Wandej Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 nie ma ktoś możliwości w ASO kod do radia mi wyciągnąć ?? Musti gdzieś pisał że na radiu są jakieś długie kody i 4 ostatnie cyfry to pin ale nie wiem czy tak na pewno jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 nie ma ktoś możliwości w ASO kod do radia mi wyciągnąć ?? Musti gdzieś pisał że na radiu są jakieś długie kody i 4 ostatnie cyfry to pin ale nie wiem czy tak na pewno jest dzięki zaraz go zapytam, bo brat odpiął aku od swojego a6 i radyjka brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Mam taki jeden, ze dwa w sumie przykłady.. c**jowa akcja jeszcze gorzej jest jak para jest ze soba x lat , biora slub i za poł roku rozwód :kox: to jest dopiero koxxx Musti gdzieś pisał że na radiu są jakieś długie kody i 4 ostatnie cyfry to pin ale nie wiem czy tak na pewno jest ciekawe, bo mam zajebistego kumpla elektronika i on dawał moje radio do aso na zmiane kodu. Raczej śmiem wątpic w ta teorie mustiego... Zreszta spójrzcie na kolor jego felg , czy on moze mówić prawde ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 jeszcze gorzej jest jak para jest ze soba x lat , biora slub i za poł roku rozwód :kox: to jest dopiero koxxx TO nikt by nie brał ślubów jakby wierzył w takie tematy. Zresztą spójrz na Poźka.. nie dość, że jest sam to jeszcze jakiś Admin wkręcił mu bajkę i za***rdalał niegdyś parę dni w zapoconej koszulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 TO nikt by nie brał ślubów jakby wierzył w takie tematy. Ale ja nie mowie ,ze to reguła Po prostu znam takie pary , które sobie z dziubków jadły a jak załozyły po tym małym, błyszczacym na żółto gównie na palec to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 ciekawe, bo mam zajebistego kumpla elektronika i on dawał moje radio do aso na zmiane kodu. Raczej śmiem wątpic w ta teorie mustiego... Zreszta spójrzcie na kolor jego felg , czy on moze mówić prawde ??? czas pokaże a jak by co nie wiecie ile taka przyjemność w ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Też znam takich ludzików Jak się babie przewraca w głowie nic nie poradzisz.. możesz tylko gówno podepchnąć nieco wyżej żeby się jej w d*pie nie poprzewracało :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Tak żeby zmienic nieco temat , Mundraliński wpada do mnie w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 A byłeś na lekcji religii co mówili o życiu na kartę rowerową ? Nieee , musiałem przeoczyc , ale uczono mnie żeby sie nie żenic w przypadku nieplanowanej ciąży na zasadzie "co ludzie na wsi powiedza jak bedziesz miał dziecko bez ślubu" :naughty: W sumie ten kto ma to wie, że jak się nie ma zdrowego związku to po dziecku czeka go tylko równia pochyła. :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 12:48_________________________________________________ Tak żeby zmienic nieco temat , Mundraliński wpada do mnie w sobote Wpadnę do Was z buciorem, zobaczyć te waszę gęby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Tak żeby zmienic nieco temat , Mundraliński wpada do mnie w sobote Znowu pić będziecie Ja już nie piję od 1 stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Wpadnę do Was z buciorem, zobaczyć te waszę gęby Ty to juz tyle razy wpadłes ,ze ta Twoja morda juz mi sie przejadla :thumbdown: Ale zapraszam Znowu pić będziecie No co ty ???? my nie pijemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 No co ty ???? my nie pijemy pier**lić to TY możesz Nosferowi..słyszałem jak ostatnio wpadłeś na herbatę i zrobiliście litra :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 pieprzyć to TY możesz Nosferowi..słyszałem jak ostatnio wpadłeś na herbatę i zrobiliście litra :polew: Nie pijam herbaty solo :naughty: Wpadliśmy na kawe z tym , ze Paulina piła kawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 [br]Dopisany: Luty 15, 2012, 01:11:27 _________________________________________________Pozer cipciu .. wysłałem Ci foto poglądowe kiery na FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Do coupety jak znalazł taka kiera... Obecna jest taka wielka, że po 5 minutach sadzenia boczurów mam czoło zlane potem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Do coupety jak znalazł taka kiera... Obecna jest taka wielka, że po 5 minutach sadzenia boczurów mam czoło zlane potem... Wiem bo mam dwie takie kiery Gamlinga... w c**j ciężkie są Jak na Personala to stanowczo za ciężka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Wpadnę do Was z buciorem, zobaczyć te waszę gęby Ty to juz tyle razy wpadłes ,ze ta Twoja morda juz mi sie przejadla :thumbdown: Bo ty taki gościnny właśnie jesteś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Bo ty taki gościnny właśnie jesteś.. bujaj wory medaliku :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Dobry dzień po długiej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi