Aydaho Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 myślę, że skrzynia, straty na napędach i waga Sratytaty i pierdaty Mówiłem Ci że Evo 360-370 kuni ledwo objeżdżałem. W poźkowym piz*olocie, bo o nim mowa, tyrbina wstawała jak szalona w RS-ie już tak kolorowo nie jest. Przepaści myśle nie bedzie, ale szans nie mam, ale miło bedzie wreszcie dostać wp***dol, bo poluje, poluje na miaście i zawsze mi sie udaje ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Na spocie chyba sprawdziliśmy wagę mojego- 1750kg o ile dobrze kojarze... Lekki jak pióreczko Jutro przed sportem łypie potrójne espresso, żeby laksa solidna była i zbędne kilogramy uszły... :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 k**wa chyba stożek wytrzepie na tą okazje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 k**wa chyba stożek wytrzepie na tą okazje Ty co innego lepiej wytrzep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ślicznie się czyta te teksty Ja też se wytrzepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 tak mi się przypomniało: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 k**wa chyba stożek wytrzepie na tą okazje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 tak mi się przypomniało: A pierdział ten Poźkolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 To było przed softem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 To było przed softem czyli 230 kuni, to ten srebny RS, to jakaś padaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Też coś miałeś popsiutego wtedy Nie pierdul na siekierkach było lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Grubo się zapowiada .... a Kto śmiga w klasie "kle-kle" :grin: Ja! Tylko pustka w baku a wypłaty jeszcze ni ma.. Góral Ci naleje, luz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 ja tam uważam że może być ciekawie. z rolki evka odpadnie moim zdaniem:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 z rolki evka odpadnie moim zdaniem:whistling: Skoro z rolki moja E8 klepała EX po wydechu i sofcie to ja nie wiem co zrobi RS z tego białego i otyłego ciapciaka Bajka :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Grubo się zapowiada .... a Kto śmiga w klasie "kle-kle" :grin: Ja! Tylko pustka w baku a wypłaty jeszcze ni ma.. Góral Ci naleje, luz... żaden problem, najwyżej jak braknie się dopędzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Grubo się zapowiada .... a Kto śmiga w klasie "kle-kle" :grin: Ja! Tylko pustka w baku a wypłaty jeszcze ni ma.. Góral Ci naleje, luz... żaden problem, najwyżej jak braknie się dopędzi :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 c**j z wynikami. Ważne że będzie fun:evil2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Pany, o 19 kończę robotę ale chyba oleję późniejszy trening i przyjadę (jak mi ropy starczy ). Zapowiada sie event roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Flyer meldujesz się? Trzeba sprawdzić, tego Twojego gotowca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Norbi ty lepiej pogode zamawiaj żeby nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Norbi ty lepiej pogode zamawiaj żeby nie padałoNo właśnie ma padać, Oniak nie wiem, czy Ty nie powinieneś łańcuchów do Bul założć. Mniej by tyłem motało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi