wit.s Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 tez jest do wyrezania Nie wyobrażam sobie inaczej. Czekamy aż naczelny Inżynier Mazowsza się pojawi i podłubie w etce coby wszystko wykumać. Szacuję czas rezania - 2 wtorkowe spoty. BTW - POŹ juz w zjednoczonych portorykanki wyrywa? Raczej prowadzi intelektualne dyskuje w NY z tym miłośnikiem Skody Fabia - Woody Allenem. Angela! Co do ceny - trzeba się z chłopakami dogadywać , myślę, ze nie będą dla nas tak srodzy , choć z pewnością łatwo nie będzie Chwila, chwila... A gdzie Twój podpis???!!! DAJCIE MI TU PŁASKORZEŹBę
Gość Murzyn Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 oj Murzyn to nie widziales co Lukas napisal..... w B5 .......900pln bedzie kosztowalo te zera Ci sie chyba tak hutrowo przycisnely Czekamy aż naczelny Inżynier Mazowsza się pojawi i podłubie w etce coby wszystko wykumać znaczy lukas odpala notatnik?? Szacuję czas rezania - 2 wtorkowe spoty. na cala ekipe wwa oczywiscie
wit.s Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Myślałem o SebMis'u - on na 100% jest inżynier (tak przynajmniej deklarował) i na 100% ma etkę. Lukas chyba nie inżynier, bo Corolli w etce nie znalazł :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jak papier jest do tego rezanka potrzebny to juz powazna sprawa Kurcze etki tez nie mam - trzebaby instalnac :gwizdanie:
angela Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 spoko nic mi sie hurtowo nie przycisnelo 900pln jak byk (czytaj 528 str forum )
Gość Murzyn Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 900pln jak byk to ja poprosze jak cielaczek 90pln
Gość Murzyn Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 ano czytalem, ale to lukas sie musial ladnie nawalic po tych pawelkach, ze mu tyle 0 wyskoczylo :bicz3: Z tego co pamietam poz mowil o kwocie ponizej 100pln :gwizdanie: kurcze, przeciez to chyba tylko kawalek rury jest potrzebny
Gość rob Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 90 pln czy 900 pln, kto by to liczył
wit.s Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nooo, Żuczki. Jakbym dzisiaj już się nie pojawił do do zobaczenia/usłyszenia we wtorek-na spocie już chyba własnym Bandytą. - wymyślać za***iste podpisy - wrzucić w nagłówek wątku płaskorzeźbę (na 2 tygodnie - niech pomoże w ocenie podpisów ) - kombinować jak tam z tym schowkiem - i nie wkręcać mnie, ze 900, bo za tą kase to se dodatkową klimę przenośną kupię (będe miał wtedy dwustrefową ) Jutro jestem na spocie z hhackiem
angela Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 pawelki to on jadl.....ale nie przyznal sie ze z advocatem
wit.s Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 A! Angela - wszystkiego najlepszego, bo w terminie pewnie nie dam rady . Buziaki będą na spocie
pre_pl Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 poziek mówił o tej kwocie 90zł, ale chyba nawiązując do B6/B7 W ETCE ładnie widać jak jest prosto w tych modelach właśnie, bo w B5 to jakoś tak kichowato widzę (z ETKI). Ciekawe też jestem skąd ta cena 900zł Oprócz Angeli i Wita to same obce piszą Chopaki pewno się tej zmrożonej wody ze schowka napili i mają wsio w d...
NIUNIAA4 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 zawsze trzeba nowosci w autku opic coby dlugo sluzyly
Gość Murzyn Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Oprócz Angeli i Wita to same obce piszą jakie obce - ja juz "prawie" warszawiak - od 3 pokolen Pre wrzuc jakies obrazeczki pogladowe z etki dla B6 i B5
Gość MACHINE Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 zawsze trzeba nowosci w autku opic coby dlugo sluzyly Niunia Ty chyba ciągle Twoje nowe felgi opijasz
angela Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ciekawe też jestem skąd ta cena mysle ze to wina pawelkow z advocatem ........
NIUNIAA4 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 jak nie jak tak, a co bedzie sie dzialo jak juz beda zalozone
ono Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Murzyn tu masz wszystko o schowku http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12905.0 Do twojego to nie mam pojęcia jak to zrobić. Aaaa uwaga dzisiaj byłem przy hamowaniu Adasia fury i : No widze że po nowej turbawie po IC to za***isty wynik z AWX hyhy Jednak V-Tech robi naprawde dobrą robote :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi