spanky Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Gratki. No, to przy najbliższej okazji robimy małą zamiankę. Obydwoje potestujemy swoje bryki po chipach oka, najlepsze Ze Rogal powiedział,żebym przyjechał jeszcze do niego to mi dowali kucorów, bo potecjał jest na sporo wiecej gratki .... to dlaczego nie dowaliles koksu odrazu .... ? gdzie wykres ..... :bicz3: oniak ... dawaj swoj ...ciekawe co wyszło z tego paździocha ....
Norbi Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Gratki. No, to przy najbliższej okazji robimy małą zamiankę. Obydwoje potestujemy swoje bryki po chipach oka, najlepsze Ze Rogal powiedział,żebym przyjechał jeszcze do niego to mi dowali kucorów, bo potecjał jest na sporo wiecej gratki .... to dlaczego nie dowaliles koksu odrazu .... ? gdzie wykres ..... :bicz3: oniak ... dawaj swoj ...ciekawe co wyszło z tego paździocha .... Wykres jakoś bezprzewodową pocztą nie przeleciał, ale się upomne. Jest lekko pofalowny, nie tak ładny jak poprzedni, ale co z tego jak efekt lepszy. Oniak upala, laki pali i pojechał od razu dwumas wymienić [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2007, 15:29 _________________________________________________Co dokoksu, to Ty Spank powinieneś wiedzieć najlepiej z autopsji
spanky Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Co dokoksu, to Ty Spank powinieneś wiedzieć najlepiej z autopsji i słusznie ....
ono Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 A nam sie spitolił interfejs i nie zdjeliśmy limitera Nm , w środe reszte zabawy:) Teraz jest 250 coś KM i 450 Nm , plan jest na około 270 KM 520/530 Nm Zobaczymy. I nawet teraz bardzo płynnie i przyjemnie zapierdała
spanky Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 A nam sie spitolił interfejs i nie zdjeliśmy limitera Nm , w środe reszte zabawy:) Teraz jest 250 coś KM i 450 Nm , plan jest na około 270 KM 520/530 Nm Zobaczymy. i to jest słuszna koncepcja .....
ono Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Km może być i więcej , ważne żeby nie było strzałów Nm na dole .
Flyer Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Niutonow pewnie tez mogloby byc, tylko skrzynia zostalaby na pierwszych swiatlach
ono Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Miałem już 550 Nm i jeszcze żyje Ale nie ma co przeginać bez sensu.
letallec Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Szykujecie fury na sobote? A dokladniej na Bemowo?
ono Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Ja już swój czas znam bo byłem dwa razy Teraz nie jade , chyba że betą ale jeszcze nie wiem
marinero Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Siemka chlopaki podajcie mi adres tej promenady zebym wiedzial gdzie sie doturlac!!
wit.s Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Centrum Handlowo - Rozrywkowe PROMENADA ul. Ostrobramska 75c, 04-175 Warszawa, www.promenada.com Wjeżdżasz na parking piętrowy, od tyłu, przedostatnie piętro. Używasz navigacji?
marinero Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 jak mi sie uda odpalic mitaca mio i mapy szlak nie trafil po rozladowaniu bateri to tak - bede wlatywal od janek to mam do przeciecia cala wawe chyba!! mam do ciebie wit.s numer wrazie jakby co to bede nadawal SOS!!
poziek Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Jakby ktos chciał sie przejechać w sobote to dajcie znać - mam juz opłacony start ale nie zdąże swojego wystroić. także pisać to odstapie nr. startowy
hornet Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Jakby ktos chciał sie przejechać w sobote to dajcie znać - mam juz opłacony start ale nie zdąże swojego wystroić. także pisać to odstapie nr. startowy Ja mogę polecieć thalią :polew:
lukaszr Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Ja mogę polecieć thalią :polew: Dobrze napisałeś Hornecik - polecieć
poziek Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 nie no poważnie jak chcemy wystawic talie to daj znać to zmienie auto. Jest już opłacone.
lukaszr Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 nie no poważnie jak chcemy wystawic talie to daj znać to zmienie auto. Jest już opłacone. A nie będzie wstyd ?? :polew: :polew:
hornet Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 A nie będzie wstyd ?? :polew: :polew: Ten się śmieje kto się śmieje ostatni :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi