malik Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Widać widać ... jakie preferujesz pozycje :polew: Głodnemu chleb ba myśli 69 w astrologii symbolizuje znak raka.
wit.s Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Malik. Ty zauważyłeś, że na focie w podpisie mrygają Ci żółte postojówki?
krzyniek Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 to kieruneczki ..... malik to pewnie specjalnie wyrezał
Flyer Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Jakie kierunki, pińcet bledow VAG pokazuje i mu mrygaja ostrzegawczo QWA! Kto mi podpis w profilu zmienil?
malik Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Malik. Ty zauważyłeś, że na focie w podpisie mrygają Ci żółte postojówki? Nie pal już więcej tego świństwa Wiciu.
krzyniek Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Jakie kierunki, pińcet bledow VAG pokazuje i mu mrygaja ostrzegawczo QWA! Kto mi podpis w profilu zmienil? może jest jakaś "babcia" na forum której sie to nie spodobało a tak na serio to pewnie z ABW lub CBŚ_u to zrobili o babci to fajny gryps jest w strefie śmiechu
Kaśka Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Ty sie Flayer tak nie denerwuj bo na zawał zejdziesz. :polew: Wiciu widze już twojego avatara.
Flyer Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Ja tu ratuje kraj od dobrego tygodnia, a Ty mi mowisz, ze mam sie nie denerwowac?
Kaśka Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 No ja sie tylko o twoje zdrówko martwie, żebys dożył do tych wyborów.
angela Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 QWA! Kto mi podpis w profilu zmienil? ja bym obstawiala, ze to sprawka Lukasa lub Pozia
Norbi Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Mister Flyer mam gdzieś siłownik od avanta B5 nówkie funkiel nie smiganą. Zabrać na spota?
Flyer Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Rozumiem, ze w B6 i B5 silowniki sa te same? Jesli tak, to bierz, moze wiciu skorzysta
lukaszr Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Ja tu ratuje kraj od dobrego tygodnia, a Ty mi mowisz, ze mam sie nie denerwowac? Spokojnie, spokojnie. Już się nie denerwuj
Norbi Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Rozumiem, ze w B6 i B5 silowniki sa te same? Jesli tak, to bierz, moze wiciu skorzysta Oka. Przypomnieć mi przed wtorkiem please bom sklerotyk. Rozumiem,że spotkania już we Forcie Wola, inaczej nie widze
Kaśka Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Mam nadzieję, że Promenada jak zawsze?
lukaszr Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Mam nadzieję, że Promenada jak zawsze? Pewnie tak
Norbi Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 No to od wtorku Fort Wola . Pewnie Was nawali caaała kupa, bo daleko, nie? :>
spanky Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Rozumiem, ze w B6 i B5 silowniki sa te same? Jesli tak, to bierz, moze wiciu skorzysta Oka. Przypomnieć mi przed wtorkiem please bom sklerotyk. Rozumiem,że spotkania już we Forcie Wola, inaczej nie widze Norbi jak tam z adresem dla mnie ... ?
Rekomendowane odpowiedzi