soolek Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Lupo, 3er, B7 - Wielki Spot Warszawski A4 Klubu
melman_zyrafa Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Lupo, 3er, B7 - Wielki Spot Warszawski A4 Klubu Grubo...
soolek Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 A teraz poważne pytanie: może zmiana miejscówki na np. Fort Wola??? Jest sporo miejsca na wolnym powietrzu, a w razie deszczy jest też dach gdzie z boku, bo coś mi się wydaje, że tutaj chyba mało komu jest po drodze.
jcwpl Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 A teraz poważne pytanie: może zmiana miejscówki na np. Fort Wola???Jest sporo miejsca na wolnym powietrzu, a w razie deszczy jest też dach gdzie z boku, bo coś mi się wydaje, że tutaj chyba mało komu jest po drodze. Popieram spoty po prawidłowej stronie rzeki - a jak już to na Wola Parku jest jeszcze więcej miejsca na tym bocznym parkingu (na załączonym obrazku - tam jest zawsze pusto...) gdzie szczególnie w zimę można się ładnie poślizgać... (a ja mam mega blisko ) ---------- Post dopisany at 08:24 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ----------
0laczek Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 A teraz poważne pytanie: może zmiana miejscówki na np. Fort Wola???Jest sporo miejsca na wolnym powietrzu, a w razie deszczy jest też dach gdzie z boku, bo coś mi się wydaje, że tutaj chyba mało komu jest po drodze. Popieram spoty po prawidłowej stronie rzeki - a jak już to na Wola Parku jest jeszcze więcej miejsca na tym bocznym parkingu (na załączonym obrazku - tam jest zawsze pusto...) gdzie szczególnie w zimę można się ładnie poślizgać... (a ja mam mega blisko ) ---------- Post dopisany at 08:24 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ---------- http://s24.postimg.org/gydayeezl/wolapark.jpg Ze ślizganiem w tym roku było słabo bo od razu grodzili i usypywali zaspy na wjazdach ale Wola Park popieram mógłbym liczyć samochody na spocie z okna:)
jcwpl Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 tylko tam bardzo szybko przyjeżdża policja A my jeszcze szybciej możemy odjeżdzać jak ich zobaczymy i chcieliby kijanką nas dogonić
chopin Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 tylko tam bardzo szybko przyjeżdża policja A my jeszcze szybciej możemy odjeżdzać jak ich zobaczymy i chcieliby kijanką nas dogonić Siemanko Jarko jak tam rezanko fury ? masz już RNS-E ?
soolek Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Na myśli miałem właśnie Wola Park. Można pomyśleć poważnie i spróbować next week.
jcwpl Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 tylko tam bardzo szybko przyjeżdża policja A my jeszcze szybciej możemy odjeżdzać jak ich zobaczymy i chcieliby kijanką nas dogonić Siemanko Jarko jak tam rezanko fury ? masz już RNS-E ? Man... nie ma i nie będzie - nie w tym roku - jest tak źle że aż na biedronkach 16'kach jeżdże Chałupę druga kupiłem i teraz do końca roku to worek bez dna... ale coś tam dorobię jeszcze (z Dominem za jakieś 2 tygle coś mamy robić, typu zmiana kiery + multi + tempo i blutek) a aaa do tego mi się klocki z przodu kończą i muszę wreszcie lampki blach z tylu wymienić bo miesiąc leżą 4H0943021/22 w szufladzie i nie mam kiedy ... także zawsze qfa coś... ---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ---------- Na myśli miałem właśnie Wola Park.Można pomyśleć poważnie i spróbować next week. (...) może zmiana miejscówki na np. Fort Wola???. Pisałeś Fort, to przy połczyńskiej... Nieważne - NEXT week jestem na WOLA PARKU
bajk Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 nie kombinujcie - nowa miejscówka nic nie zmieni:decayed:
Buba Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 nie kombinujcie - nowa miejscówka nic nie zmieni:decayed: Dokładnie. Były tam już chyba wcześniej spoty zreszta
bajk Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 promenada jest spoko, tylko jak zglebuję auto to już nie wjadę
soolek Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 nie kombinujcie - nowa miejscówka nic nie zmieni:decayed: A może jednak? Inaczej spoty zemrą w tym roku całkowicie. Niektórym się nie chce dybać na drugi koniec miasta i się nie dziwię, bo czasami też się nie chciało.
bajk Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 nie sądzę, żeby to cokolwiek zmieniło - jednym pasuje promka bardziej, innym wola park
Góral.tz Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 arkadia ujowa ale Soolek wola park jeszce bardziej ujowa co do spotów to jak będą nawet w Zajebliwie dolnym to i tak jak komu się d*py nie chce ruszyć to nie ruszy.
soolek Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Wiadomo, że jak komu się nie chce, to nie, ale są osoby, którym się nie chce bo daleko, np. Ja Może być też inna miejscówka. Ja strzeliłem Wolą Parkiem bo parę razy tam byłem na innych spotach i dojazd jest dobry (z S8 i toruńskiej), jest co zjeść itd. itp.
Góral.tz Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 właśnie a ja do arkadii śmigałem przez pół miasta całą wieczność i nie marudziłem, do promki mam minut parę wczoraj nie byłem bo jak to bywa oscypecek grill i wódeczka wygrały ze spotem
jcwpl Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 właśnie a ja do arkadii śmigałem przez pół miasta całą wieczność i nie marudziłem, do promki mam minut parę wczoraj nie byłem bo jak to bywa oscypecek grill i wódeczka wygrały ze spotem Tydzien temu tez Cie nie bylo Goral w promce...
Rekomendowane odpowiedzi