Góral.tz Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 z dedykacją dla Tomka żeby uważał na siłce Wypadki Na Siłowni - 10 Najgorszych Błędów Na Siłowni - YouTube go to bardziej to dotyczy żeby nie prze koksował
Norbi Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 z dedykacją dla Tomka żeby uważał na siłce Wypadki Na Siłowni - 10 Najgorszych Błędów Na Siłowni - YouTube go to bardziej to dotyczy żeby nie prze koksował To wszystko mistrzowie Syntholu i z koksowaniem ma to mało wspólnego
Góral.tz Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 To wszystko mistrzowie Syntholu i z koksowaniem ma to mało wspólnego spoko mistrzu :grin::grin:
Norbi Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 No taa, bo chłopaki nie tyrają na silni, tylko wstrzykują sobie olej w mięśnie, a koksiarz tyra też ostro na silni.
Góral.tz Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 wszystko oczywiste, co by tylko strachu pokazać się na spocie nie było, jak ów Tomek będzie :grin: ---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- eh gdybym tak ciężko nie pracował, sam bym na siłce po tyrał :decayed:
Norbi Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 wszystko oczywiste, co by tylko strachu pokazać się na spocie nie było, jak ów Tomek będzie :grin:---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- eh gdybym tak ciężko nie pracował, sam bym na siłce po tyrał :decayed: Olej siłkę, kup se synthol. Zobacz jak chłopaki kozacko wyglądają
Góral.tz Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 wszystko oczywiste, co by tylko strachu pokazać się na spocie nie było, jak ów Tomek będzie :grin:---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- eh gdybym tak ciężko nie pracował, sam bym na siłce po tyrał :decayed: Olej siłkę, kup se synthol. Zobacz jak chłopaki kozacko wyglądają przekonałeś mnie :grin::grin:
chopin Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 wszystko oczywiste, co by tylko strachu pokazać się na spocie nie było, jak ów Tomek będzie :grin:---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- eh gdybym tak ciężko nie pracował, sam bym na siłce po tyrał :decayed: Olej siłkę, kup se synthol. Zobacz jak chłopaki kozacko wyglądają z tym wstrzykiwaniem to trzeba mieć poje..ne w głowie żeby coś takiego zrobić
Norbi Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 wszystko oczywiste, co by tylko strachu pokazać się na spocie nie było, jak ów Tomek będzie :grin:---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- eh gdybym tak ciężko nie pracował, sam bym na siłce po tyrał :decayed: Olej siłkę, kup se synthol. Zobacz jak chłopaki kozacko wyglądają z tym wstrzykiwaniem to trzeba mieć poje..ne w głowie żeby coś takiego zrobić Bywa tak, że za dużo oleju sobie zapoda i mięsień pęka. Tam jest nawet fota jak koleś ma bicho zszyte, bo za dużo sobie zapodał. generalnie to bardzo rozsądne chłopaki
Nosfer Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Krzyniek.. Co ty tu robisz :grin:W sensie dobrze Cię widzieć
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Krzyniek.. Co ty tu robisz :grin:W sensie dobrze Cię widzieć zajrzałem bo myślałem ze Hornet w końcu im brzozę pomierzył ale jednak nie on rzucił puste hasło ... a poważnie to zgubiłem się... słuchałem sobie super hitu na necie "łona tańcy dla .." i tu trafiłem
Góral.tz Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 byś zaprosił a nie tak sam sobie rządzisz :decayed::grin:
Norbi Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 byś zaprosił a nie tak sam sobie rządzisz :decayed::grin: Zapraszam jak najbardziej!!! ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- Kiedy tylko masz życzenie
Rekomendowane odpowiedzi