Góral.tz Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 no promka nic innego :decayed: no chyba że łomża nie filtrowana hehehe wasze zdrowie
PIXI Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 no promka nic innego :decayed:no chyba że łomża nie filtrowana hehehe wasze zdrowie Zdrówko Góral , warka ... a po piwie warka - nie staje fujarka
Góral.tz Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 u nas trunek leczniczy Mateusza rządzi heheheh
Pan Waldek Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Panowie, gdzie I o której będzie spot? Pixi będziesz?
PIXI Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Pixi będziesz? Pewnie że będę , jak ja nie przyjadę to spota nie będzie Co do miejscówki .... w pierwszym poscie na każdej stronie masz info ---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ---------- u nas trunek leczniczy Mateusza rządzi heheheh Góral , zdradź tajemnice ( co to za lekarstwo od Mateusza ) ? ---------- Post dopisany at 00:33 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- .... no dobra ogry do utra gaszę światło ... Tylko mi licznie na spota jutro ( yyy znaczy dziś ) przyjechać
Góral.tz Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 tajemnica:) ma mieć więcej niż 60% a co do spota jak odparuje to będę :decayed:
rafalekx Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Vivę omijaj dalekim łukiem..Szewczyk Audi ulica Radzymińska..tam jedź na sprawdzenie auta.. Dzięki za odpowiedź Właśnie tam się wybieram, bo auto było serwisowane u Szewczyka a oni nie wprowadzają historii do systemu tylko mają swoją bazę danych... i tylko u nich dowiem się o historii auta. No i tylko u nich mogę być przy przeglądzie.
Góral.tz Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 ogólnie się wybieram tylko że wczoraj znów zagazowałem i jeszcze mnie wodzi ale do wieczora powinno być ok i się zjawię
melman_zyrafa Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 ogólnie się wybieram tylko że wczoraj znów zagazowałem i jeszcze mnie wodzi ale do wieczora powinno być ok i się zjawię Też się wybieram. Będę stawiał zasłonę dymną...
wit.s Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Wypadek na budowie S2. Wywrotka rozbita o wiadukt Moskalito znowu się na spota śpieszył ...
rafalekx Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Wypadek na budowie S2. Wywrotka rozbita o wiaduktMoskalito znowu się na spota śpieszył ... To nie moskala odcinek To akurat mój odcinek... Ale Wywrotka wynajęta przez BBB a wiadukt MŁ, więc na szczęście nie mój 2 kierowców podobno się ścigało i jednemu nie zamknął się kiperek
AndyN Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Jadąc od strony W-wy do Żyrardowa mam możliwość przejechać się A2? Jest zjazd z A2 na "50-tkę" by dojechać do miasta de Girarda?
moskal Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Jadąc od strony W-wy do Żyrardowa mam możliwość przejechać się A2? Jest zjazd z A2 na "50-tkę" by dojechać do miasta de Girarda? Dajcie k**wa jakas strone z mapka tej A2 , dokładnie chodzi mi o wawe , gdzie mozna sie wbijac lub zjezdzac , bo z grodziska to tam bedzie teraz piekny dojazd
AndyN Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Tu znalazłem ten fragment A2 zaznaczonymi węzłami: http://www.drogi.waw.pl/index.php?p=odcinek&nr=50 Nie jest dla mnie jasne, jadąc S8 od strony Mostu Grota wjadę węzłem Konotopa (czy jak go tam nazwali) na A2? Oddali ten węzeł do użytkowania?
rafalekx Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 No na to wygląda z S8 na A2 przez Konotopę już się wjedzie, ale na S2 nie. Na S2 z Konotopy w stronę Okęcia wjedziemy może koło początku przyszłego roku. Chociaż też pewności nie ma, bo nie wszystkie obiekty powstaną w tym roku. Ja wiem o jednym (nad S2 łącznica do zjazdu z S2), że na bank nie powstanie to kwietnia przyszłego roku. Tym bardziej że wychodzą niezłe kwiatki, bo projekt jest lekko mówiąc o kant tyłeczka
melman_zyrafa Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Wczoraj sobie zrobiłem wycieczkę do Grodziska i z powrotem. Z S8 nie zjedziesz na S2. W Konotopie (de facto Warszawa - Zachód) wjedziesz na S8 a później A2.
AndyN Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Wczoraj sobie zrobiłem wycieczkę do Grodziska i z powrotem. (...) A dalej do Żyrardowa też się dojedzie? Bo z tego by wynikało, że jeszcze na tym odcinku coś robią: Cała A2 ma 'przejezdność'! 100 proc. asfaltu na odc. C
Buba Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 dojedziesz do Tłustego( zjazd na grodzisk) jadąc od grodziska można zjechać na Pruszków, później w Morach pierwszy zjazd na warszawę na połczyńską, następny jest na górczewską (jadąc górą jeszcze można na następnych światłach gdzieś skręcić ale nie pamiętam) i dalej łączy się z toruńską do marek. przy łączeniu z toruńską możesz odbić w stronę dworca zachodniego, później na powązki i do arkadii. dalej pozostało wszystko po staremu
Rekomendowane odpowiedzi