lukaszr Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 ale dawno mi tak wszystkie ciuchy fajami nie walily Gdybyś się więcej poruszał i poskakał to by wywietrzały
Tosik Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 witam od niedawna jestem w posiadaniu a4 i tez chętnie bym się spotkał :th:
ono Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Tosik jesteś pewien że chcesz nas poznać ? Pamiętaj że twoje życie sie zmieni . Impra była kox , jak zawsze sympatycznie i wesoło Foty potem wsadze i wszystkim PW
wit.s Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Tosik jesteś pewien że chcesz nas poznać ? Pamiętaj że twoje życie sie zmieni . Nie strasz ono. W dorosłym życiu trzeba sprostać paru wyzwaniom :> Było grzecznie Dobrze Malik mowi,bylo grzecznie..... :polew: A mnie na najbliższym spocie nie ma i żadnych szans na żadne pikantne szczegóły Dzięki za życzenia i wszystkim rakom również tego co kichol życzył - mam nadzieję, ze w jednym domu starców sie wszystkie spotkamy ono. przechowaj graty pls. Zgłoszę się po nie po powrocie.
T-żółw Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 jak ktos posiada to potrzebuje klucz 16 do zmiany swiec !!! na wtorek bylbym wdzieczny
hornet Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Widzę że się rozbudziliście Ja już wróciłem z obiadku u teściów...żyje Ono trochę mało tych fot ale cóż tzeba się obejść tym co jest .......Ja w porównaniu do Wita michy odbiorę na spocie... BTW były dzisiaj lody u Żółwia ?? bo chyba się nie wyrobiłem z powrotem Tosik dawaj we wtorek na spota... tylko już szukaj dawcy wątroby Wiciu szacun za zachowanie fasonu :dance: Podsumowując ........ KOX Polak potrafi ) Ledwo jechał pod górkę a jeszcze był zapakowany .... i jak mi ktoś powie że mały nie może dużo to się uśmieje :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Widzę że się rozbudziliście Ja już wróciłem z obiadku u teściów...żyje Ja spałem od 5 do 7. Nie pytaj czemu. Ono trochę mało tych fot ale cóż tzeba się obejść tym co jest ....... Wystrzelałem ponad 200 fotosów ... ale chyba nie muszę Tobie tłumaczyć czemu zostało tylko tyle :polew: Podsumowując ........ KOX KOX, następny raz zostawiam prawko w domu :D
malik Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Oniak, wykadruj to porzadnie kurde. Co to za noga od statywu! Albo wyslij mi full res i ja obrobie w photoshopie.
lukaszr Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Oniak, wykadruj to porzadnie kurde. Co to za noga od statywu! Albo wyslij mi full res i ja obrobie w photoshopie. Proszę: Malik mogliśmy jeszcze ustawić je tak, żeby napisy były równo po jednej stronie Ale i tak jest nieźle
hornet Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Ciekawe co jeszczy wymyślisz co mogliśmy ...... nigdy nie będzie nic perfekcyjnego ,,,,, dobrze było ... Musisz poćwiczyć jeszcze polewanie .... porozmawiaj z Lukasem
T-żółw Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 pamietam kielonki - fajna opcja :th:..faktycznie mozna powtórzyc z napisami równo po jednej stronie...kiedy? a zdjecia widze ostro ocenzurowane..szczególnie te "taneczne"
hornet Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Żółwiu odnośnie tańców wymienimy parę słów na spocie... trafiło do mnie jedno zdjęcie.... hahah podchodzące pod rozwodowe :polew:
T-żółw Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Żółwiu odnośnie tańców wymienimy parę słów na spocie... trafiło do mnie jedno zdjęcie.... hahah podchodzące pod rozwodowe :polew: chetnie je obejrze..razem z Karolina zapodaj na PW
T-żółw Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 dostalem ale myslalem, ze masz jakie nieocenzurowane ktora fota tak cie zaciekawila?
hornet Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 dostalem ale myslalem, ze masz jakie nieocenzurowane ktora fota tak cie zaciekawila? Chciałem Cię wkręcić :gwizdanie: :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Nie no k... i tak teraz bedziecie wku... tych co nie mogli :bicz3: koniec tematu do pyty jaguara
hornet Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Nie no k... i tak teraz bedziecie wku... tych co nie mogli :bicz3: koniec tematu do pyty jaguara Mówi się trudno żyje się dalej.... nadrobisz...
lukaszr Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Ciekawe co jeszczy wymyślisz co mogliśmy ...... nigdy nie będzie nic perfekcyjnego ,,,,, dobrze było ... Te szerszeń, nie cwaniakuj tak ... nie cwaniakuj. Ja nie narzekam, podałem tylko sugestie. Nie dość, że prawie został dostarczony pod same drzwi do domu to jeszcze marudzi Musisz poćwiczyć jeszcze polewanie .... porozmawiaj z Lukasem Oj kurde nie marudź hornet - jako odpowiedź na Twój zarzut zacytuję Ciebie: " ... co jeszcze wymyślisz co mogliśmy ...... nigdy nie będzie nic perfekcyjnego ,,,,, dobrze było ... " Poza tym nie jestem przyzwyczajony do polewania ... nigdy nie musiałem trafiło do mnie jedno zdjęcie.... hahah podchodzące pod rozwodowe :polew: Nie musisz dziękować
Rekomendowane odpowiedzi