Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 zmienilem - a wlasciwie zmodyfikowalem rodzaj dzialalnosci, wiec na cegly nie ma juz szans.... badz co badz cos dla Ciebie by sie zawsze znalazlo Juz masz pewne 2 etaty, to gdzie Ty chlopie chcesz jechac niektorzy rok nie moga znalesc pracy, a Ty gardzicz
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ewentualnie mógłbyś u mnie w biurze parzyć kawę ale chyba miniówki nie założysz .... ale coś by się znalazło
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Spoko Horneciak odezwę się z mgrem to i więcej $$$ sypniesz :polew:
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Spoko Horneciak odezwę się z mgrem to i więcej $$$ sypniesz :polew: Mam ludzi bez mgr i lepiej sobie radzą niż ci co byli z mgr .... ale jak coś szukasz to wal śmiało tylko prosil podaj to postaram Cię gdzieś wrzucić, w końcu poznało się trochę ludzi
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 :afro: ale nie martw się, będe na sieci codziennie, bede w kontakcie przywiozę ci prezent :polew:
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 :afro: ale nie martw się, będe na sieci codziennie, bede w kontakcie przywiozę ci prezent :polew: Podpinam się pod Kichola
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 wow!! ale fajowsko S4 sleepera? :grin: juz strona 501, to moge spytac o rzecz niewygodna - jak klekot Adasia :rolleyes:
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Spoko, to może jak cały karton kupie... [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2007, 00:32 _________________________________________________jutro przyjeżdza tjuner do wawy - nie wiem tylko jak z astmą
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Spoko, to może jak cały karton kupie... a wiesz, ze nie glupio myslisz??
Norbi Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 K@#$#!!! wiem,że to nie tu miejce na takie zwierzenia, ale jebie jestem wku!!!! Rozpiąłem kompa i kilka wtyczek pod nim, zpiąłęm spowrotem i.... nie odpala. Kreci ale nie pali sku... jeden!!! No i na uj tam żeś grzebał Norbi byliśmy w TVNTurbo jak spierdalamy od kamoli hyhyhy f*ck nie widziałem!!! jaki program??
Hugo Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 f*ck nie widziałem!!! jaki program?? Uwaga Pirat
wit.s Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 W wawce sa dziki - w krakowie tylko wariaci zapraszamy serdecznie To biorąc pod uwagę, że jestem z Tarnowa (dla niezorientowanych-Małopolska, zaraz koło grodu Kraka ), a mieszkam w Wawce, to jestem dzikim wariatem Lukas jesteś jedyna osobą, której powierzyłbym Q Oooooojjj, na Twoim miejscu nie ulegałbym pozorom-cicha woda brzegi rwie. Hugo. Bój Ty się Boga. 5:46???!!! :shocked: Ja się czasem nie kładę jeszcze o tej porze. No, jestem pod wrażeniem.
Hugo Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Hugo. Bój Ty się Boga. 5:46???!!! :shocked: Ja się czasem nie kładę jeszcze o tej porze. No, jestem pod wrażeniem. Cóż zrobić , takie życie admina.O 2 palulu a o 6 pobudka
wit.s Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ja pikolę, to nie Hugo (choć on tez twardziel) tylko Norbi. :shocked: Norbi, o wszystko bym Cie podejrzewał Panowie. Mój wielki szacuneczek. Dobrowolnie nigdy by mi się coś takiego nie udało. Oficjalnie protestuję. Kto mnie wpisał jako pleban??? No przecież niektórzy nie wiedzą o kogo chodzi. I bez tego angela nie poznała mnie na spocie jak w garniaku podjechałem :polew: (poznaliśmy się jak byłem w bardziej sportowym odzieniu)Aaaaaa!!! Załapałem!!! Chcieliście obniżyć moje szanse w głosowaniu. Oż Manipulatorzy :polew:
hornet Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wiciu trochę kombinacji i głosiki mogą zniknąć hahaha zobacz u mnie 0 i tak ma zostać :bicz:
spanky Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 oj Panowie .... po co ta ankieta ... przeciez doskonale wiadomo ze Angela doskonale sama da sobie rade .... i predzej Wam jest potrzebna opieka niz jej .... :polew: p.s tylko nie bijcie
wit.s Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Spanky, przecież nie jest ważne jak przeczytasz, czy: "Komu przekazać opiekę...", czy też "Kogo weźmie pod opiekę..." sens ten sam, a cała reszta to szumy informacyjne
spanky Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Spanky, przecież nie jest ważne jak przeczytasz, czy: "Komu przekazać opiekę...", czy też "Kogo weźmie pod opiekę..." sens ten sam, a cała reszta to szumy informacyjne musze sie napic ..... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi