Lukas Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Malik ale po co Ci te zdjecia jak ty sie strasznie boisz zony pamietasz foto z Kaletki jak je szybko wykasowales :>
Flyer Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 lukaszr: ciekawe co by powiedziala Twoja Ania na takie zyczenia
lukaszr Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Malik ale po co Ci te zdjecia jak ty sie strasznie boisz zony pamietasz foto z Kaletki jak je szybko wykasowales :> On nie wykasował - on je dobrze zarchiwizował o czym nikt nie wie lukaszr: ciekawe co by powiedziala Twoja Ania na takie zyczenia Moja Ania z chęcią też by obejrzała :polew:
malik Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Malik ale po co Ci te zdjecia jak ty sie strasznie boisz zony pamietasz foto z Kaletki jak je szybko wykasowales :> Taaa.. tzw. zdjęcia rozwodowe należy szybko poddać cenzurze Ostatnio zerknęła mi przez ramię na wątek, w którym pytano się mnie "jak tam E?" Sam się długo zastanawiałem o co chodzi i kto to jest tajemnicza "E" Dopiero po chwili wpadłem na to, że chodzi o płyty z oprogramowaniem Elsa
lukaszr Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Ostatnio zerknęła mi przez ramię na wątek, w którym pytano się mnie "jak tam E?" Sam się długo zastanawiałem o co chodzi i kto to jest tajemnicza "E" Dopiero po chwili wpadłem na to, że chodzi o płyty z oprogramowaniem Elsa Jestem ciekawy jak to swojej M wytłumaczyłeś. Nie wierzę, że uwierzyła w to, że Elsa to program, a nie jakaś długowłosa brunetka (ew. blondynka) z zgrabną pupą i melodyjnymi ustami :polew:
wit.s Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 - wytłumaczył - "uwierzyła" i mówi, że nie ma problemu - monitoring został zaostrzony - przy najbliższej okazji dostanie (za przeproszeniem) w łeb - na razie niezbyt mocno
letallec Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Z innej beczki. Potrzebuje filtr paliwa do AVF. Czy bedzi ektos moze w IC lub innym sklepie, zeby dowiezc na spota?
malik Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Jestem ciekawy jak to swojej M wytłumaczyłeś. Nie wierzę, że uwierzyła w to, że Elsa to program, a nie jakaś długowłosa brunetka (ew. blondynka) z zgrabną pupą i melodyjnymi ustami :polew: Hehehe.. było ciężko, ale się udało BTW: Widzieliście ten ad? Może któryś z Was się skusi, zachęcam http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,16393.0.html
Flyer Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Moze Alan by sie skusil... tylni mial podobny :>
wit.s Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Żuczki, z tego co mi się obiło o oko, parę osób jest chętnych na przyciemnianie szybek. Jakby co to w Wawie jest mała zniżka na przyciemnianie w sprawdzonym zakładzie (efekty można oglądać u adamooo, poźka i kochola). O szczegóły pytać adamoo lub poźka, ja powiem tylko tyle, że trzeba sie powołać na A4 Klub i powiedzieć, że się jest wit.s . Ja w efekcie do nich nie dotarłem, bo w Tarnowie zrobiłem jeszcze taniej (choć teraz z pewnych względów żałuję). Mój Helmut wyglada teraz wyjątkowo bandycko.
Flyer Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Ja nie wiem co Wy widzicie w tym przyciemnianiu...
angela Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 No moge powolac sie na a4 klub.....ale nie chcialabym mowic ze jestem wit.s :polew:
Al_Capone Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 no z pryciemnianiem to jest pewien probem. Przyciemniac przednich nie che, zeby nie bylo kichy z władza, tylne boczne bez przednich to tez mi sie nie podoba, a sama tylna to tak ni przypial ni wypial, choc chetnie bym to zrobil bo jak zaciagam rolete i w efekcie szyba jest ciemniejsza to mi sie ten widok z tylu bardzo podoba :/ no i taki dylemacik Kredyt mieszkaniowy troche mi dylemat rozwiazal. No cash no fun
wit.s Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Ja nie wiem co Wy widzicie w tym przyciemnianiu... no z pryciemnianiem to jest pewien probem. Przyciemniac przednich nie che, zeby nie bylo kichy z władza, tylne boczne bez przednich to tez mi sie nie podoba, a sama tylna to tak ni przypial ni wypial, choc chetnie bym to zrobil bo jak zaciagam rolete i w efekcie szyba jest ciemniejsza to mi sie ten widok z tylu bardzo podoba :/ no i taki dylemacik Ja też takie bajki opowiadałem. Teraz mogę z Wami podyskutować czy lepsze ciemniejsze (moje ) czy jaśniejsze - czyli o wyższości świat Bożego Narodzenia nad Wielkanocą. No moge powolac sie na a4 klub.....ale nie chcialabym mowic ze jestem wit.s :polew: No co Ty Angee - dasz radę. Powiesz, że to taka zaczepka była i tak zakręciłaś, że w klubie przez 3 m-ce nie wiedzieli, że jesteś dziewczyną.
lukaszr Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Z innej beczki. Potrzebuje filtr paliwa do AVF. Czy bedzi ektos moze w IC lub innym sklepie, zeby dowiezc na spota? KNECHT - cena 62,89 zł + 11 groszy za fatygę = 63 zł i na jutro na spota będziesz miał. Przelew na konto czy gotówka przy odbiorze ??
letallec Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Z innej beczki. Potrzebuje filtr paliwa do AVF. Czy bedzi ektos moze w IC lub innym sklepie, zeby dowiezc na spota? KNECHT - cena 62,89 zł + 11 groszy za fatygę = 63 zł i na jutro na spota będziesz miał. Przelew na konto czy gotówka przy odbiorze ?? Wielkie dzieki. Kase oddam Ci na spocie.
lukaszr Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Wielkie dzieki. Kase oddam Ci na spocie. Spoko, jutro będziesz miał.
angela Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 No moge powolac sie na a4 klub.....ale nie chcialabym mowic ze jestem wit.sNo co Ty Angee - dasz radę. Powiesz, że to taka zaczepka była i tak zakręciłaś, że w klubie przez 3 m-ce nie wiedzieli, że jesteś dziewczyną. decayed Wiciu ale by mieli ze mnie ubaw
malik Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Ja nie wiem co Wy widzicie w tym przyciemnianiu... Poza estetyką względy czysto praktyczne. Po prostu nie chcę żeby było widać ładunek.
wit.s Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 nie chcę żeby było widać ładunek. Dokładnie. Również ten na tylnym siedzeniu
Rekomendowane odpowiedzi