Góral.tz Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 No nie licytujmy się zróbmy to jak trzeba i spotkajmy się jutro na neutralnym terenie alko to alkoja innych % nie przyjmuje:decayed: Ty no nie gadaj!!! Bo jak jestem w stanie zrozumieć, że biała Ci nie wchodzi, to już ze żłutłą ten temat nie przejdzie! Żłutła najlepsza jest!!!!!!!!!!! :polew::polew: TYLKO czysta przezroczysta
Norbi Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 No nie licytujmy się zróbmy to jak trzeba i spotkajmy się jutro na neutralnym terenie hehe zaprosił bym na akademik ale mało miejsca w pokoju chodź Karolina dobre jedzonko robi Aaaa na ciepło to zawsze coś by opierd... To Ty tak kobietę stacjonarnie na studiach masz tak sam dla siebie i z kolegami z akademika sie nie podxielisz? ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- No nie licytujmy się zróbmy to jak trzeba i spotkajmy się jutro na neutralnym terenie No nie licytujmy się zróbmy to jak trzeba i spotkajmy się jutro na neutralnym terenie alko to alkoja innych % nie przyjmuje:decayed: Ty no nie gadaj!!! Bo jak jestem w stanie zrozumieć, że biała Ci nie wchodzi, to już ze żłutłą ten temat nie przejdzie! Żłutła najlepsza jest!!!!!!!!!!! :polew::polew: TYLKO czysta przezroczysta Nie no żłutła żondzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Góral.tz Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 kobietę mam na miejscu hehe, a wiesz jak to jest kobiety i samochodu się nie pożycza ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- no to pomieszamy będzie ciekawiej
Norbi Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 Nie mam pojęcia dlaczego, ale w piuntek i w sobotę wieczór, te rozmowy na forumnie takie elokwientne som i interesujonce... ktoś ma pomysł czemu ?( w piždzie nie ma dzemu)
Góral.tz Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 nie mam zielonego pojęcia ale na pewno nie jest to wpływ alkoholu
troudyl Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 nie mam zielonego pojęcia ale na pewno nie jest to wpływ alkoholu 100% popieram przedmówcę, alko nie ma z tym nic wspólnego, sadze że alko się do takich rozmów zawsze przykolegowuje a że to tak co weekend to już stały bywalec ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ----------
Góral.tz Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 :hi: i co taka cisza kolega Norbi to żyje ?? bo po pracy do baru rodacy
Góral.tz Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 to co dajemy coś na te smutki i troski
troudyl Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 haha widze góral odrazu ciężkie działa wytacza na smutki
Norbi Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Coś tam zaraz otworzyć bedzie trzeba, innej opcji nie ma.
hornet Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Coś tam zaraz otworzyć bedzie trzeba, innej opcji nie ma. jeszcze o suchym pysku ... wstydź się... i goń wujka
Góral.tz Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Coś tam zaraz otworzyć bedzie trzeba, innej opcji nie ma. no to co wpadasz na ten ursynów ?? pójdziemy na pięćdziesiątki do dziekanatu
troudyl Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Coś tam zaraz otworzyć bedzie trzeba, innej opcji nie ma. no to co wpadasz na ten ursynów ?? pójdziemy na pięćdziesiątki do dziekanatu <LOL>:grin::grin:
Góral.tz Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 hehe chodzi mi o 50 ml:decayed: a nie o Panie w tym wieku
Norbi Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Nie no już jestem po spożyciu, jeżeli masz moce to napieraj do mnie.
Buba Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Do norbiaka na audiencje to miesiąc wcześniej są zapisy:decayed:
Góral.tz Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Nie no już jestem po spożyciu, jeżeli masz moce to napieraj do mnie. moce to ja mam tylko pora już chyba nie stosowna
Rekomendowane odpowiedzi