angela Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No fakt ... żadko bywa na spotach .... można powiedzieć iż raz do roku :gwizdanie: to moze za rok bede miala okazje go poznac
poziek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja też jestem gwiazdą TVN... tylko troche dalej mam siedzibe... tam na wale...na dlugiej prostej
T-żółw Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Żółwiu czy ja Ci wczoraj coś pod maską grzebałem bo łapy miałem takie ubabrane..??? tak grzebales zakladales Motor turbine do tego pazdziocha kolego motór kompresor montowaliscie :th: rece powinny byc czyste bo dostaliscie mokre chusteczki "dzidzius" do ogarniecia sie po robocie
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Żółwiu czy ja Ci wczoraj coś pod maską grzebałem bo łapy miałem takie ubabrane..??? tak grzebales zakladales Motor turbine do tego pazdziocha kolego motór kompresor montowaliscie :th: rece powinny byc czyste bo dostaliscie mokre chusteczki "dzidzius" do ogarniecia sie po robocie hehe.....pewnie juz troche promili mial.......i nic nie pamieta
Motor Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 hehe.....pewnie juz troche promili mial.......i nic nie pamieta No pamiętam,że wsiadłem do wozu Angee i dalej nic już nie pamiętam...
hornet Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ja też jestem gwiazdą TVN... tylko troche dalej mam siedzibe... tam na wale...na dlugiej prostej MIstrz prostej :mysli: i tylko prostej
spanky Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ja też jestem gwiazdą TVN... tylko troche dalej mam siedzibe... tam na wale...na dlugiej prostej tylko czasami blask gwiazdy przysłania dym z dwururki TDI-ka .... ....
wit.s Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 "Tak tu cichutko, nic sie nie dzieje ..." No, to idę na piwo. Jutro będę chodził w robocie na rzęsach. A co?!!! rece powinny byc czyste bo dostaliscie mokre chusteczki "dzidzius" do ogarniecia sie po robocie Chyba, ze chusteczki były już przez jakiegoś "dzidziusia" używane Wiecie co? Znowu zaczyna mnie nachodzić, zeby zorganizować wspólnego z AKP spota.
Lukas Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ale przeciez AKP juz nie robi spotow Spanky wpadl w szau i rozegnal towarzycho
T-żółw Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Wiecie co? Znowu zaczyna mnie nachodzić, zeby zorganizować wspólnego z AKP spota a po kiego ch? chyba musze ci przed urlopem te FPS na PS2 podrzucic bo zaczynasz cos zamulac brachu acha...zagadaj z Norbim byl u nich na spocie to ci opowie
Flyer Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A bawi sie ktos w ogole xboxem360? ;>
Lukas Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Norbi byl na Akp a do nas nie przyjedzie
T-żółw Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 i byl na Akp a do nas nie przyjedzie byl kiedys dawno ..raz..nie pamietasz jak opowiadal
ono Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Kurde 3 dni mnie nie było a wy milion postów napisaliście , z tego 95% bez sensu hehe. Ide pić , pozdrowienia cyce
hornet Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Kurde 3 dni mnie nie było a wy milion postów napisaliście , z tego 95% bez sensu hehe. Ide pić , pozdrowienia cyce Żyje :polew:
wit.s Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Kurde 3 dni mnie nie było a wy milion postów napisaliście , z tego 95% bez sensu hehe. Ide pić , pozdrowienia cyce No i wreszcie coś z sensem w tym wątku napisał
Lukas Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 moze i z sensem ale nic nowego tylko ze pije
Rekomendowane odpowiedzi