HeresR32 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Kórwa , rozjebał mi sie wczoraj telefon. nie chce siue odpalic , oddałem do serwisu zeby mi sciągneli kontakty z niego , miałem nadzieje ze sie uda. Zachodze popołudniu do serwisu i od progu do gościa : "Udało sie" ??? , gość : "pewnie ze tak" , no to ja cały happy az mi z pyndla pociekło , czekam az gośc mnie spyta o maila na którego ma wysłac pliki z kontaktami , a ten c**j dał mi 8 drukowanych kartek a na nich 584 kontakty :polew: to teraz siedz i przepisuj
Kolkov Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 Kórwa , rozjebał mi sie wczoraj telefon. nie chce siue odpalic , oddałem do serwisu zeby mi sciągneli kontakty z niego , miałem nadzieje ze sie uda. Zachodze popołudniu do serwisu i od progu do gościa : "Udało sie" ??? , gość : "pewnie ze tak" , no to ja cały happy az mi z pyndla pociekło , czekam az gośc mnie spyta o maila na którego ma wysłac pliki z kontaktami , a ten c**j dał mi 8 drukowanych kartek a na nich 584 kontakty :polew: ja pierdoole
moskal Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 i jeszcze 3 dychy musiałem za to zapłacić
Flyer Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Kórwa , rozjebał mi sie wczoraj telefon. nie chce siue odpalic , oddałem do serwisu zeby mi sciągneli kontakty z niego , miałem nadzieje ze sie uda. Zachodze popołudniu do serwisu i od progu do gościa : "Udało sie" ??? , gość : "pewnie ze tak" , no to ja cały happy az mi z pyndla pociekło , czekam az gośc mnie spyta o maila na którego ma wysłac pliki z kontaktami , a ten c**j dał mi 8 drukowanych kartek a na nich 584 kontakty z czego 539 to dziwki z odlotow
moskal Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 z czego 539 to dziwki z odlotow BTW Łatek był dzisiaj w nocy na kórwach , zakochał sie w jednej i 5h siedział :kox: dzwonił rano w sprawie pozyczenia pieniedzy bo ma jutro roczek swojego chrzesniaka :naughty:
Kolkov Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 Debil oj tam Debil, chłopak uczuciowy jest po prostu
bialy986 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 http://gruper.pl/x.php/1,11437/Warszawa-Szewczyk-Sp.-j.-diagnostyka-komputerowa-samochodu-marki-Volkswagen-lub-Audi-analiza-VAS-.html
Kamyk Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Kórwa , rozjebał mi sie wczoraj telefon. nie chce siue odpalic , oddałem do serwisu zeby mi sciągneli kontakty z niego , miałem nadzieje ze sie uda. Zachodze popołudniu do serwisu i od progu do gościa : "Udało sie" ??? , gość : "pewnie ze tak" , no to ja cały happy az mi z pyndla pociekło , czekam az gośc mnie spyta o maila na którego ma wysłac pliki z kontaktami , a ten c**j dał mi 8 drukowanych kartek a na nich 584 kontakty aż mi łzy ze śmiechu poleciały .....
Rekomendowane odpowiedzi