Lukas Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Sobota. W piątek mam spota z kim innym A i w sobotę dotrę późno Oniak cos wspominal ze wylatuje na dzikie południe i chata bedzie wolna to moze u niego
angela Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 No i ja sie dolaczam do zyczen imieninowych....Wszystkiego Naj.....dla Mr Zolwika
wit.s Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Sobota. W piątek mam spota z kim innym A i w sobotę dotrę późno Oniak cos wspominal ze wylatuje na dzikie południe i chata bedzie wolna to moze u niego No, bo przecież trzeba się zaopiekować ... bryczką :gwizdanie: ono, podziemny, bezpieczny garaż, gwarancja, ze autko nie będzie się męczyć niejeżdżone, gwarancja niepalącego upalacza i gwarancja, że będzie słuchana właściwa muza. Poważnie rozważ moją propozycję, bo, zobacz poziek wstydził się mnie poprosić, zdał sie na "szwagra" i co? Sami wiecie co- cała Warszawa ma polewkę
Lukas Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Sami wiecie co- cała Warszawa ma polewkę z tym sie zgodze ostatnio widzialem go na miescie jak stał na kresce ze Skoda i to dostał jeszcze
poziek Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Brynia dla Ciebie to cena będzie śmiesznie wysoka [br]Dopisany: 25 Lipiec 2007, 19:08 _________________________________________________A kto się zajmie paździochem oniaka jak on do mnie wpadnie?? Oj oj oj : :evil: moge po mojego drugiego szwagra zadzwonić, tego od Calibry :tongue4: :polew: on mu fure przewietrzy
Gość spedyt Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Brynia trzeba wcześniej samemu zasugerować jaki się chce prezent
hornet Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Brynia dla Ciebie to cena będzie śmiesznie wysoka [br]Dopisany: 25 Lipiec 2007, 19:08 _________________________________________________A kto się zajmie paździochem oniaka jak on do mnie wpadnie?? Oj oj oj : :evil: moge po mojego drugiego szwagra zadzwonić, tego od Calibry :tongue4: :polew: on mu fure przewietrzy Ja się mogę zaopiekować ponieważ narazie nie mam się czym poruszać ;( ;( Zółwiu sto lat i szerokich dróg. P.S Też widziałem Pozia strzałę ale t strzała tylko z wyglądu.. no chyba że szwagier lubi patrolować ulice tzw. lans po mieście
Motor Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Setki latek dla kierowcy niebieskiego bolidu i tego wszystkiego na codzień co ma na zdjęciach z maila.
ono Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Moja bryka zostaje za laminowana potem idzie w formaline i plombowanie Na koniec wkładam 2 kluczyki w odbyt i lece do poźka ... hyhyhy Żółw 1000 lat cycu
poziek Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 no u mnie ci się wszystko wyluzuje - klimat morski przypominam
Lukas Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Na koniec wkładam 2 kluczyki w odbyt i lece do poźka na lotnisku na bramce bedziesz piszczal poprosza cie za parawanik a tam juz taka duza wielka czarna pani wyciagnie ci je i wysle do nas
Motor Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Na koniec wkładam 2 kluczyki w odbyt i lece do poźka na lotnisku na bramce bedziesz piszczal poprosza cie za parawanik a tam juz taka duza wielka czarna pani wyciagnie ci je i wysle do nas taa...gorzej jak Duża czarna pani nie da rady wyciągnąć i zaprowadzi za drugi parawanik do jeszcze większego czarnego pana... ;(
Lukas Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 ale ze jak ze ten pan palki swojej moze uzyc do tej operacji z czego co wiem to ono nie ma w samolocie miejsc stojacych
Motor Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Mam pytanko czy w Kaletce można płacić kartą za basen, napoje i inne usługi[ uciechy ] hotelowe..?
Lukas Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 to zalezy jak pan "Ł" szybko sie i czy Brynia bedzie posiadala ten terminal płatniczy tylko zaraz przeciez wczoraj ustalilismy ze spi u nas w domku
Gość C.MILE Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam, Dziękuje raz jeszcze za spotkanie, miło było poznać niektórych użytkowników Audi Mam nadzieje, że będzie okazja spotkać sie raz jeszcze ... może dołączycie ze mną do spotkania z Evo i Subaru Pozdrawiam BTW, Nie wiedziałem że relatywnie dużo kobiet nawiedza takie spoty, przynajmniej zachowana jest równowaga sił
lukaszr Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Od kiedy on się taki romantyczny i wspaniałomyślny zrobił prefumy zajefajne fakt, ale może sprężyny dorzuci do prezentu, wtedy będzie :th: Łukasze po prostu są tacy romantyczni i kochani - do rany przyłóż Lukas chyba się ze mną zgodzisz ?? Oczywiście Brynia składam najlepsze życzonka z okazji dzisiejszych imieninek Na spociku będzie buziak w policzek Poza tym Oniak przekaż swojej A również najlepsze życzonka P.S. Wczoraj nie podchodziłem do kompa więc Żółwik dołączam się do życzeń teraz - spóźnione ale składam
Lukas Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 a no dzisiaj Anny wszystkim Annom Wszystkiego Najlepszego (musze do mamusi zadzwonic z zyczeniami dobrze ze przypomnieliscie ) miło było poznać niektórych użytkowników Audi dziekujemy za przybycie i zapraszamy kolejny raz może dołączycie ze mną do spotkania z Evo i Subaru ale mało kto za wami by nadążył
Rekomendowane odpowiedzi