jolley Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 W dniu 26.03.2018 o 12:28, Młody_drog napisał: Sprawdż czy to ori, bo dekielki dziwne. Dałem sobie spokój. Sprzedający miał mega kolejkę do zakupu, ode mnie chciał 200zł zaliczki "w razie gdybym nie odebrał i on żeby nie był w plecy". Odpuściłem bo nie lubię takiego płacenia w ciemno. Podejrzewam że może to być jego sposób na biznes. Kilka osób w Polsce i hajs się zgadza
bongod Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Dawid prowadził spowrotem ? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Kolkov Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Opublikowano 28 Marca 2018 Dawid prowadził spowrotem ? [emoji3]Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Zostawiliśmy go tam Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Kosmita Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Godzinę temu, Kolkov napisał: Siemandero Dzięki za wyjazd. Pozdro dla ekipy! Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Właśnie tak myślałem w drodze później czemu nikt nie krzyknął żebyście podeszli z Moskalem. Widziałeś jak wyszło aparatem? Dzięki Grzesiu również za wyjazd,.\\ No i podziękowania za wczorajszego spota wszystkim. Edytowane 28 Marca 2018 przez Kosmita
Kolkov Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Opublikowano 28 Marca 2018 Wolę robić foty niż być na nich Gdzie można zobaczyć foty Czarosława?
Kosmita Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Teraz, Kolkov napisał: Wolę robić foty niż być na nich Gdzie można zobaczyć foty Czarosława? Zara link podsyłam smsikiem
black4 Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Dzięki raz jeszcze WAWA 0000 SQUAD Było Top !!! Jeszcze wczoraj na spocie zlot był żywo komentowany PS. Dzięki za pamięć Grzesiu! Foty strzeliłeś prima sort! Zaraz puszczam mail na priv Pozdrawiam !!!
bongod Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
loczek4343 Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Dobrze było na Spociku... ciekawostki ze zlotu się powymienialo Dziekówka za wspólny przelocik przez miasto
EXEO-Piotr Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Na ostatnim spocie ktoś wspomniał o usuwaniu rys bez konieczności malowania całego elementu. ( jak dobrze pamiętam metodą SRR, może ta osoba się odezwać bo wszystkich z imion nie znam)
black4 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Witajcie, Również dzięki za spocik, wspólny przejazd i pogawędkę w knajpie Piotr tak da się usunąć większość rys bez lakierowania. Więcej info na priv, Pozdrawiam
Kolkov Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Siemka. Jakby co, dziś jeszcze Arkadia, ale sprawdzamy cały czas prognozę. Myślę, że za tydzień, może dwa otworzymy sezon pod Narodowym Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Kosmita Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Kolkov napisał: Siemka. Jakby co, dziś jeszcze Arkadia, ale sprawdzamy cały czas prognozę. Myślę, że za tydzień, może dwa otworzymy sezon pod Narodowym Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Właśnie oba wtorki są kurde takie przejściowe.. dziś jeszcze nie będzie tak ładnie jak od jutra, a za tydzień już nie będzie tak ładnie.. A dziś nie wiem czy się wyrobie ze wszystkim.
bongod Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ja na za chwilę podjadę na chwilę ale mało czasu mam niestety :/Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ślisko kurde tam Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
black4 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Hey ! Dzięki za wczorajszego spota! Było świetnie! Zaczęliśmy w Arkadii a po 21 zrobiliśmy przejazd pod stadion, także zaliczyliśmy nieoficjalne out-doorowe otwarcie sezonu spotów BTW. Mustang club już oficjalnie rozpoczął spoty pod stadionem. Było parę pięknych klasyków Sporo aut się kręciło pod stadionem, merce, beemki itp. Pozdrawiam i do zobaczyska!
Kolkov Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Nieźle. Mi dziś Google przypomniało o zeszłorocznym spocie Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Kosmita Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 5 minut temu, Kolkov napisał: Nieźle. Mi dziś Google przypomniało o zeszłorocznym spocie Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Grzesiu trzeba pomyśleć coś żeby wyjść z podziemi Tak naprawdę tam i tak jest tak samo zimno jak na dworze. Tyle tylko, że jak będzie deszcz to trzeba będzie się chować.
Rekomendowane odpowiedzi