyba, że przekaże opiekę komuś innemu??
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 KICHOL dawaj te fotki, nie ważne jak wyszły ..... pucuj się tu co i jak .... Witamy w rodzinie avancików
angela Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 no wiec jak juz tam dzik uwaza dzika wola nie mnie o tym decydowac ale swoja droga wariaci chyba nie sa tacy zli
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Nie widziałaś jeszcze Strach się bać :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 ale swoja droga wariaci chyba nie sa tacy zli obawiam sie ze gorsi niz mozna sie spodziewac ale przynajmniej gościnni
adamooo Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 HA no dziadkowie widziałem już swoje całkiem ładne kolor widoczny w avatar i mam takie za***iste płomienie :grin: Silnik AJM no i Avant. Zdjęcia potem bo nie wyszły tak ładnie jakbym chciał. Pismo do Adamoo: jak tam załatwiłeś coś u Szewczyka???? Dla Pożka i innych....Przasnyska 2B.... Kichol nie załatwiłem bp lookier miał tabakę i nie odbierał fonów..
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Nie widziałaś jeszcze Strach się bać :polew: Poź, bo juz nie przyjedziesz do KR na 28 korekte
T-żółw Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 widze same pierdu pierdu a do ASO nikt sie nie fatygowal moze? kto ankiete robil???? wiadomo za co , nie
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 hahahaha - jaka ankieta. zalezy jakie maja być skutki po Twoim powrocie :polew:
Norbi Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 K@#$#!!! wiem,że to nie tu miejce na takie zwierzenia, ale jebie jestem wku!!!! Rozpiąłem kompa i kilka wtyczek pod nim, zpiąłęm spowrotem i.... nie odpala. Kreci ale nie pali sku... jeden!!!
angela Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 murzyn teraz to juz zaczynam sie bac tak predko to ja was nie odwiedze
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Nie no, nie dość że ciężki dzień miałem to Ci jeszcze takie numery wycinają :polew: RESPECT za ankietę
T-żółw Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Żółwiu poprawione no wujku poziek teraz OK
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Przyznac sie kto glosowal na lookiera Dziewczyny Wam nie szkoda?
Rekomendowane odpowiedzi