Flyer Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja mu polecalem Intraco - pewnie i bezpieczenie, ale widac mozna znalezc taniej niz u nich...
wit.s Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 A tak a, propos jeża (czyli nie na temat). Pamiętacie Żuczki, jak nieskutecznie próbowaliście przestawić u mnie kilometraż do nastepnej wymiany oleju? Na liczniku było 300 km do astępnej wymiany. Niestety nie zauważyłem momentu "przekręcenia sie" licznika, ale teraz po podróży do Wrocka, pokazuje ... no obstawiać ile pokazuje licznik do następnego przeglądu. Dla utrudnienia przypomnę, że ustawiliśmy 15.000 km. :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Nie. Okrągła cyfra, nijak nie wynika z liczby przejechanych km (no chyba, że w nocy ktoś ukradł auto spoooooooooro pojeździł i odstawił )
lukaszr Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Pamiętacie Żuczki, jak nieskutecznie próbowaliście przestawić u mnie kilometraż do nastepnej wymiany oleju? Na liczniku było 300 km do astępnej wymiany. Niestety nie zauważyłem momentu "przekręcenia sie" licznika, ale teraz po podróży do Wrocka, pokazuje ... no obstawiać ile pokazuje licznik do następnego przeglądu. Dla utrudnienia przypomnę, że ustawiliśmy 15.000 km. :gwizdanie: Wiciu, dziwne, że w ogóle możesz jechać, bo Spanky jak ustawiał coś po tym piwie, to nie wiadomo było czy przez przypadek nie ustawił, że po tych 300km miało się zrobić "AUTO STOP" :polew: Nie. Okrągła cyfra, nijak nie wynika z liczby przejechanych km (no chyba, że w nocy ktoś ukradł auto spoooooooooro pojeździł i odstawił ) Stawiam na okrągłą dychę (10.000km)
wit.s Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 lukaszr - jesteś zarąbiście blisko. Pokazuje 11 tys km
lukaszr Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 lukaszr - jesteś zarąbiście blisko. Cholera mogłem zrobić sobie nicka Łukasz Może ustalmy, że ja jestem Łukasz, a Lukas jest Lukas Przynajmniej będzie jak się odróżniać :> Pokazuje 11 tys km Ale głupota . Spanky, tak między nami - trzeba mu teraz ustawić, żeby po przekroczeniu tych 11 tyś wskoczyło 111 tyś A tak na poważnie to czy czasem w kanale 02 lub 05 ustawienie wartości 0 nie kasuje wskazania inspekcji ??. W każdym bądź razie jutro sprawdzimy Wiciu
hhacek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 [ w przejściu podziemnym pod Mariott'em. :> ja tez tam zawsze wymieniam , maja dobry przelicznik , mozna ponegocjowac ale tylko przy wiekszych sumach z tego co wiem, podobno dobry jest jeszcze na rogu Swietokrzyskiej i tegoo placu co jest Bank w Hotelu , chyba Warszawa , ale nie pamietam dokladnie nazwy
lukaszr Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 lukaszr. Ja przy wszystkich wyjazdach korzystam z tego, który jest w przejściu podziemnym pod Mariott'em. Parę razy lekka negocjacja cen-zawsze byłem zadowolony. A dokładnie jak tam trafić ??
wit.s Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Przejście podziemne od dworca centralnego. Dochodzisz do McDonalda. Stajesz twarzą do wejścia i wybierasz korytarz po lewej. Idziesz, idziesz, idziesz (nie wychodzisz na powierzchnię) i skrecasz w któryś z korytarzy (na poziomie -1) w lewo. Długi korytarz, kantor dobrze widoczny.
lukaszr Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Przejście podziemne od dworca centralnego. Dochodzisz do McDonalda. Stajesz twarzą do wejścia i wybierasz korytarz po lewej. Idziesz, idziesz, idziesz (nie wychodzisz na powierzchnię) i skrecasz w któryś z korytarzy (na poziomie -1) w lewo. Długi korytarz, kantor dobrze widoczny. Poszukam, dzięki za info
spetsnaz Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1584478,69,item.html A podobno to Polacy mają ułańską fantazje..
spanky Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1584478,69,item.html A podobno to Polacy mają ułańską fantazje.. :polew:
Motor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No Motor kurna bylem w zamosciu w weekend ale i przez dwa dni na weselisku No widzisz ja też się nieźle bawiłem w Twoich okolicach ufff... i na zlot hondy civic sie wrypałem niechcący nad zalewem ale miałem fure z innej bajki więc poszedłem popływać
Flyer Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jutro podobno ma byc sunshine - promenada, czy torwar?
Lukas Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Promenada bo z ta pogoda to nic nie wiadomo
angela Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jutro podobno ma byc sunshine - promenada, czy torwar? ja proponuje Torwar w promenadzie jeszcze sie nasiedzimy, jak bedzie brzydka pogoda Lukas licze na Twoj glos...ostatnio miales dosc Promenady [br]Dopisany: 06 Sierpień 2007, 22:40 _________________________________________________No i masz.....juz Cie przekabacili
Lukas Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ups to cie angela zawiodlem mam dosc Promenady ale co zrobic jak ta pogoda jesienna tego lata
angela Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ups to cie angela zawiodlem mam dosc Promenady ale co zrobic jak ta pogoda jesienna tego lata jutro ma byc 26 stopni....wiec chyba nie taka jesienna
Lukas Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 a kto potwierdzi pogode na 80% i wezmie odpowiedzialnosc
Rekomendowane odpowiedzi