lukaszr Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Po pierwsze to chciałem usiąść na masce Ale pod warunkiem, że przyjedziesz w ładnych, różowych dresikach
poziek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Mogę założyć różowe majteczki :kox:
lukaszr Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Mogę założyć różowe majteczki :kox: I pewnie jeszcze stringi
Lukas Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Lukas nie jest z zadnego ukladu ale za krowke albo dwie to kto wie A ty Poziu bys wrocil do nas ilez mozna sie szlajać :bicz3:
poziek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 zbieram na striny CK kto mi załatwi amortyzatory na tył?? serie??
lukaszr Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Lukas nie jest z zadnego ukladu ale za krowke albo dwie to kto wie Nie jest to będzie A ty Poziu bys wrocil do nas ilez mozna sie szlajać :bicz3: Przecież musi zarobić na te różowe stringi
krzyniek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Mnie też tak straszyliście...I prawie wam wyszło, a bym nie przyjechała, ale na szczęście Lukas trzyma rękę na pulsie i mnie zachęcił. :oklaski: dla Lukasa za pilnowanie interesu. Lukas dostanie w łapę i przymknie oko na niektóre sprawy - on jest z "układu" także spoko :> Prawda Lukasku - "mordo Ty nasza" no i znalazła się ta "grupa trzymająca władzę" co jakaś komisja śledcza jej szukała
poziek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 zbieram na striny CK kto mi załatwi amortyzatory na tył?? serie?? Jak CK to weż i dla mnie - białe i czarne w rozmiarze ,, S" - tylko damskie jakie chcesz słoneczko?? z koronkami??
lukaszr Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Nie widziałam jeszcze CK z koronkami, ale jak gustowne to mogą być Aniusia, nie wybrzydzaj tylko bierz co przywiezie - prezent to prezent - zabieraj co będzie :polew:
Lukas Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 tylko ciekawe co na to jej Łukasz jak Poziek bedzie chcial jeszcze zalozyc Prezent na Aneczke
lukaszr Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 tylko ciekawe co na to jej Łukasz jak Poziek bedzie chcial jeszcze zalozyc Prezent na Aneczke Tego to nie wiem, ale wiesz Lukasku, Łukasze są z natury spokojni i ułożeni, więc nie będzie tak źle, nieprawdaż ??
hajper Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Przeczytałem na początku tematu, że się spotykaliście na Promenadzie - dalej tak jest?
wit.s Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Tak. Promenada. Zazwyczaj umawiamy się w poniedziałek-wtorek. Śledź wątek.
hornet Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 siemano .... czy mi się wydaje czy nie było linka do wywiadu z Brnia ? Trochę się zaniedbuje ale brak czasu
lukaszr Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 siemano .... czy mi się wydaje czy nie było linka do wywiadu z Brnia ? Trochę się zaniedbuje ale brak czasu Był Szerszeń, był: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,45.msg209835.html#msg209835
wit.s Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Powalił mnie na kolana. Od dziś minimum raz dziennie będę komuś mówił, że go kopnę w .... ale nie uprzedzajmy faktów Przyszedł ojciec z 5-letnim synkiem do sklepu z zabawkami. Nagle mały spostrzega zarąbiastą zabawkę. Tylko, że drogą. Ojciec alternatywnie pokazuje mu tańszą, ale gnojek (wychowywany przecież bezstresowo) nie chce słyszeć o tym. I zaczyna jazdę – wali się na podłogę, uderza głową o posadzkę, krzyczy, wyje – sajgon totalny. Zwabiony krzykiem przybiera gościu w zielonych brylach: - Proszę pana, jestem dziecięcym psychologiem! Moim zadaniem jest rozwiązywać takie właśnie sytuacje! - Czyń waść swą powinność – wzdycha ojciec. Facet podbiega do dzieciaka i szepce mu coś na ucho. Dzieciak przestaje histeryzować. Bierze tańszą zabawkę i cichutko staje przy tatusiu. - Mistrzu, jakżeś pan to uczynił? - Aaa... Powiedziałem, że jak się nie uspokoi to kopnę go w d*pę i urwę mu ucho.
lukaszr Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 - Aaa... Powiedziałem, że jak się nie uspokoi to kopnę go w d*pę i urwę mu ucho. To teraz jak ktoś strzeli to się do tej osoby podejdzie i powie coś na uszko i sprawa załatwiona
spetsnaz Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 - Aaa... Powiedziałem, że jak się nie uspokoi to kopnę go w d*pę i urwę mu ucho. To teraz jak ktoś strzeli to się do tej osoby podejdzie i powie coś na uszko i sprawa załatwiona Jesteś pewien?
lukaszr Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Jesteś pewien? Nie, ale zawsze warto spróbować A jak nie poskutkuje to zawsze są inne metody
Rekomendowane odpowiedzi