Kaśka Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Opowiedzcie troche co sie działo. Bo wczoraj moja ukochana zepsuła sie i o północy ściągałam ją z trasy ;( uuuuu grubo.. co się stało?? czyżby posypał się przegub, który było słychać na spocie?? Przegub to juz dawno wymieniony . Paski klinowe mam do wymiany, jeden niestety pękł i pociągnął za sobą wszystko. Juz kupiłam u Szewczyka, więc czekam kiedy znowu wsiąde za kółeczko do mojego maleństwa.[br]Dopisany: 03 Październik 2007, 13:01 _________________________________________________ I dlaczego nie dzwonilas do kogos z A4 Warsaw Team zeby ci pomogl ??? Przeciez od tego są oni, od tego są. Poradziłam sobie sama Wiedziałam, że wszyscy dobrze bawią się na spocie, a ja nie lubie ludziom przeszkadzać w zabawie. Najważniejsze, że sobie poradziłam, ale miałam juz taka chwilę, że chciałąm zadzwonić do chłopaków.
SebMis Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Tak czulem Sebmis ze mozesz nie wiedziec co robie dlatego dawalem odrazu na chodniczek zebys mogl sie zmiescic na 3 faktycznie daje rade :th: staram się zawsze zostawić sobie pewien margines bezpieczeństwa, dlatego grzecznie wskoczyłem za autobusik, skojarzyłem że skoro mieszkasz w okolicy to może właśnie to być parking co do to ja za świętokrzyskim na tym łuku na 3-ce jeszcze mi ASR mrygał
lukaszr Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 I dlaczego nie dzwonilas do kogos z A4 Warsaw Team zeby ci pomogl ??? Przeciez od tego są oni, od tego są. Nawet Poziek by szybko wsiadł do samolotu i pomógł :polew:
Flyer Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 lukaszr tez wczoraj odczuł brak jak wjezdzalismy z wislo na aleje
lukaszr Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 lukaszr tez wczoraj odczuł brak jak wjezdzalismy z wislo na aleje Troszkę pojechałem w boczek
Motor Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 lukaszr tez wczoraj odczuł brak jak wjezdzalismy z wislo na aleje Troszkę pojechałem w boczek Hehe...kozak był grany czyli ESP OFF
lukaszr Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Hehe...kozak był grany czyli ESP OFF Właśnie o to chodzi, że ESP ON P.S. Mijałem się dzisiaj z Tobą na Czerniakowskiej
Motor Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Hehe...kozak był grany czyli ESP OFF Właśnie o to chodzi, że ESP ON U mnie jest bardzo agresywny system ESP , ciężko bokiem wyjechać jak tylko zaczynasz świrować ostro reaguje. P.S. Mijałem się dzisiaj z Tobą na Czerniakowskiej Spałem za kierą....żeś mnie wypatrzył w tym korku
Norbi Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Siemka, witam po dłuugiej nieobecności. Sorki ale dopiero tera z więźnia mnie wypuścili Nawet nie próbuje czytać Waszych debat bo jest tego na miesiąc czytania
poziek Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Nie martw sie Norbi takie gadanie bylo, niestety nie za wiele erotomano-gawedziarsko...Raz rozruszalem temat o tyłeczkach ale marnie, marnie
lukaszr Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Nawet nie próbuje czytać Waszych debat bo jest tego na miesiąc czytania Byś się pojawił od czasu do czasu w promce to byś nie musiał później nadrabiać wszystkiego czytaniem :>
Norbi Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Nawet nie próbuje czytać Waszych debat bo jest tego na miesiąc czytania Byś się pojawił od czasu do czasu w promce to byś nie musiał później nadrabiać wszystkiego czytaniem :> Nastepno razo bede stuprocentnie !!![br]Dopisany: 03 Październik 2007, 20:18 _________________________________________________Poź Ty mnie sie tu pucuj jak fura ile kuni, ile killi itepe, itede :>??
Norbi Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Mniej niż 150KM Nie wku... ciśnienia tylko siepucuj jak nie na forumnie to na pewu [br]Dopisany: 03 Październik 2007, 20:33 _________________________________________________A Oniak to żyje, czy się zapił ze smutku,że mnie tyle nie widział?
lukaszr Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Ciekawe czy to A8 będzie niedługo wystawione na allegro jako BEZWYPADKOWE: http://kregaan.wrzuta.pl/obraz/qbCaHVfUzl/spalone_audi_a8 P.S. Teraz przynajmniej jest dobry dostęp do rozrządu żeby go wymienić
Norbi Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Ciekawe czy to A8 będzie niedługo wystawione na allegro jako BEZWYPADKOWE: http://http://c9.wrzuta.pl/wm18889/f377657b0005e58045be54cb/spalone%20AUDI%20A8?type=i&key=qbCaHVfUzl&ft=d P.S. Teraz przynajmniej jest dobry dostęp do rozrządu żeby go wymienić Linkier nie bangladzi
lukaszr Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Linkier nie bangladzi Już bangla
angela Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 No w koncu......Norbi.....juz sie stesknilismy za Toba
Norbi Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 No w koncu......Norbi.....juz sie stesknilismy za Toba Cmooook kochanie :>[br]Dopisany: 03 Październik 2007, 21:48 _________________________________________________ Linkier nie bangladzi Już bangla To mi komp zmurszał bo nie bangladzi :>
Rekomendowane odpowiedzi