Hugo Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 jutro rezaja dalej i szukaja przyczyny twierdza ze to przeplywka Buhahahhaah od razu mi się Iceman przypomniał , jak mu wmawiali , że ma przepływke od diesla
Gość Murzyn Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 przeciez robilem adasiowi logi! zaraz moge je wrzucic
Lukas Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Fachmani powiedzieli ze logi to se mozna o kant du*** rozbic trzeba wymienic
Gość Murzyn Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 sa urzadzenia do sprawdzania przeplywki wiec w czym problem??[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2007, 23:19 _________________________________________________tak czy siak warto popatrzyc http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=13214.new#new Rogal mi pisal ze costam mozna ocenic - niekoniecznie patrzyc na wartosci, ktore moga byc przeklamane, ale na ich roznice kolejnych odczytow.
wit.s Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Aaaaaaaaaaa.... Bo to cały czas powtarzam, że ta nieustanna pogoń za mocą jest bzdurą. Non stop się reza (to akurat daje fun), kase wydaje, denerwuje, czasem objedzie jakiegoś Tico i człowiek szczęśliwy jak dzieciak w pierwszą komunię. A potem, a to temp za wysoka, to przepływka nie wyczyszczona, albo przyjedzie koleś ze zwykłym programem w B5 i cały dobry humor ch*j bombki strzelił cały ten tuning.
Gość Murzyn Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Aaaaaaaaaaa.... Bo to cały czas powtarzam, że ta nieustanna pogoń za mocą jest bzdurą. Non stop się reza (to akurat daje fun), kase wydaje, denerwuje, czasem objedzie jakiegoś Tico i człowiek szczęśliwy jak dzieciak w pierwszą komunię. A potem, a to temp za wysoka, to przepływka nie wyczyszczona, albo przyjedzie koleś ze zwykłym programem w B5 i cały dobry humor ch*j bombki strzelił cały ten tuning. jak da sie to wyleczyc, to poprosze panie doktorze o takie tabletki :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zaakceptować to se ne da dobić w jakim sensie?
wit.s Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 hehehe Flozoficzne gadki Zaakceptować wieczne kombinowanie, albo dobić jak kulawego konia wyścigowego Idę spać - see you we wtorek
Norbi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Chore łby do tej pory siedzieć przy kompach Po Tico to moralniak straszny musi być, ostatnio zlała mnie Carrera i nie bolało tak bardzo Kto wie jaką mocą dysponuje ten sprzęt?
Hugo Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 ostatnio zlała mnie Carrera i nie bolało tak bardzo Kto wie jaką mocą dysponuje ten sprzęt? Zwykła Carrera 325KM , a Carrera S i 4S 355KM
poziek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Whar uppa?? Bitches? ide spać o Adasiu dać mi jutro znać Mu man.
lukaszr Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Whar uppa?? Bitches? ide spać o Adasiu dać mi jutro znać Mu man. Widzę, że się przestawiasz na ichniejszy czas :D My do roboty, a Ty idziesz spać :tongue4:
Lukas Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Poziek zalecial dzisiaj weekend to co grill u Pozia nie bolało tak bardzo no jak nie bolalo to tylko 30 kucy wiecej a ty Norbi sie dales
ono Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 A ja wczoraj zjadłem Bete 330D i X3 3.0 i .Dzień zaliczony
poziek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 bette 330d to ja zjadłem - więc się nie podniecaj... bo ci pompa siądzie
Gość Murzyn Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Poź wydawalo mi sie ze 330d jest mocnym autem :gwizdanie: Jestes pewny, ze on sie chcial scigac??
Lukas Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Poz chyba lunatykuje przez sen i dlatego pisze glupotki
Norbi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 ostatnio zlała mnie Carrera i nie bolało tak bardzo Kto wie jaką mocą dysponuje ten sprzęt? Zwykła Carrera 325KM , a Carrera S i 4S 355KM No i nie pamietam czy to była S, ale wole tak myśleć I było to tak ,że on minął mnie na predkosci, ja próbowałem go dojść i sie nie udało, nie wiem jak by wygladał rzetelny rolowany
ono Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Poziowi zmiana klimatu wychodzi bokiem hyhyhy , ale faktycznie 330D jakoś nie jedzie , spodziewałem sie walki a tu wielka kupa. Byłem u Adasia , znaleźli dziure w dolocie , dziura załatana i zmieniona przepływka . No i teraz to za***rdala , odrazu lepiej .....całe 2 KM i 12 Nm więcej. hyhyhyhyhy
Rekomendowane odpowiedzi