m@riucha Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 z 2.2T na pokładzie i w dodatku coupe, pisz co nabyłeś
poziek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 z 2.2T na pokładzie i w dodatku coupe, pisz co nabyłeś coupe Q B3
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Pany potrzebuję pomocy.. co najlepiej walnąć z wymienionych wódek ? danzka black currant Smirnoff Orange Twist Smirnoff Raspberry Twist Finlandia Mango Fusion ? Co z tego jest znośne do wypicia i nie za słodkie ? Danzka wchodzi jak woda..ale opatrzyła się...a reszty nie próbowałem
spetsnaz Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 z 2.2T na pokładzie i w dodatku coupe, pisz co nabyłeś coupe Q B3 swap z 2.3 na 2.2T?
poziek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 z 2.2T na pokładzie i w dodatku coupe, pisz co nabyłeś coupe Q B3 swap z 2.3 na 2.2T? ANO
Flyer Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Co z tego jest znośne do wypicia i nie za słodkie ? Danzka wchodzi jak woda..ale opatrzyła się...a reszty nie próbowałem Absolut Pears
moskal Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Pany potrzebuję pomocy.. co najlepiej walnąć z wymienionych wódek ? danzka black currant Smirnoff Orange Twist Smirnoff Raspberry Twist Finlandia Mango Fusion ? Co z tego jest znośne do wypicia i nie za słodkie ? Danzka wchodzi jak woda..ale opatrzyła się...a reszty nie próbowałem dla normalnego faceta z tego co wymieniłes niestety nic nie nadaje sie do wypicia chyba ze robisz spis alkoholi na jakąś kobiecą imprezke , wtedy tak - Danzka porzeczka
m@riucha Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 z 2.2T na pokładzie i w dodatku coupe, pisz co nabyłeś coupe Q B3 swap z 2.3 na 2.2T? ANO Moje marzenie gdzie foty? ile dałeś za autko a ile wyniósł swap; jeśli można wiedzieć? Ja cały czas biję się z myślami czy pozostać przy b6 i kupić na wiosnę b3/b4 i coś z nim modzić czy iść w jedno nowe/nowsze auto
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Co z tego jest znośne do wypicia i nie za słodkie ? Danzka wchodzi jak woda..ale opatrzyła się...a reszty nie próbowałem Absolut Pears Piłem, może być..ale niestety nie mam tego w dostawach z Livigno Pany potrzebuję pomocy.. co najlepiej walnąć z wymienionych wódek ? danzka black currant Smirnoff Orange Twist Smirnoff Raspberry Twist Finlandia Mango Fusion ? Co z tego jest znośne do wypicia i nie za słodkie ? Danzka wchodzi jak woda..ale opatrzyła się...a reszty nie próbowałem dla normalnego faceta z tego co wymieniłes niestety nic nie nadaje sie do wypicia chyba ze robisz spis alkoholi na jakąś kobiecą imprezke , wtedy tak - Danzka porzeczka O męski Dawidzie dzięki za podpowiedź Danzka pita co raz, a chciałbym coś nowego
SebMis Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 ragga bieri wszystko zrób mixa dodaj cytrynkę będzie GIT
Wandej Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Pany potrzebuję pomocy.. co najlepiej walnąć z wymienionych wódek ? danzka black currant Smirnoff Orange Twist Smirnoff Raspberry Twist Finlandia Mango Fusion ? Co z tego jest znośne do wypicia i nie za słodkie ? Danzka wchodzi jak woda..ale opatrzyła się...a reszty nie próbowałem dla normalnego faceta z tego co wymieniłes niestety nic nie nadaje sie do wypicia chyba ze robisz spis alkoholi na jakąś kobiecą imprezke , wtedy tak - Danzka porzeczka true :good: Ja preferuję albo wyborową albo finlandie Oczywiscie czysta
Rekomendowane odpowiedzi