malik Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 ale mimo wszystko Brynia w telewizji wygląda zawodowo (na żywo też ) jesteś fotogeniczna i nadajesz się do mediów Hehe.. nadrabiaj, nadrabiaj
lukaszr Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 znam i nie tylko ja, lepszego mistrza, dyskretny i romantyk zarazem :polew: Tego mistrza to i ja znam - Sebek przy nim to pikuś w prawieniu komentarzy w odpowiednim do tego momencie :polew: :polew:
Motor Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 ale mimo wszystko Brynia w telewizji wygląda zawodowo (na żywo też ) jesteś fotogeniczna i nadajesz się do mediów takie małe przymilania się, lub jak kto woli komplement SebMis czemu takie małe literki?
Norbi Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 No ładnie towarzystwo pochlało. Wstawać i smarować metyle
Reggi Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Można zawitać na wtorkowego spota ? :gwizdanie: Zobaczylibyscie co i jak w A4 piszczy ?
adamooo Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Można zawitać na wtorkowego spota ? :gwizdanie: Zobaczylibyscie co i jak w A4 piszczy ? wpadaj to coś wyrezamy jako że jesteś nowy będziesz musiał udostępnić nam swoje auto na pół godziny żeby go odmulić.. tak jest w regulaminie warszawskim..no i musisz wziąć ze sobą jakąś "krówke"
Kaśka Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Można zawitać na wtorkowego spota ? :gwizdanie: Zobaczylibyscie co i jak w A4 piszczy ? wpadaj to coś wyrezamy jako że jesteś nowy będziesz musiał udostępnić nam swoje auto na pół godziny żeby go odmulić.. tak jest w regulaminie warszawskim..no i musisz wziąć ze sobą jakąś "krówke" Znowu straszenie. Ja z wami nie wytrzymam
Norbi Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Można zawitać na wtorkowego spota ? :gwizdanie: Zobaczylibyscie co i jak w A4 piszczy ? Luzik wpadaj.Na dzień dobry stajemy na kresce i jak wygram to krówka moja
poziek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 no Norbi ciesz się póki możesz z tych krówek :tongue4:
Norbi Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 no Norbi ciesz się póki możesz z tych krówek :tongue4: Czekam na Twoje nadejście o wielki :>Myśle,że ze mną nie bedziesz miał problemu, ale z Oniakiem możesz już mieć gorzej. Chyba czas się udać do Rogala na korekte softu [br]Dopisany: 07 Październik 2007, 13:54 _________________________________________________Nalałem dziś 95V-Power, ale kicha, autko się cofa, a nie jedzie
Mad_MAX Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Można zawitać na wtorkowego spota ? :gwizdanie: Zobaczylibyscie co i jak w A4 piszczy ? wpadaj to coś wyrezamy jako że jesteś nowy będziesz musiał udostępnić nam swoje auto na pół godziny żeby go odmulić.. tak jest w regulaminie warszawskim..no i musisz wziąć ze sobą jakąś "krówke" Hyhy a ja myslalem ze u nas ceremonia przyjecia jest gorsza hahahaah.
krzyniek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Można zawitać na wtorkowego spota ? :gwizdanie: Zobaczylibyscie co i jak w A4 piszczy ? wpadaj to coś wyrezamy jako że jesteś nowy będziesz musiał udostępnić nam swoje auto na pół godziny żeby go odmulić.. tak jest w regulaminie warszawskim..no i musisz wziąć ze sobą jakąś "krówke" Hyhy a ja myslalem ze u nas ceremonia przyjecia jest gorsza hahahaah. jak widac nie, ale chłopaka straszą...
Norbi Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Takie żarciki, wal kolego jak w dym. Wtorek się widzimy.
lukaszr Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Znowu straszenie. Ja z wami nie wytrzymam Jakie straszenie ??? Po prostu Adaś jest szczery i tyle
poziek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Niech się cieszy, że mnie nie ma w Wawie, bo z opon ubyłoby kilka mm
Kaśka Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Znowu straszenie. Ja z wami nie wytrzymam Jakie straszenie ??? Po prostu Adaś jest szczery i tyle Mnie też tak straszyliście...I prawie wam wyszło, a bym nie przyjechała, ale na szczęście Lukas trzyma rękę na pulsie i mnie zachęcił. :oklaski: dla Lukasa za pilnowanie interesu.
lukaszr Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Mnie też tak straszyliście...I prawie wam wyszło, a bym nie przyjechała, ale na szczęście Lukas trzyma rękę na pulsie i mnie zachęcił. :oklaski: dla Lukasa za pilnowanie interesu. Lukas dostanie w łapę i przymknie oko na niektóre sprawy - on jest z "układu" także spoko :> Prawda Lukasku - "mordo Ty nasza"
poziek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 LukaszR a sobie przypomniałem, że twojego paździocha nie katowałem jeszcze...
lukaszr Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 LukaszR a sobie przypomniałem, że twojego paździocha nie katowałem jeszcze... Poziu, a co masz konkretnie na myśli ??
poziek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Po pierwsze to chciałem usiąść na masce
Rekomendowane odpowiedzi