Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak macie chwilę czasu to zerknijcie jak facet wyrezał sobie seata i jaki z tego dumny jest :polew: :polew: ma aż 150KM :polew: nieźle go w trąbe załadowali.

Że niby gdzie mam zerknąć?

A tak BTW. Kichol. Jak tam moje lampy?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak macie chwilę czasu to zerknijcie jak facet wyrezał sobie seata i jaki z tego dumny jest :polew: :polew: ma aż 150KM :polew: nieźle go w trąbe załadowali. Nowe turbo, interkuler i 150KM :polew: :polew: :polew: no to się firma Unitronic zareklamowała :polew: :polew:

http://tdi.pl/content/view/240/50/

ja tam w tym nic dziwnego nie widze ... :rolleyes:

modyfikacje zrobione z glowa i bardzo bezpieczne ... (jest jeszcze potencjał :naughty:) ... fakt mozna zrobic troszke wiecej ale jak mozemy przeczytac wlasciciel nie zdecydowal sie na wymiane jednej bardzo waznej rzeczy , a mianowice wtryski .(jego wybor,widac 150 kucorów mu wystarcza)... wiec z ta krytyka to bym sie troszke powstrzymal i bardziej zapoznal sie z tematem modyfikacji mechanicznych i mozliwosci danych motorownii .... :wink4:

bez urazy .... ;)

Opublikowano

Ładnie pięknie tylko po co wydawać tyle kasy ????? żeby mieć potencjał??? wydajesz 5000PLN żeby mieć potencjał czy w jakimś konkretnym celu a jeśli by facet nie zmienił turbiny to samochód by mu się szybciej wys...ał??? dla mnie to nonsens wydawać pieniądze i nic nie dostać w zamian.

To tak samo jakbyś ojcu dyrektorowi machnał na tacę tego piątaka.

Opublikowano

Ładnie pięknie tylko po co wydawać tyle kasy ????? żeby mieć potencjał??? wydajesz 5000PLN żeby mieć potencjał czy w jakimś konkretnym celu a jeśli by facet nie zmienił turbiny to samochód by mu się szybciej wys...ał??? dla mnie to nonsens wydawać pieniądze i nic nie dostać w zamian.

To tak samo jakbyś ojcu dyrektorowi machnał na tacę tego piątaka.

ryzyko wysrania sie turbo jest o wiele wyzsze .... ;)

poza tym nie wiem czy do konca zrozumiales co przeczytales ... ;)

IC - wymienil po to zeby mu autko nie puchło w upalne dni

Turbo - zeby sie nie wysrało przy takiej mocy (seryjne moglo by długo nie podmuchac)

przyrost na poziomie 36 % (KM) i 50% (Nm) wydaje mi sie ze jest konkretnym celem ... a i bez streu mozesz naciskac pedał gazu do oporu ....

p.s sa roznice miedzy bezpiecznym tuningiem (drozszym) a hardcorem ... kwestia podejscia do tematu ....

Opublikowano

Spanky, widziałeś że temu kolesiowi z Golfa już się ślimak AWX`owy wysrał?

Opublikowano

Spanky, widziałeś że temu kolesiowi z Golfa już się ślimak AWX`owy wysrał?

ta .... juz dawno .... :naughty:

nic nie jest wieczne ..... ;)

Opublikowano

5kkm na turbinie - nowe pojęcie wieczności :polew:

Opublikowano

Dobry jest tez nowy trabant. Powinien byc serwowany jako gratis przy kupnie 300C :)

722339540002fc7746deecda

Opublikowano

5kkm na turbinie - nowe pojęcie wieczności :polew:

:naughty:

Opublikowano

Ja przygotowałem moją srebrną strzałę do sezonu :dance: Zmieniłem olej, płyny, tarcze i klocki P+T, łożyska tył, termostat, gumę na przegubie. Daję sobie spokój z rezaniem AFN`a do wiosny :confused4:

Opublikowano

Ja przygotowałem moją srebrną strzałę do sezonu :dance: Zmieniłem olej, płyny, tarcze i klocki P+T, łożyska tył, termostat, gumę na przegubie. Daję sobie spokój z rezaniem AFN`a do wiosny :confused4:

tak to jest jak sie ma dwie audice na utrzymaniu .... :tongue4:

Opublikowano

jednym jeżdżę, drugim się wożę :dance:

Opublikowano

jednym jeżdżę, drugim się wożę :dance:

powinno byc: lansuje .... :polew:

Opublikowano

Uuuu ale zastój...

Opublikowano

Kiedys trzeba odpoczac i tak juz nabazgralismy 700 stron :blink:

Wszyscy pewnie BB4 ogladaja to nie ma czasu na forumowanie

Opublikowano

nie no, ale pustki....[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2007, 21:02 _________________________________________________Mam problem. Kupilem VAG'a (http://www.telwis.pl/product_info.php/cPath/21_30/products_id/60)i nie chce dobrze dzialac tzn dziala troche na 3.11(laczy sie tylko z silnikiem, a z innymi elmentami nie chce), ale zaraz zrywa polaczenie i zamyka program. Vag-com 409 i 409,1 tylko go wykrywaja, ale nie chce z niczym sie laczyc. Macie pomysly, bo ja tylko jeden ze moze to problem z Vista.

Opublikowano

No swieci pustkami, az glupio :D

Opublikowano

Wszyscy pewnie BB4 ogladaja to nie ma czasu na forumowanie

Ja wlasnie rozkminilem kiedy mialem ostatnio robiony rozrzad (dzieki davido31), 85000 temu - no coz, trzeba rozstac sie z bryka na pare dni :D

Opublikowano

nie no, ale pustki....[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2007, 21:02 _________________________________________________Mam problem. Kupilem VAG'a (http://www.telwis.pl/product_info.php/cPath/21_30/products_id/60)i nie chce dobrze dzialac tzn dziala troche na 3.11(laczy sie tylko z silnikiem, a z innymi elmentami nie chce), ale zaraz zrywa polaczenie i zamyka program. Vag-com 409 i 409,1 tylko go wykrywaja, ale nie chce z niczym sie laczyc. Macie pomysly, bo ja tylko jeden ze moze to problem z Vista.

Sprawdź w opcjach czy jest aktywacja wykonana.. :mysli: