bongod Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jeśli masz zestaw z wooferem to wielkiej różnicy ja bynajmniej nie słyszałem. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Kendi~ Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ja się pojawię i wkladalem całe bose. Bo miałem zwykłego kaseciaka. Tylko ja to mam wpiete pod nieorginalne radio, więc może grać jeszcze inaczej I mam nadzieję że ktoś mi pomoże z 3 światłem stopu
mrkreska Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nie wiem czy w B7 audio się różni jakoś od B6, ale ojciec ma standardowe audio z subwooferem, a ja mam u siebie BOSE i różnica jest duża na korzyść BOSE. Nie jestem audiofilem, ale już sam bass jest zasadniczo głębszy dla mnie w BOSE. W standardowym audio bassu jest całkiem sporo, ale jest taki płytki. Dobre to do takiej łupanki, ale każdej innej muzyki zdecydowanie lepiej mi się słucha u mnie.
bongod Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ja bym wolał doinwestować w coś lepszego Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
DawidAWT Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Czy ma ktoś z Was coś w rodzaju patentu na wymianę żarówki kierunkowskazu bo spaliła mi się żarówka i za cholerę nie wyobrażam sobie wciśnięcia ręki po tą wtyczkę:/
Karlo88 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Hej, Jestem dosyć nowy na forum. Mam problem z elektrycznymi szybami w moim A4 B6. Problem pojawił się nagle i od soboty nie działają. Podpowiecie które bezpieczniki sprawdzić, mam zamiar pojawić się jutro na spocie w Arkadii, jeśli odbywają się one tam dalej. Bedzie ktoś kto może w tej kwestii pomóc?
mrkreska Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ja bym wolał doinwestować w coś lepszego No to zupełnie inna kwestia. Faktycznie, gdybym miał dokładać BOSE, to bym wolał chyba już coś lepszego założyć Pewnie w podobnych pieniądzach złoży się coś, co będzie lepiej grało
Olszak86 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Czy ma ktoś z Was coś w rodzaju patentu na wymianę żarówki kierunkowskazu bo spaliła mi się żarówka i za cholerę nie wyobrażam sobie wciśnięcia ręki po tą wtyczkę:/Wyjmij lampe nie bd szybciej? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Kendi~ Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Wymiana żarówki czyli zdjęcie zderzaka? Taka sytuacja [emoji14] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Robero321 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Wymiana żarówki czyli zdjęcie zderzaka? Taka sytuacja [emoji14] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka dla wprawionego w boju to 20 minut chyba ze masz osłonę silnika to trochę dłużej trzeba mieć odpowiednie klucze do zderzaka ale to w B7 trza wytargać zderzak w B5 o które pytał chyba nie Ja bym wolał doinwestować w coś lepszego Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka masz coś na myśli ? zastanawiam się czy nie wzmocnić swojego Bose Panowie który z was ma coś wspólnego z serwisem AGD RTV i tp pamiętam że na którymś spocie pare miechów temu rozmawialiśmy ale za cholerę nie pamiętam nicka
Kendi~ Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A w b5 to niewiem Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Przemots Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Jest dzisiaj spoty??? Będzie ktoś??
Kendi~ Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) tez przyjadę, może ktoś mi pomoże z trzecim stopem a i jak by ktos miał i mógł zabrac kabel z kompem do sprawdzenia jaki mam Moduł Komfortu i MCE Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Kendi~
Robero321 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Bym Ci pomogl ale sam potrzebuje pomocy kogoś z kablami bo moj zastepczy sie zesrał kolo banacha jest szansa ze ktoś podjedzie poratować ?
Kendi~ Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Podjechał bym ale dopiero za 30 minut wyjdę z roboty. Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Kendi~ Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Yyy.... nie mam Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Nie doczytałem. Myślałem że masz kable, a nie masz z kim. Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
DawidAWT Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dobra z tą zarówką dzięki za rady:) Wymieniliśmy ją (no powiedzmy) bez większych szkód:) w b5 tylko 3 śruby i wyjeżdża cały reflektor także tego:) Dzięki za narzędzia jeszcze raz bo bez torx-ów ....
Kendi~ Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dobra, dobra, za tydzień rozkładamy lakiernie na spocie Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi