Reggi Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja myślałem na pierwszy rzut oka, że to były siwy rumak Michała.P pseudonim Nadarzyńska chorągiewka :naughty:
poziek Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja myślałem na pierwszy rzut oka, że to były siwy rumak Michała.P pseudonim Nadarzyńska chorągiewka :naughty: Milcz upadły kawalerze
PIXI Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 :polew: uwielbiam te wasze smyranie się po napletach
Buba Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 :polew: uwielbiam te wasze smyranie się po napletach chcesz to poczuć
Reggi Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja myślałem na pierwszy rzut oka, że to były siwy rumak Michała.P pseudonim Nadarzyńska chorągiewka :naughty: Milcz upadły kawalerze odezwał się ten co żyje pod naciskiem łechtaczki.. i ma szlaban na spotkania z kolegami pod groźbą zakazu dotykania wygolonej kity
poziek Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja myślałem na pierwszy rzut oka, że to były siwy rumak Michała.P pseudonim Nadarzyńska chorągiewka :naughty: Milcz upadły kawalerze odezwał się ten co żyje pod naciskiem łechtaczki.. i ma szlaban na spotkania z kolegami pod groźbą zakazu dotykania wygolonej kity mataczysz masz nieaktualne dane
PIXI Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 :polew: uwielbiam te wasze smyranie się po napletach chcesz to poczuć Jedziesz na spota Rychu Ja myślałem na pierwszy rzut oka, że to były siwy rumak Michała.P pseudonim Nadarzyńska chorągiewka :naughty: Milcz upadły kawalerze odezwał się ten co żyje pod naciskiem łechtaczki.. i ma szlaban na spotkania z kolegami pod groźbą zakazu dotykania wygolonej kity Yebany ......... :polew: Miszcz riposty
Reggi Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 masz nieaktualne dane Czyli z kolegami się nie spotykasz, a kity i tak nie poczochrasz Dude..to gorsze niż małżeństwo :polew: :polew:
adamooo Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Pany ma ktoś może taki plastik na handel po starej nawigacji : [br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 18:53_________________________________________________
poziek Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Dude..to gorsze niż małżeństwo :polew: :polew: Małżeństwo to zuuuuoooo :tongue4:
hornet Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Dude..to gorsze niż małżeństwo :polew: :polew: Małżeństwo to zuuuuoooo :tongue4: od kiedy ??
Wandej Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Dude..to gorsze niż małżeństwo :polew: :polew: Małżeństwo to zuuuuoooo :tongue4: od kiedy ?? no od slubu
HeresR32 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Dude..to gorsze niż małżeństwo :polew: :polew: Małżeństwo to zuuuuoooo :tongue4: od kiedy ?? no od slubu buhehehe trzeba sobie umieć w głowie wszystko poukładać
Buba Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Moze to dziwnie zabrzmi ale wystarczy znalezc odpowiednia kobiete
T-żółw Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Panowie, polecicie mi jakiś warsztat w okolicach Warszawy (Otwock, Józefów, etc.)? (znikający płyn chłodniczy - prawdopodobnie uszczelka pod głowicą) Pozdr., R@dek spróbuj tutaj, robi VAG Powstańców Warszawy 2 05-420 Józefów tel. 227893590
Przemots Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 jeśli chcecie dobry warsztat w wawie,solidny znający się na robocie to moge polecić kolegę adamm z forum vwgolf.pl zajmuje się głównie dłubanie tdi vag,ja każdego swojego vag-a zawsze u niego serwisuję.kontakt 503 399 909 warsztat w Rembertowie Też mogę polecić.Nie raz u niego byłem z problemami.Robi logi i zna się na tym.
Flyer Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Moze to dziwnie zabrzmi ale wystarczy znalezc odpowiednia kobiete true that
DonDemon Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 jeśli chcecie dobry warsztat w wawie,solidny znający się na robocie to moge polecić kolegę adamm z forum vwgolf.pl zajmuje się głównie dłubanie tdi vag,ja każdego swojego vag-a zawsze u niego serwisuję.kontakt 503 399 909 warsztat w Rembertowie Też mogę polecić.Nie raz u niego byłem z problemami.Robi logi i zna się na tym. O kolega Interfejsa masz i logów sobie nie robisz? Tak wogóle na spota byś wpadł, takie fajne chłopaki :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi