Motor Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 OOOw morde właśnie dotarłem ze spotkania różańcowego u Oniaka....fale dunaju mam na monitorze ....help..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 No jak tam?? Wszyscy rozgrzeszeni?? [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 03:40 _________________________________________________Ja przepraszam, po otrzymaniu pewnych info: WITEK słyszałem, że wlączył ci się tryb: THE END ?? :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 No ja juz nareszcie w domu rozwiozlem towarzysto w samochodzie mi nikt nie i wszyscy sami wyszli takze zaliczam ta impreze do kulturalnych :th: Mam nadzieje ze Adas nie bedzie mnie scigal ale bylem grzeczny [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 03:52 _________________________________________________Wazny komunikat na imrezie zmienilismy nicka Hornetowi na Kogucik [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 03:52 _________________________________________________co do Wita to bylo tylko Lukas Koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 No ładnie koledzy skatowani byli, na poczcie mam zaawansowany wegierski Horneta i Oniaka, a reszta miała tak zawansowany ,że nie zrozumiałem kto gadał Dlaczego nikt mi nic k... nie powiedział. Nikt już nie lubi kanikuł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 No ładnie koledzy skatowani byli, na poczcie mam zaawansowany wegierski Horneta i Oniaka, a reszta miała tak zawansowany drunk,że nie zrozumiałem kto gadał Nie wszyscy....ja bylam niestety bez ...... Kurcze na nastepna impre juz teraz zamawiam taxi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 No ładnie koledzy skatowani byli, na poczcie mam zaawansowany wegierski Horneta i Oniaka, a reszta miała tak zawansowany ,że nie zrozumiałem kto gadał Dlaczego nikt mi nic k... nie powiedział. Nikt już nie lubi kanikuł?? dlaczego nie wpadles chlopie????????? biala lala sie strumieniami - brakowalo tylko KA-NI-KU-LY :> wit.s wygladal jak Józef Broda generalnie impra KOX troche mi szumi..dobrze, ze mamy trzezwego drajwera na Air show...za godzinke lecimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 No ładnie koledzy skatowani byli, na poczcie mam zaawansowany wegierski Horneta i Oniaka, a reszta miała tak zawansowany ,że nie zrozumiałem kto gadał Dlaczego nikt mi nic k... nie powiedział. Nikt już nie lubi kanikuł?? dlaczego nie wpadles chlopie????????? biala lala sie strumieniami - brakowalo tylko KA-NI-KU-LY :> wit.s wygladal jak Józef Broda generalnie impra KOX troche mi szumi..dobrze, ze mamy trzezwego drajwera na Air show...za godzinke lecimy... Bo byłem niedoinformowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Widzę, że ładnie się działo wczoraj :> Całe szczęście, że Lukas był na posterunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Dobra panowie i panie jutro impra u Oniaka z okazji święta matki boskiej częstochowskiej , zaproszeni są ci co wiedzą że są....hmm , no czy jakoś tak grin Bo byłem niedoinformowany kwasny A liścia nie chcesz ? :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 eh ciezka noc byla dobrze ze mnie bania nie nawala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Lukas mnie też nic nie ćmi to zasługa ogóreczków :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 eh ciezka noc byla dobrze ze mnie bania nie nawala ciezka.....ale jaka fajna ja tez jestem jedna z niewielu ktorych nic nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 no ale ponioslas szkody wystawilas juz FV Kogucikowi Ogorki byly MEGA kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Dostanie ja we wtorek na spociku...... Ale Kogucik to chyba jeszcze odsypia.......nie widac go cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Oniak impra KOX-BRONX FINLANDIA Na balkonie poważne tematy...życie,śmierć a w środku pierdzielenie głupot temperatura otoczenia wpływa bezpośrednio na umysły pijanego towarzystwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Co do Lukas taxi to chyba bede musial kupic wiekszy samochod np. Busa jak wyjechalem o 19 zeby pozbierac wszystkich to u oniaka bylismy o 20:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Dajcie znać kto i którego dnia będzie na Air Show Angee , Lukas , Motor będą w niedziele No to jak sie umawiamy na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Joł joł udało się wstać ... ja pier.. ale masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 No to jak sie umawiamy na jutro? tak mysle ze kolo 10 by pasowalo wyskoczyc zeby na 12 tam byc ja czekam tylko na sygnal i jestem gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Widzę, że imprezka sie udała. Wszyscy szczęśliwi, choć nieco nietrzeźwi. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi